merhaba arkadaşlar ben baya dertliyim. en başından başlamak istiyorum ünv bitirdikden sonra unv arkadaşım hakan ile sevgili olduk 2 yıl çıktım ve bu surecte bırlıkte olduk çok sarhoştum vs. hakan çok sıkıyodu benı yanı evden dışarı çıkamıyodum ve ev tel 15 dk bir çagrı atıyodum bu derece manyaktı buna tam 2 yıl katlandım. sonrasında ayrıldık ve ben yeni ark edinmeye başladım daha önce yapmadıgım şeyleri yapmaya başladım mesela hiç clup a gitmemiştim sürekli cluplerdeydik ark arkadaşları felan yada clupden locadan düşürmeler hiç para ödemeden eglenioduk ama bu sürecten hiç kimseyle birlikte olmadım clupden sonra hep evime gectim o arada erhan die bi çocukla tanıştık konuştuk felan birlikte olduk biz birlikte oldukdan sonra erhen beni aramadı sormadı vs ve bu bende hırs yaptı arkdaşlarım seks ile elinde tutuodu sevgililerini ve bende bunu yapmaya başladım cinsellikle onu elde etmeye çalıştım ama olmadı tabi bu surecte çok canım acıdı çünkü kendime yediremiyodum bu durumları derken annemi kaybettim ondan sonra hepten baglandım arkadasıma ara krizler geçiriodum kız ark bunun farkındaydı ben o ortama ayak uyduramıodum ve çok zorlanıodum sonra biriyle tanıştırdı beni yusuf sevgili olduk ilk başta herşey güzeldi sonra ayrıldık ve kopmadık cinsellik olarak devam edelim dedik ben kendimden vaz ecmiştim ve barı olcaksa bildigim biri olsun istedim ysuf bana böle hissettirmedi hep yanımdaydı sevgili gibiydi benimle ilgilniodu konuşuodu sorunum olunca yanımdaydı bu sekılde devam etti sonra yusuf askere gitti ve bizde bittik . sonra işimi degiştirdim hayatımı degiştirmeye çalıştım arkadaslarımla arama mesafe koydum hatta iş ortamından biriyle tanıştım düzgün bi ilişki yaşamaya çalıştım olmadı sevemedim. geliyorum asıl soruna tarık çok yanlış bir şekilde başladım bulundugum ortamdakı bı arkadasımın arkadasıydı hanı ne kadar düzgün olabilirki dedim kendi kendime ciddiye almadım kötü konustum onunla çok basitleştim sonrasında sevmeye başladım aşık oldum ama o geçmişimi hiç unutmadı bulundugum ortamdaki arkadaşım kız satıodu senide satmadıgını nerden bilim sanki ben orospuymuşumda beni bi ortamdan çıkartmaya çalışıyomuş gibi davrandı beni sevdi bunu hissettim 1 ay oldu çok aşıgım ne zaman toparladık desem hep bi patlak verdi beni ailesiyle tanıştırdı ailesi arkadaşları onu nekadar çok sevdigimi gördü ama bi tarık kabul etmedi şuan telefonda konuşuyo butun suc bende onunla oynadım onu kandırdım gibi görüyo şimdi terk etti beni ayrıldı komple içinde herşeyi çözmüş beni hissettiklerimi herşeyi ben hastayım psikolojik tedavi görmem gerekiyomuş ve ona yaptıklarım içinde pişman olmalıymışım ama olsunmuş o bunu zaten bitirmiş içinde ben ne yapmalıyım canım çok yanıyo kafam çok karısık ilk defa birine ait hissettim kendimi gitmesini istemiyorum