bazı insanların kadersiz doğduğu bir gerçek ama canım senin başına ne geldiyse kendin etmişsin....bizlerden ne duymayı bekliyorsun anlayamadım..
mervesivik Hakkenten buralar karışır :))
Hiç inandirici olmamış ama konu sahibi ya amacın ne?
merhaba tatlı kardeşim size inandırıcı geldi mi bu konu cidden?
Adamların biri gitmiş biri gelmişbence kafa bulmaya gelen birisi daha var karşımızda insan senaryo yazar ama bu kadar da eksik yazmaz ki kk değil de fantezi sitesine yazılan hayal ürünü seks hikayeleri gibi olmuş
Adamların biri gitmiş biri gelmiş
Neymiş efendım ayrılmışlar ama cinsel birliktelikleri devam ediyormuş. Hangı kadın buna okey der?
Ama yanlış yere koydu bombe yikonu sahibi bombayı kucağımıza bıraktı sessizce bizi izliyor ve bence amacı da buydu bu da garip bir fantezi olsa gerek bu tip konuları açanlar hep böyle yapıyor sanırım değişik bir haz duyuyorlarH E im
Ama yanlış yere koydu bombe yiBDV ye koysaydı iyiydi
Ama yanlış yere koydu bombe yiBDV ye koysaydı iyiydi
bazı insanların kadersiz doğduğu bir gerçek ama canım senin başına ne geldiyse kendin etmişsin....bizlerden ne duymayı bekliyorsun anlayamadım..
Annniiiii Görüyormusun
Annniiiii Görüyormusun
Dedektif gibisin maşallah :))ben artık usta oldum bu forumda o kadar çok buna benzer şey okudum ki artık kilometre öteden kokusundan tanıyorumH E bebeğim
Aaaaaa!!! Evliyim diyor..haklıymışsın canım palavraymış..dikkatimizi çekerek eline ne geçti acaba... ilginç ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?