Sevmisler birbirlerini demek ki, size ne?Merhaba hanımlar. Uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Konuştuğum biri vardı (yani şimdiki eşim) yengeme söylemedim. Aileler tanışsın aşamasına gelince yengeme söyledim. Önceden söylesem yengem herkese söylerdi. O dönem bana baya küstü. Neyse evlendim. Kaynanamla arası çok iyi. Baya baya konuşuyorlar. Bu bana saçma geliyor. Kaynanam da yengen çok iyi muhabbeti yapıyor. O da kaynanan çok iyi muhabbeti yapıyor. Yani Allah iyilik versin de bizimle bu kadar iyi muhabbeti olmayan yengemin kaynanamla samimi olması saçma geliyor. Sizce?
Belki onunla anlaştı olabilir.Merhaba hanımlar. Uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Konuştuğum biri vardı (yani şimdiki eşim) yengeme söylemedim. Aileler tanışsın aşamasına gelince yengeme söyledim. Önceden söylesem yengem herkese söylerdi. O dönem bana baya küstü. Neyse evlendim. Kaynanamla arası çok iyi. Baya baya konuşuyorlar. Bu bana saçma geliyor. Kaynanam da yengen çok iyi muhabbeti yapıyor. O da kaynanan çok iyi muhabbeti yapıyor. Yani Allah iyilik versin de bizimle bu kadar iyi muhabbeti olmayan yengemin kaynanamla samimi olması saçma geliyor. Sizce?
Günahını almak istemiyorum ama bizim yani annemlerin bazı şeylerini kaynanamdan duydum. Biz uzaktayız kim söylemiş olabilir diye düşündümHuzursuz eden bir nokta var. Senin inadina yapiyor olabilir. Yaşlari yakin mi? Senin yapacagin sey, umursamamak olmali bence. Senin bu konuyu kafana taktigini anlarsa yengen, gercekten kotuniyetli ise bu durumu daha cok kullanir.
Size ne?Merhaba hanımlar. Uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Konuştuğum biri vardı (yani şimdiki eşim) yengeme söylemedim. Aileler tanışsın aşamasına gelince yengeme söyledim. Önceden söylesem yengem herkese söylerdi. O dönem bana baya küstü. Neyse evlendim. Kaynanamla arası çok iyi. Baya baya konuşuyorlar. Bu bana saçma geliyor. Kaynanam da yengen çok iyi muhabbeti yapıyor. O da kaynanan çok iyi muhabbeti yapıyor. Yani Allah iyilik versin de bizimle bu kadar iyi muhabbeti olmayan yengemin kaynanamla samimi olması saçma geliyor. Sizce?
Hicbir sirrini soyleme, havadan sudan konulari konus onlarla. Bol bol dedikodunuzu yapiyorlarsa,, malzeme bulamazlarsa bikarlar birbirlerinden belki.Günahını almak istemiyorum ama bizim yani annemlerin bazı şeylerini kaynanamdan duydum. Biz uzaktayız kim söylemiş olabilir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?