Yemin töreni mi yoksa kocayla istanbul gezmesi mii??

sülale boyumu gidiyorlar yemin törenine..
açıklama yapmak zorunda değilsiniz ne düşünürlerse düşünsünler ..

sen ömrün boyunca böylemi olacaksın o onu diyecek bu bunu diyecek diiye diye ömür mü geçer yahu bildiğin gibi davran yoksa hayatın boyunca bu düzen böyle gider söyliyim bi gün canına tak eder yeter dersin o zaman göze daha çok batar

Canim ispartanin acemi.birligi sayi olarak cok fazla.ve kalabalik olacak.hadi bi yere oturdum diyelim ama kalabalik itis kakis olacak illa ki ondan korkuyorum

İstanbul dedigin yerde tenha sayılmaz hani :) gitmek istemedigin icin bahane ariyorsun gitmek istemeyebilirsin de saygi duyarim ama önüne ısıtılıp ısıtılıp gelir bu durum

Ne gerek varya aman.Ayni sehir bile degil.Hamile olmasaniz bile gitmenize illa gerek yok bence.

Istanbula gidin hem gezin degisiklik olur hem de arkadasiniza ayip olmaz.

Eşimin nerdeyse 5-6 kuzeni askere gitti. Hiçbirine gitmedim hatta eşimde sadece bir tanesine gitti. Kimseyi ilgilendirmez. Ne diyebilirlerki yani. Hem hamile kadını kimse üzmek istemez:KK76::KK46: Canın nasıl istiyorsa öyle davran. Hem İstanbul da minik bi tatil doğum öncesi çok iyi olur

Amann bu yemin töreni niye bu kadar abartılıyor hiç anlamıyorum ben kocamın yemin törenine bile gitmedim hoş okul vardı mecbur bırakıp gidemedim ama öyle olmazsa olmazda değil yani aklıma bile gelmiyor onunda benim yemin törenime kimse gelmedi diye düşündüğünü sanmıyorum, bende olsam nişana gitmeyi tercih ederdim kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz eşinizle konuşun bu konuyu o da anlayış gösteriyor sa sıkıntı yok, ve bencede o kadar kalabalık bir yere 20 haftalık halinizle girmemeniz mantıklı başınıza birsey gelse siz çekeceksiniz sıkıntıyı

Istanbul benim icin onemli cunku dugun dogumuma denk geliyo simdi nisana gitmezsem dugunde hayatta gidemem ve uzunca bi sure yine goremem.ve ben istanbulu hiic gormedim merak ediyorum iste:KK43:
Eğer yemin törenine gitmeyip İstanbula gelirsen ilk mesajında yazdığın şeyleri eşinin akrabalarına söyleme en azından. Sürekli ayakta kalacağım,çok kalabalık olur densizin biri gelir karnıma vurur diye yazmışsın ya,bunları söyleyip İstanbula gelmen çok komik olur. Bahane olduğu apaçık belli olur yani çünkü burada o riskler daha çok.

Kizlar selam herkese..iki arada bi derede kaldim korkuyorum acikcasi.konuya gelecek olursak eger,esimin kuzeni asker.yemin töreni var bu hafta ve ispartada.biz ankaradayiz.esimin ailesi ve amcasigil yani asker ailesi topluca torene gidecek.benim sikintim su ki surekli ayakustu kalacagim ve kalabalik bi ortama girecegimden dolayi gitmek istemiyorum.densizin biri gelip vurur bebisime zarar gelir vs. Vs. Bi de nisan ayinin basinda da esimin asker arkadasinin nisani var bizi de ozellikle cagirdi dugunu benim doguma denk geliyor gidemeyiz diye.nisan da istanbulda olacak.simdi ispartaya gidemem dedim ama ist a gitmeye can atiyorum.sonucta ayakustu olmayacagim ve kalabalik olmayacak.ama ne bileyim kvalide acaba yanlis anlar mi bizle gelmedi taa istanbullara gezmeye gidiyor diye.sonucta yemin toreninde karnim cok sis degil ama bundan bir aybsonraki nisan toreninde biraz daha agirlasmis olacagim. Arkamdan bisey derler diye korkuyorum.ne yapayim sizce.sirf soz cikmasin diye yemin torenine de gitmeli miyim??o_O:KK51::KK43::KK17:
evhama gerek yok, her ıkısınede gıdebılırsınız bnece, hem bence yemın torenınden zıyade nısanda tedırgın olmanız gerek, bırınde oturup ızleyeceksınız dıgerınde ayakta kalmanız gereken zamanlarda olacak, arkadas nısanındansa kuzenın yemın torenıne gıtmek daha uygun ama egerkı kendınıze o kadar guvenmıyorsanız yada gebelıgınız sorunlu ıse ıkısınede gıtmeyın esınız tek gıtsın...

Kuzenin yemin törenine gitmek nedir ya, ne kadar gereksiz.
Anne baba yetmiyor, sülalece gidiliyor.
Hiç de açıklama yapmak zorunda değilsiniz bence.

Ama hamileliğin bahane olduğu çok belli, daha ağırlaşmadınız sonuçta.

Istanbul tabiki de kalabalik bi sehir ondan bahsetmiyorum.icinde bulunacagim bi ortamdan bahsediyorum.nisan istda ve 20 kisilik bi yoren yemekli.ama ispartada belki de 1000 kisi olacak.o yuzden evet ist sakin ama isparta kalabalik olacak.
KARNIN belirgindir 1000 kişide görür bunu bence sorun olmaz asıl ist 20 kişilik yemeğe gidene akdar geçen süreçte neler yaşayacaksın onu düşün bence sen ıspartaya gitmek istemiyorsun o yüzden belki arkandan konuşabilirler

sonuçta eşinizin kardeşi olsa neysede kuzeni için de bir zahmet sorun etmesınler sorarlarsa bize anlattığınız gibi kısadan der geçersiniz şu eşlerin ailelerinde çekinip korkmayalım artık nedir bu ya kendileri bu kadar sizin kuzenınızı dusunmez belki dusunur bılmıyom uydurdum burasını

Amaç kalabalık ortamdan uzaklaşma ise, önerim nişan ortamı da çok yoğun oluyor ve İstanbul kalabalık bi şehir.. Bence siz keyfiniz Nasıl istiyorsa öyle yapın, eşinizle ortak karar alın ki sıkıntı çıkmasın.. Yemin töreni güzel bişey ama çok yakınınız değil, eşinizin kuzeni olmasada olur bi düğün nişan değil ki..

İkisine de gidebilirsin. Hayatını insanlardan uzak yaşayamazsın değil mi?
Üstelik hamilesin hasta değil. Oturduğun sürece sıkıntı olmaz.
Ayrıca yemin törenlerinde izdiham olmuyor diye biliyorum neden gelip vursunlar ki,
Bu ihtimal siz tenha yolda yürürken bile başınıza gelebilir.
Şahsen bahaneniz çok saçma.

Back
X