Yoo güzeller de oldu lafından sizin benden önceki sevgililerin güzel değildi tadında bir cümle kurduğunuzu anlıyorum ben. Yalnış anladıysam alakasız biryerde böyle bir çıkış yaptıysa geri alırım söylediklerimi.
Ama bu tarz bir cümle de bence özgüven zedeleyici bir cümle. Bir benden önce birlikte olduklarına bak bir bana bak, ben senin Birlikte olabileceğin kadınlardan birkaç gömlek üstteyim. Hadi yine iyisin bak kaptın beni. Liginin üstünde oynuyorsun resmen, demek alttan alta.
Bir de eski ilişkilerden konu açıp, kıyaslama yapınca tatsız sohbetler olması normal. Eskiden birlikte olduğumuz kişilerin de zamanında birşeylerini beğenip ilişkiye başlıyoruz sonuçta. İçten içe kıyas yaptığınız, özgüvensiz hissettiğiniz bir dönemde bu konuda gelecek ortalama bir yoruma kırılmamanıza imkan yok. Yoo güzeldi dese de kırılırsınız, ben beğenmişim demek ki dese de kırılırsınız, ben zaten iç güzelliğe önem veriyorum ilişkilerde dese de kırılırsınız. Haklısın zevksizim ben zaten dese de kırılırsınız. Durumu tıparlayacak dürüst bir cümle yok yani, açmayın o yüzden o konuları.