- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.991
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ne kadar kendi burcum yengec olsa bile kendimden ne kadar memnun olsam bile erkeğin yengeci çekilmiyor tecrübeyle sabitErkek yengeclerden uzak durun![]()
Yengenc burcuyum ve burcumuda taşiyorum tam anlamiyla
Bir bilen de erkek balık burcunu yorumlasa keşke
Ay sonradan gördümYazdık ya balık bölümün de![]()
Amcam ve oğlu balık burcu haddinden fazla cömertler ve hayalperestler.Bir bilen de erkek balık burcunu yorumlasa keşke
Tam beni anlattin .sanki bu yaziyi ben yazmişimAhhh canım burcumçok aşırı derece de duygusalım eşimle dramatik bir film izleriz abartısız minimum 2 saat ağladığımı bilirim. Çok çabuk bağlanırım sadece aşk değil arkadaşlık ilişkilerinde de . Çok aşırı kırılganım eşim bana bisey demeden önce 100 kere düşünür yanlış anlayıp kırılmayım diye. Sakin diyorlar biz yengeçler için ama çok aşırı sabırsızım hiç Sakin değilim
aşırı kinci biriyim minnoş kalbimin bir köşesinde kinci biri var birisine kin gütmeye başladım mı o kişi korksun benden
içten samimi olan insanlara hayranım, tıss yilanlardan nefret ederim. Bide çevremdeki insanlari koruyup kollamak isterim onlar benim canlarım. Geçmişimi unutmam geçmişim beni ben yapan şeyleri barindiyor çünkü. Aileme aşırı düşkünüm ailemden birine birisi ters bisey yaparsa benden korkmalı
biraz da hırslı bir yapım var birseyi istediysem olmak zorunda olmazsa olana kadar zorlarım.
Benim erkek arkadaşım da tam tersi aşırı realist hiç hayalperest değil kendisi hayal bile kurdurtmaz hemen gerçekçi davranırAmcam ve oğlu balık burcu haddinden fazla cömertler ve hayalperestler.
İlerde oğlum olursa yengec burcu olmasın sonra gelin arkamdan saydirirHey ilerde oğlunuz amansız bir anneci olsun istiyorsanız geline BDV de dolu dolu konular açtırıp namım yürüsün diyorsanız yengeç burcunda doğurmaya özen gösterin o şekilde ay hesaplama yaparak beybiler![]()
Muhtesemiz çünkümTanıdığım yengeç burçlarının hepsi de esprili ve çok güldürüyorlar beni. Onun dışında çok cömertler, insanları kırmamak için kırk takla atıyorlar. Ben razıyım yengeçlerden.
İki yakın arkadaşım var yengeç burcuMuhtesemiz çünküm![]()
Halam ve kızı da yengec burcu bir araya gelince herkesi gülmekten catlatirizİki yakın arkadaşım var yengeç burcubi de bi ortama girip sessiz sedasız olanı biteni izleyip gözlem yapıp yorumlamaları var süper
![]()