Yenge

Esemoe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
16
9
1
Aslına bakarsanız dert değil ama danışmak istedim size. Kısaca anlatim size . Problem eşimin yengesi. Amcasının eşi. Yıllarca bu kadın kayınvalidemle uğraşmış, kıskanç problemli bir bayan.kayınvalidem bitiyor biz evleniyoruz benle ve eşimle uğraşıyor , bize ev alındı neden ev alınmış vs vs. Ama yüzümüze çok güleç şakacı samimi tavırlar, yumuşak laf sokmalar falan neyse idare ettik . En son bana birsürü insanın içinde sesini yükselterek kavga niteliğinde birşeyler söyledi, o ortamda kayınpederim vardı ağzını açmadı.zamanında kayınvalideme yapılan haksızlıklarda da ağzını açmamış. Neyse bu olay son nokta oldu be ben bu kadınla konuşmama kararı aldım. Eşimin kuzeninin düğününde karşılaştık bu hoşgeldiniz dedi eşimi öptü, bende hoşbulduk iyi akşamlar dedim ama öpmedim geldim masama oturdum aman arkamdan düğünün ortasında bir bağırıyor bir bağıyor neymiş öpmemişim. Kayınvalideme kayınpederime beni şikayet ediyor.sen naptın da o da öyle yaptı diyor kayınvalidem başka tek kelime yok. Sorunum şu ki ben eşimin ailesini çok seviyorum, bir problemimiz yok , ama bu kadını görünce hizmette hürmette hiç kusur etmiyorlar, görümcem kaynanam . Bayılıyorlar.ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Hiç mi değer vermiyorlar bana , sen hatalı olduğun halde gelinimi rezil ettin düğünde diye insan hiç mi tepki göstermez, yanılıyormuyum

Kaynananız nasîl unutmus yaşadıklarını bence Eşinizin ailesiyle sizce güzel gidiyor ilişkiler mesafe koyma zamani gelmiş geciyor

Kayın validen kendisine yapılan haksızlıklara ses etmemiş,kayın pederin ,görümcen de aynı şekilde ses çıkarmamışlar.sizin için tavır koyacağını düşünmeniz abes bence. Koymuşsunuz tavrınızı bu şekilde devam edin.
Eşinizin yengesi ne derse desin hiç oralı olmayın.böyle yaparak kısa vadede canınızı sıkacak şeyler olabilir ama uzun vadede rahat edersiniz.

Belki de uğraşmak istemiyorlardir.Çok aşiri çirkefse çekiniyorlardir.Gelin distan görsede olumsuzluklari hak vermemeleri bence bu sebepdendir.Fazla samimi olmamaya bakin yüzyüze buldumcuk olup arkadan konusmalari varsa yapmacik davranis sergiliyolardir bence.

Kendisine yapılanlara ses çıkarmayan sana yapılınca mı ses çıkartacak Allah aşkına.

Dış kapının mandalı durumunda yenge. Hiç tınlama bile.

Herkes kendisi için yaşar olmuş şu dünyada .
Artık bir çok kişi dilsiz şeytan . O yüzden beklemeyin bir şeyler .

Edepli edebinden susar,edepsiz ben susturdum zanneder..
Kayinvalideniz bıkmış o kadından. Uğraşmak istemiyor bence..sizde mesafeli olun.Alt tarafı yenge yani.hergün görecek değilsiniz zaten.
Evet kayınvalidem çok ağırdır cevap vermez , bıkmışta tabi ,Ben de görmüyorum artık zaten ama kayınvalidem cvp vermese bile yahu arkadaş bir tavır koy canım cicim bir hürmet , ben bundan rahatsızım
Esin ne diyor bu duruma
yengesinden nefret ediyor, ailesinin tavrına sinirleniyor ama biz bişey demedik ailesine neden böyle davranıyorsunuz diye

Kayın validen kendisine yapılan haksızlıklara ses etmemiş,kayın pederin ,görümcen de aynı şekilde ses çıkarmamışlar.sizin için tavır koyacağını düşünmeniz abes bence. Koymuşsunuz tavrınızı bu şekilde devam edin.
Eşinizin yengesi ne derse desin hiç oralı olmayın.böyle yaparak kısa vadede canınızı sıkacak şeyler olabilir ama uzun vadede rahat edersiniz.
Evet haklısınız benim için abes olur ama Anlamadığım nokta bu kadına neden tavır konulmuyor, sormalımıyım acaba

Her ailede bir cesidi var. Bosver. Ne haksizliklar yapiliyor da bazi aileler susuyor. Simdi kayinvaliden laf etse, arkasinda kocasi durmayacak o yuzden ses edemiyor.

O salak kadın için bozamam ilişkimi, kadın kendini de savunmuyor ve bu duruma gıcık oluyorum

Salak dediğiniz kayınvalideniz mi????

Düğünün ortasında beni öpmedi diye olay çıkarana laf anlatamazsınız anlamaz.

Kendini bilse öyle yapmaz.Uğraş uğraş nereye kadar.

Alın kayınvalidenizi görümcenizi karşınıza rahatsızlıklarınızı anlatın.

Bizim milletçe bir derdimizi konuşamama problemimiz var.

Her ailede bir cesidi var. Bosver. Ne haksizliklar yapiliyor da bazi aileler susuyor. Simdi kayinvaliden laf etse, arkasinda kocasi durmayacak o yuzden ses edemiyor.
Yüz vermesin o yeter , ama hiçbişey olmamış gibi davran
Salak dediğiniz kayınvalideniz mi????

Düğünün ortasında beni öpmedi diye olay çıkarana laf anlatamazsınız anlamaz.

Kendini bilse öyle yapmaz.Uğraş uğraş nereye kadar.

Alın kayınvalidenizi görümcenizi karşınıza rahatsızlıklarınızı anlatın.

Bizim milletçe bir derdimizi konuşamama problemimiz var.
hayır canım niye kayınvalidem olsun. Konuşuyoruz biz aslında ama siz neden bu şekilde davranmaya devam edşyorsunuz demek hesap sormak gibi olmazmı

Evet haklısınız benim için abes olur ama Anlamadığım nokta bu kadına neden tavır konulmuyor, sormalımıyım acaba
Bence hiç sormayın ne gereği var.Tavır koyulmamasınıb çeşitli sebebi olabilir. Yenge şirrettir, çamurdur üzerlerine sıçramasını istemiyorlardır, eli maşalıdır korkuyorlardır, yengenin çok iyiliği dokunmuştur iyilikleri için susuyorlardır,amca belki çok iyidir ve ailede sevilen sayılan biridir onun yüzü suyu hürmetine ses çıkarmıyorlardır.
Özünde çok iyi bir yenge bile olabilir:KK70:

o_O
Bence hiç sormayın ne gereği var.Tavır koyulmamasınıb çeşitli sebebi olabilir. Yenge şirrettir, çamurdur üzerlerine sıçramasını istemiyorlardır, eli maşalıdır korkuyorlardır, yengenin çok iyiliği dokunmuştur iyilikleri için susuyorlardır,amca belki çok iyidir ve ailede sevilen sayılan biridir onun yüzü suyu hürmetine ses çıkarmıyorlardır.
Özünde çok iyi bir yenge bile olabilir:KK70:
Helal olsun kadına , benim eli maşalı görümcemi bile min durduyor acaba neden ? Çok esrarengiz bir durum müge anlıya falan katılıp bu üçlü arasındaki sırrı mı çözsem napsamo_O

Back
X