Merhaba arkadaşlar bu konuda merak ettiğim bazı şeyler var yardımcı olan olursa çok sevinirim.
1) Kısaca tanıışmanızdan evlenme sürecine nasıl geçtiniz?Evliliğe giden süreç ne kadar sürdü?
2) İlk zamanlar utangaç,sessiz göz teması kurmayan ilk hareketi karşı taraftan bekleyen bir tip miydi?
3)Ailesi sizinle evlenmesini istedi mi aile ilişkilerinizde sizin ve kendi ailesi arasında nasıl davranıyor?
4)Evlenmeden önce ve evlendikten sonra özellikle değişen huyları neler?
5)Çocuk yapmak için ilk istek ondan mı ve ne zaman geldi?
6)Sizden önce çok sevdiği ya da evlenip boışandığı biri var mıydı?(Çok duygusallar ya hep geçmişte yaşarlarmış ya)
7)Sizce bir yengeç ve yay bir arada olabilir mi?Sizin evlilğiniz nasıl sizce etrafınızdaki diğer çiftlere bakarak?
Bunlar dışında benim güneşim venüsüm yay onun güneşi venüsü yengeç
benim yükselenim kova onun yükseleni aslan
benim marsım ikizler onun jüpiter ve merkürü ikizler
benim ayım , jüpiterim ve 7.evim aslan onun marsı aslan
satürn,uranüs,neptinleri ikimizinde oğlak
Onun ayıda koç bu arada.Cevap verirken en azından yükseleninizi de yazar mısınız çift taraflı.
Bütün burç uyumlarında bizim burçlar için pek uyumdan söz edilmiyor.
1) Kısaca tanıışmanızdan evlenme sürecine nasıl geçtiniz?Evliliğe giden süreç ne kadar sürdü?
2) İlk zamanlar utangaç,sessiz göz teması kurmayan ilk hareketi karşı taraftan bekleyen bir tip miydi?
3)Ailesi sizinle evlenmesini istedi mi aile ilişkilerinizde sizin ve kendi ailesi arasında nasıl davranıyor?
4)Evlenmeden önce ve evlendikten sonra özellikle değişen huyları neler?
5)Çocuk yapmak için ilk istek ondan mı ve ne zaman geldi?
6)Sizden önce çok sevdiği ya da evlenip boışandığı biri var mıydı?(Çok duygusallar ya hep geçmişte yaşarlarmış ya)
7)Sizce bir yengeç ve yay bir arada olabilir mi?Sizin evlilğiniz nasıl sizce etrafınızdaki diğer çiftlere bakarak?
Bunlar dışında benim güneşim venüsüm yay onun güneşi venüsü yengeç
benim yükselenim kova onun yükseleni aslan
benim marsım ikizler onun jüpiter ve merkürü ikizler
benim ayım , jüpiterim ve 7.evim aslan onun marsı aslan
satürn,uranüs,neptinleri ikimizinde oğlak
Onun ayıda koç bu arada.Cevap verirken en azından yükseleninizi de yazar mısınız çift taraflı.
Bütün burç uyumlarında bizim burçlar için pek uyumdan söz edilmiyor.
Son düzenleme: