Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz YENGEÇ ERKEĞİYLE EVLİ OLAN YAY KADINLARI...

retinoid

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
44
2
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bu konuda merak ettiğim bazı şeyler var yardımcı olan olursa çok sevinirim.

1) Kısaca tanıışmanızdan evlenme sürecine nasıl geçtiniz?Evliliğe giden süreç ne kadar sürdü?

2) İlk zamanlar utangaç,sessiz göz teması kurmayan ilk hareketi karşı taraftan bekleyen bir tip miydi?

3)Ailesi sizinle evlenmesini istedi mi aile ilişkilerinizde sizin ve kendi ailesi arasında nasıl davranıyor?

4)Evlenmeden önce ve evlendikten sonra özellikle değişen huyları neler?

5)Çocuk yapmak için ilk istek ondan mı ve ne zaman geldi?

6)Sizden önce çok sevdiği ya da evlenip boışandığı biri var mıydı?(Çok duygusallar ya hep geçmişte yaşarlarmış ya)

7)Sizce bir yengeç ve yay bir arada olabilir mi?Sizin evlilğiniz nasıl sizce etrafınızdaki diğer çiftlere bakarak?

Bunlar dışında benim güneşim venüsüm yay onun güneşi venüsü yengeç

benim yükselenim kova onun yükseleni aslan

benim marsım ikizler onun jüpiter ve merkürü ikizler

benim ayım , jüpiterim ve 7.evim aslan onun marsı aslan

satürn,uranüs,neptinleri ikimizinde oğlak

Onun ayıda koç bu arada.Cevap verirken en azından yükseleninizi de yazar mısınız çift taraflı.

Bütün burç uyumlarında bizim burçlar için pek uyumdan söz edilmiyor.

Son düzenleme:
benim nisanlim da yengec. yukseleni aslan.
ben yayim, yukselenim cogu sitede yengec cikiyor, bazen de ikizler cikiyor.

gezegenlere kadar geldiğin göre şunu diyebilirim cnm :)

satürn, uranüs, neptün, plüton gezegenlernizden birisi onun kişisel gezegenleri güneş, venüs,merkürle açı yapmış olmalı ki aranızda bağ oluştursun tabi birde yükselen dediğimiz ac ve ruhumuzun diğer çıkış noktaları( ac,dc,mc,ıc ) denk gelmiş olsunki birbirinize karşı bağ oluştursun yoksa bnm 1 senedir gözlemdiğim şey aralarında böyle bağlar olmayan ilişkiler 1 sene sürmeden bitiyor hep..

kafan karıştıysa direk açık doğum günü bilgilerini yaz ben hazır boş vaktim varken bakayım :)

suana kadar 1 tane yay kadını yengeç erkeği cifti gördüm gayet mutlular.Yengeç erkekleri hangi burctan olursa olsun eslerinin kıymetini biliyor seviyorlarsa tabiki.Ama en fazla uyumu yakaladıgı kendi burcu diye gördüm düsündüm.
Bir tanıdıgım yengec erkeği eşide yaydı karısını aldatıyordu karısıda biliyordu devam ediyordu maddi anlamda cok iyi haldeler cünkü.

Bende yengeç Kadınıyım. Yay erkeği kadar kisiliksizinj gormedim. Ama yengeç erkeği olup da yay kadınıyla mutlu bir arkadaşım var. Allah bozmasin

Back
X