yengeç burcu erkegi ve ayrılık lütfen yardım edin

deniz derin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
8
0
1
37
merhaba arkadaşlar benim 3 aylık bir ilişkim erkek arkadaşım yengeç burcu bende boga burcuyum . bizim ilişkimiz biraz yanlış başladı ilk buluşcagımız gun ben gitmedim sonra akşamına gidip gönlünü aldım ve başladık. çok git gellerimiz oldu ayrılıp barıştık hiç kavga etmedik ama beraberkende çok mutluyduyduk çok egleniyoduk sonra benım gecmiş ilişkilerimi kurcalamaya başladı ve bu sorun sürekli buyudu ben artık aştım dedi evlenme teklif etti ailesiyle tanıştırdı evine soktu beni ama arada gecmişim aklına geliyor ve cok kötu oluyor bana söylemedıgını bırakmıyor çekip çıkartıcaksın beni bu durumdan diyo ama ben bunu nasıl yapıcagımı bilmiyorum herseye bi çözümüm vardır ama bu konuda tıkanıyorum . yeni bi dukkan açtı gecen hafta hep onlarda kaldım dukkanı temizledik malları yerleştırdık canım çıktı o dukkanda ve akşam eve geldigimde bana ailem seni istemiyo dedi okadar zoruma gıttıkı ben sınsıymişim sessiz sessiz her istedigimi yaptırıyomusum yıkılmış durumdayım nefes alamıyorum okadar zoruma gittiki ve okadar çok seviyorum ki kendi canımdan çok onu geri kazanabilirmiyim bilmiyorum ama çok özledim

eskiden burç mu varmışş. burcuna verme karakterine ver onun yaptıklarını. geçmişini önüne seren adamla olmaz zaten. onun için bahaneymiş ayrılmak. gitsin özleme hayatına bak valla.

eskiden burç mu varmışş. burcuna verme karakterine ver onun yaptıklarını. geçmişini önüne seren adamla olmaz zaten. onun için bahaneymiş ayrılmak. gitsin özleme hayatına bak valla.
keşke okadar kolay olsa iki gündür yatakdan çıkamıyorum aklıma geldikce ateş basıyo tüm vucudumu nefes alamıyorum çok özledim

keşke okadar kolay olsa iki gündür yatakdan çıkamıyorum aklıma geldikce ateş basıyo tüm vucudumu nefes alamıyorum çok özledim

3 ayda nasıl bu kadar duygularını ileri taşıdın. kaç yaşındasın o kaç yaşında.

ben 27 yaşındayım o 31 yaşında üç ayılda normal insanların 3 yaşayacagı şeyleri yaşadık. ailelerimizle tanıştık sürekli beraberdik gecen ay burnumdan ameliyat oldum narkozdan uyandım hastaneyi inletmişim adını sayıklayarak bana sarılmış sakinleştirmiş hiç hatırlamıyorum insanlar kocam sanmış doktorum odaya geldi kim bu sayıkladıgın çocuk diyo bilinçsizken bile içimde kalbimde bir tek o var

bende benzer olaylar yaşadım evlenmeden önce eşimle geçmişimi çok takındı yaptı tartıştık çok egosunu yenene kadar çok çektik içindeki savaşmalar bitince vazgeçemiyeceğini anlayınca kendine geldi. sonra babası ben memur değilim diye istemedi onunda üstesinden geldik arkamda durdu yani kısacası diyeceğim şu iş onda bitiyor. senin yapabileceğin çok birşey yok sevmekten başka.istediğin kadar çabala görmez sevgisi çok sağlam değilmiş gibi geldi. herzaman seni olduğun gibi kabul eden biriyle olmaya çalış canım üzülme

banada çok çektırdi bişey sorucam eşiniz öyle kötü oldugu dönemlerde siz ne yapıyodunuz ? bana sürekli bişey yap ve çek çıkart beni bu durumdan diyo gerçekten çok sevsen beni kurtarırsın bu durumdan diyo

o zamanlar eş değil sevgiliydik ama aynı şeyleribanada derdi napacaksın kurtar beni bu durumdan bişeyler yap der dururdu. ilk başlarda çaresizdim ama sonrada soğukkanlı bir şekilde çözümün kendisinde olduğunu kafasındaki konuşan şeytanların kendisinin susturması gerektiğini seviyorsa beni eğer bu saçmalıkları aşması gerektiğini söyledim ki çok seviyordu çok şükür atlattık. ilerde yine karşıma çıkarmı bilemem tabiiki Allah bilir. bu arada eşimde yengec burcu. inan sevgi çok önemli eğer seviyorsa aşar geri gelmezse üzülme bu yüzden demekki o değilmiş

oda beni çok sevdigini söylüyor bu durumu aşmak için beni ailesiyle tanıştırdıgını,evlenme teklif ettigini ve onun çok güvendigi bi babası var tekkesi felanda var ona götürdü beni adam dürüst kız evlenirsen sana sahip çıkar dedi bi an önce evlenin kimsenin geçmişi kiseyi ilgilendirmez dedi her defasında 1 hafta sürdü topalamamız bugun son kez görüşcez ertesi gün hapı almış bana aklının bende kalmasını istemiyormuş bugun bişeyleri toparlayabilirmiyim bilmiyorum.

Burçla falan ne alakası var onu anlayamadım.
Senden ne bekliyor ki?? Geçmişte yaşadıysan yaşadın, şimdi onunlasın ve geçmişi unutmuşsun gördüğüm kadarıyla ve onu çok seviyorsun. Burada bir şey yapması gereken o. İki yolu var.. Eskilere takılıp kalacaksa, senin onu ne kadar sevdiğini değil de eskilerini düşünüyorsa bitirecek ya da artık gereksiz konular üzerinde durup seni de kendini de üzmeyecek.
Size tek düşen onu eskiyi tamamen unuttuğunuza inandırmak. Ayrıca illa ki eski ilişkilerin olacak.. Onun yok mu sanki??

tatlım akıllı ol ertesi gün hapı biraz saçma olmuş seni düşündüğü için değil başı daha sonradan belaya girmesin diyede yapıyordur. böyle bişeyleri çözemesiniz

sanırım oda bunun farkına vardı ve benı terk etti hemde ailem istemiyo artık diye onu çok seviyorum butun vucudum yanıyo hasta gibiyim nefes alamıyorum

yengec burcu erkekleri biraz aynı oluyo bende bilmiyorum ki çok çaresizim onun sorunu geçmişimi okadar çok deştiki hepsinin resmini neler yaşadıgımı biliyo bunları unutamıyor aslında iki yolu vardı ve oda ayrılmayı secti çok kötüyüm ben bugun geldiginde çok duygusuz olcak biliyorum son kez görüşücez ama amacı beni görmek bile degil. bu kadar çabuk nasıl unutulur ki

tatlım akıllı ol ertesi gün hapı biraz saçma olmuş seni düşündüğü için değil başı daha sonradan belaya girmesin diyede yapıyordur. böyle bişeyleri çözemesiniz
bende öyle düşünüyorum direkde söylüyo zaten bu yusden görüşelim sende aklım kalsın istemiyorum diye acaba hiç görüşmeden facetime dan arayıp gözünün önündemi içsem

Sana güvenmiyor o zaman. Sana güvenmeyen biriyle son kez görüşme bence. Bırak gitsin o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…