Yen şu kinini baba..

bulunurhintkumasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
534
246
53
İstanbul
Kızlar çok kötüyüm. Özetleyeyim. Kardeşim aileme çok çektirdi, bize karşı ahlaksızlık yapan bi ailenin oğluna kaçtı gitti. Düğün mugun de yok. Tabi tüm aile ona çok kizdik. Babam gorusurseniz sizinle de görüşmem dedi. Ama et tirnaktan ayrılır mi, biz kardeşler görüştük. Annem atlatamadi, ilaçlarla duruyor. Psikolojik durumuna güvenip de görmeye konuşmaya cesaret edemiyor.

Şimdi kardeşim doğuma girdi. Tansiyon açısından da riskli. Babama daha önce citlatmis bizimkiler doğumda bari gitsek mi napsak diye. Babam da yine sizle gorusmem falan.. Belki haklı çok kotu şeyler yaşandı ama evlat bu, bu kadar da kin olmaz ki.. Ben uzaktayim uçup gidemiyorum, kardeşlerim babamdan çekiniyor, anneme söyleyemeyiz bile yine tramva geçirir. Çok baba bedduasi aldı kardeşim, çok korkuyorum şimdi bir şey olur diye. Yaninda bizim taraftan kimse yok şimdi, oysa en ihtiyaç duyduğu zaman. Biliyorum yapacağınız bir şey yok, içimi dökmek istedim. Bir de nolur bi duanizi esirgemeyin, hem kardeşim için hem de babamın kini için..

Baba beddusasından çok korkarım..
Ama olan olmuş, bu saatten sonra yanında olmak düşer..
Bu arada size ne gibi bir yanlış yaptı ki damat babanız affedemiyor?

Baba beddusasından çok korkarım..
Ama olan olmuş, bu saatten sonra yanında olmak düşer..
Bu arada size ne gibi bir yanlış yaptı ki damat babanız affedemiyor?

Damat değil de ailesinden evli bi adam bizim taraftan evli bi kadına baktı durdu istemeye geldiklerinde tüm aksam boyunca. Babam evden kovmamak için zor tuttu kendini. Zaten öncesinden de bir suru gariplikleri vardı, bu son damla oldu artık. Kardeşimin de daha sayamayacagim bir suru olayı oldu bize karşı. Hepsi toplanınca babam sildi kardeşimi, arkasından da bir suru beddua.

Damat değil de ailesinden evli bi adam bizim taraftan evli bi kadına baktı durdu istemeye geldiklerinde tüm aksam boyunca. Babam evden kovmamak için zor tuttu kendini. Zaten öncesinden de bir suru gariplikleri vardı, bu son damla oldu artık. Kardeşimin de daha sayamayacagim bir suru olayı oldu bize karşı. Hepsi toplanınca babam sildi kardeşimi, arkasından da bir suru beddua.
biliyormusunuz bende böyle bir adamla evlensem babam değil belki ama annem beni kesinlikle silerdi..
Aile çok çok önemli evlilikte..
o yüzden babanıza çok bir şey diyemiyorum..
bu arada anneniz içinde acil şifalar diliyorum
kardeşiniz kendi keyfi için kaçıp hepsinin huzurunu bozmuş..

bir evladın ailesini hiçe sayıp kaçması kadar kötü bir şey olamaz
heleki sonu belli olmayan bir erkeğin peşinden gitmek
tabiki ailenizinda haklı çok sebebi var yinede ailerler bir müddet sonra af ediyorlar.
kızgınlıkları geçiyor.
beddua meselesini bilemeyiz allah bilir
fakat babanız sizin ögrüşmenize kızmamalı sonuçta kardeş bugünse en ihtiyacı olduğu zaman insanlar bir adım atarken diğer adımlarıda düşünmeliler kendisi etmiş kendi bulmuş.
allah bebeğe ömür versin o tamamen günahsız

ailesisini hice saymis zaten sizi de bunları en başında goze alıp gitmis cocuk da yaptığına göre hayatından memnun.. uzak durun sizde

Aklım almıyor arkadaş.
Dün tanıdığın adam için ana-baba-kardeş nasıl ardında bırakılır?
Kardeşiniz ahh almayı hak etmiş, lakin inşallah hayırlı doğum yapar ve evladından aynı şeyi görmez.
Elimizden gelebilecek tek şey dua etmez.

biliyormusunuz bende böyle bir adamla evlensem babam değil belki ama annem beni kesinlikle silerdi..
Aile çok çok önemli evlilikte..
o yüzden babanıza çok bir şey diyemiyorum..
bu arada anneniz içinde acil şifalar diliyorum
kardeşiniz kendi keyfi için kaçıp hepsinin huzurunu bozmuş..

Aynen öyle.. Hepimiz başka başka etkilendik. Simdi bin pişman ama ne fayda..

bir evladın ailesini hiçe sayıp kaçması kadar kötü bir şey olamaz
heleki sonu belli olmayan bir erkeğin peşinden gitmek
tabiki ailenizinda haklı çok sebebi var yinede ailerler bir müddet sonra af ediyorlar.
kızgınlıkları geçiyor.
beddua meselesini bilemeyiz allah bilir
fakat babanız sizin ögrüşmenize kızmamalı sonuçta kardeş bugünse en ihtiyacı olduğu zaman insanlar bir adım atarken diğer adımlarıda düşünmeliler kendisi etmiş kendi bulmuş.
allah bebeğe ömür versin o tamamen günahsız

Evet onun hiçbir günahı yok ve ailesinin yarısının sevgisinden mahrum kalacak yavrucak..

ailesisini hice saymis zaten sizi de bunları en başında goze alıp gitmis cocuk da yaptığına göre hayatından memnun.. uzak durun sizde
Çok pişman şimdi. Ben nasıl böyle bir şey yapabildim diyor ama olan oldu. Ben de çook kızgın olmama rağmen kiyamiyorum yine de. Ölümlü dünya iste ne bileyim..

[QUOTlembiK, post: 37716505, member: 34766"]Aklım almıyor arkadaş.
Dün tanıdığın adam için ana-baba-kardeş nasıl ardında bırakılır?
Kardeşiniz ahh almayı hak etmiş, lakin inşallah hayırlı doğum yapar ve evladından aynı şeyi görmez.
Elimizden gelebilecek tek şey dua etmez.
[/QUOTE]
Amin insallah.. Ben de aşkımdan olsem bırak kaçmayı, aklıma bile getiremem.

Kızlar çok kötüyüm. Özetleyeyim. Kardeşim aileme çok çektirdi, bize karşı ahlaksızlık yapan bi ailenin oğluna kaçtı gitti. Düğün mugun de yok. Tabi tüm aile ona çok kizdik. Babam gorusurseniz sizinle de görüşmem dedi. Ama et tirnaktan ayrılır mi, biz kardeşler görüştük. Annem atlatamadi, ilaçlarla duruyor. Psikolojik durumuna güvenip de görmeye konuşmaya cesaret edemiyor.

Şimdi kardeşim doğuma girdi. Tansiyon açısından da riskli. Babama daha önce citlatmis bizimkiler doğumda bari gitsek mi napsak diye. Babam da yine sizle gorusmem falan.. Belki haklı çok kotu şeyler yaşandı ama evlat bu, bu kadar da kin olmaz ki.. Ben uzaktayim uçup gidemiyorum, kardeşlerim babamdan çekiniyor, anneme söyleyemeyiz bile yine tramva geçirir. Çok baba bedduasi aldı kardeşim, çok korkuyorum şimdi bir şey olur diye. Yaninda bizim taraftan kimse yok şimdi, oysa en ihtiyaç duyduğu zaman. Biliyorum yapacağınız bir şey yok, içimi dökmek istedim. Bir de nolur bi duanizi esirgemeyin, hem kardeşim için hem de babamın kini için..

zamanla düzeleceğinden emin olabilirsin. benim annemle babamda kaçmışlar ve dedem öldürmek için peşlerine bile düşmüş. doğuluyuz eskiden daha sıkıntılıydı bu durumlar. ama ben doğduktan sonra annemle barışmış ailesi. ki dedem çok çok dik kafalı cahil de bi adamdır. teyzemde aynı şekilde kaçarak evlendi onuda çocuğundan sonra affettiler. daha yeni nişanlımın kuzeni sevdiği kızla kaçtı onlarda affettiler. üzülme inan ki geçici bir durum zamanla kesinlikle düzelir. çok çok gördüm ben. zamanla geçer babanın siniri.

Hani durumu babanıza çaktırmadan siz bari yanında olsanız :KK64:

keşke siz kardeşler gitseydiniz kardeşinizin doğumuna.. babanız görüşmeyin dese de siz kardeşinizin yanına mutlaka ama mutlaka gidin.. isterseniz gizli gidin ama gidin.. bu sizin kardeşlik göreviniz !

kardeşiniz bir hata yapmış olabilir.. cezası ömür boyu sürmemeli.. bu kadar ceza ona yeter.. lütfen babanıza bunları söyleyin

kardeşinize de bebeğini alıp baba ve annesinden özür dilemeye gelmesini söyleyin.. "ben cezamı çektim ama bakın bu sizin torununuz lütfen beni onun için affedin" derse dayanamazlar.. hele yüzünü görürlerse hiç dayanamazlar.. kardeşiniz evine gelsin yoluna çıksın kendini affettirsin

Cok zor bir durum Allah yardimciniz olsun. Kardesinizde iyiymis cok sevindim, Allah evladini anali babali büyütmeyi nasip etsin.

Madem kardesiniz pisman yaptiklarindan, gelip annenizden babanizdan af dilese. Artik bir torunlarida var, belki biraz yumusayabilirler..

[QUOendigibiyim, post: 37718450, member: 577572"]zamanla düzeleceğinden emin olabilirsin. benim annemle babamda kaçmışlar ve dedem öldürmek için peşlerine bile düşmüş. doğuluyuz eskiden daha sıkıntılıydı bu durumlar. ama ben doğduktan sonra annemle barışmış ailesi. ki dedem çok çok dik kafalı cahil de bi adamdır. teyzemde aynı şekilde kaçarak evlendi onuda çocuğundan sonra affettiler. daha yeni nişanlımın kuzeni sevdiği kızla kaçtı onlarda affettiler. üzülme inan ki geçici bir durum zamanla kesinlikle düzelir. çok çok gördüm ben. zamanla geçer babanın siniri.[/QUOTE]

Ay insallah inşallah.. Babam da cenazeme bile gelmesin diyor ama torun değiştirir inşallah.

Back
X