Yenge

Yüz vermesin o yeter , ama hiçbişey olmamış gibi davran

hayır canım niye kayınvalidem olsun. Konuşuyoruz biz aslında ama siz neden bu şekilde davranmaya devam edşyorsunuz demek hesap sormak gibi olmazmı

Hayır niye olsun? Ben açıkça söylerdim.

''Bunca şey yaşanmış.Yengede bir iyi niyet göstergesi yok.Şimdi de bizimle uğraşıyor ve siz herşeye rağmen

aynı sıcaklıkla muhabbetinizi sürdürüyorsunuz.Ben de farkındayım yakın akraba tamamen ipleri koparmanın

hoş olmadığını ama bir mesafe ve tavır koymamanıza anlam veremiyorum.''

şeklinde bir konuşma yapabilirsin.Onları aile gibi gördüğünüzü böyle bir durumda sahiplenmemelerinin sizi

kırdığını söyleyebilirsiniz.

Evet yapacam artık bunu

Sustuklarina gore birsey var ,kimsenin bilmedigi ,
Belkide aralarinda bir sir var,
Esiniz konussun ,ailesiyle ,yengem karimi kucuk dusuruyor hakaret ediyor goruyorsunuz ,neden karima laf ediyorsunuz agzinizi acip yengeyetek laf demiyorsunuz desin bu cevap onemli

Ben de bu sürekli sağdan soldan sizi savunmalarını beklemenizi anlamıyorum. Bir insanla aranızda bir sorun varsa bu sadece ikinizi ilgilendirmeli. Ben şahsen iki kişinin ilişkisine müdahale etmeyi uygun bulmuyorum. Burada kv konularında da fazlaca görüyorum, hemen 'eşin ne tepki veriyor' yazıyorlar. Yahu ben eşimin tepkisine muhtaç mıyım? Konuda eşimi ilgilendiren bir şey yoksa eşimin bir tepki vermesine de gerek yok. Herkes kendisini savunabilecek olgunluğa erişmeli bana kalırsa. Siz de eşinizin ailesinden böyle bir beklenti içerisinde olmamalısınız.

Haklısınız.
Bende sizin gibiyim. Sevmediğin birine cevap vermesen dahi bu kadar hürmet, sevgi seli gösterimi... vs vs sinir oluyorum.
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Hatta yeri gelir başkasını bile savunursunuz.
Sevmediğin insana neden sıcak davranıyorsun! Anlamıyorum.

Eşinde bir garip yani. Kalkcak yenge veya herkimse bana sesini yükseltecek, ki düğünde de bagirmiş. Esimde agzini acmicak birde görünce öpcek?? Yüzüne bakmaz ne öpmesi.

Siz kv ve kp den ne tepkisi bekliyorsunuz? Onlardan tepki bekleyeceginize esinizden bekleyin sizin konusmama karari aldiginiz boyle bir insanla ortak olarak mesafe koymaniz gerekir. Biri gorunce sapsup öper oteki konuşmama kararı almış, olur mu böyle?

Siz doğru olanı yapmışsınız. Diğerlerinin ne yapıp ne yapmadığına boşverin. İyi kötü bir ilişki kurmuş idare ediyorlar kadını. Siz zaten mesafenizi ayarlamışsınız,dolayısıyla onlar birşey yapmak durumunda degiller,boşverin.
Onu öyle kabul edip,kanıksamışlar belliki.

Ben durup dururken savunma beklemiyorum ki. Beni düğünün ortasında gidip bağırarak kayınvalideme ve kayınpederime şikayet ediyor herkesin içinde,ama kayınbabam ağzını açıp tek laf etmiyor.kadın kayınbabamdan 20 yaş küçük deseya kızım düğün ortasında yaptığın doğrumu vs ama yok.onlar benim anam babam beni ne hakla gidip onlara şikayet eder ki onlar da susar

Kadın birden çekti öptü eşimi ne olduğunu anlamadık , ama tavırlıydık zatwn ikimizde konuşmadık , işte konuşmadık diye bağırdı çağırdı o oldu zaten eşim konuşmaz ki zaten bana gelene kadar kayınvalideme ve eşimede çok çektirmişliği vardır o yüzden nefret eder zaten eşim.beni şikayet ettiği için tepki bekliyorum , onu da biliyorlar beni de , daha peki neden kadın size şikayete kavgaya geliyor düğün ortasında siz ağzınızı açmıyorsunuz, size yaptıkları da malum yıllardır ama kadına bir hürmet bir hürmet . Yani iyiki bizim gelinin a. Sıçtın der gibiler. (Afedersinz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…