Aslına bakarsanız dert değil ama danışmak istedim size. Kısaca anlatim size . Problem eşimin yengesi. Amcasının eşi. Yıllarca bu kadın kayınvalidemle uğraşmış, kıskanç problemli bir bayan.kayınvalidem bitiyor biz evleniyoruz benle ve eşimle uğraşıyor , bize ev alındı neden ev alınmış vs vs. Ama yüzümüze çok güleç şakacı samimi tavırlar, yumuşak laf sokmalar falan neyse idare ettik . En son bana birsürü insanın içinde sesini yükselterek kavga niteliğinde birşeyler söyledi, o ortamda kayınpederim vardı ağzını açmadı.zamanında kayınvalideme yapılan haksızlıklarda da ağzını açmamış. Neyse bu olay son nokta oldu be ben bu kadınla konuşmama kararı aldım. Eşimin kuzeninin düğününde karşılaştık bu hoşgeldiniz dedi eşimi öptü, bende hoşbulduk iyi akşamlar dedim ama öpmedim geldim masama oturdum aman arkamdan düğünün ortasında bir bağırıyor bir bağıyor neymiş öpmemişim. Kayınvalideme kayınpederime beni şikayet ediyor.sen naptın da o da öyle yaptı diyor kayınvalidem başka tek kelime yok. Sorunum şu ki ben eşimin ailesini çok seviyorum, bir problemimiz yok , ama bu kadını görünce hizmette hürmette hiç kusur etmiyorlar, görümcem kaynanam . Bayılıyorlar.ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Hiç mi değer vermiyorlar bana , sen hatalı olduğun halde gelinimi rezil ettin düğünde diye insan hiç mi tepki göstermez, yanılıyormuyum