- 12 Ocak 2016
- 8
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi deniz derin
merhaba arkadaşlar benim 3 aylık bir ilişkim erkek arkadaşım yengeç burcu bende boga burcuyum . bizim ilişkimiz biraz yanlış başladı ilk buluşcagımız gun ben gitmedim sonra akşamına gidip gönlünü aldım ve başladık. çok git gellerimiz oldu ayrılıp barıştık hiç kavga etmedik ama beraberkende çok mutluyduyduk çok egleniyoduk sonra benım gecmiş ilişkilerimi kurcalamaya başladı ve bu sorun sürekli buyudu ben artık aştım dedi evlenme teklif etti ailesiyle tanıştırdı evine soktu beni ama arada gecmişim aklına geliyor ve cok kötu oluyor bana söylemedıgını bırakmıyor çekip çıkartıcaksın beni bu durumdan diyo ama ben bunu nasıl yapıcagımı bilmiyorum herseye bi çözümüm vardır ama bu konuda tıkanıyorum . yeni bi dukkan açtı gecen hafta hep onlarda kaldım dukkanı temizledik malları yerleştırdık canım çıktı o dukkanda ve akşam eve geldigimde bana ailem seni istemiyo dedi okadar zoruma gıttıkı ben sınsıymişim sessiz sessiz her istedigimi yaptırıyomusum yıkılmış durumdayım nefes alamıyorum okadar zoruma gittiki ve okadar çok seviyorum ki kendi canımdan çok onu geri kazanabilirmiyim bilmiyorum ama çok özledim