Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz yengeç ile akrebin aşkı

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Masallardaki gibi yaşarken.. Tutku ve heyecanın doruklarda olduğu her görüşte kalp atışının hızlandığı bir aşk...Yengeç kadını ve Akrep erkeğinin aşkı~
Diğer burçların ilişkileri nasıldır bilemem tek yaşadığı aşk akreple olandı.Onu her görüşünde kalbi atar karnına ağrılar girerdi.İlk zamanlardan kısıtlamaya başlayan akrep alışınca ve sevgisi artınca dahada kıskanç çekilmez bir adama dönüştü.Her yaptığı işe karışan adam tipi var ya..İşte seksi bakışlı,ani hareketli bu erkek yengeç kadınının hayatını şekillendirdi.Yengeç kadını o kadar vericiki...Bu sanırım yengeç bayanları hangi burçla olursa olsun ne kadar seviyorsa o kadar değer verip aşk gösteriyor.Ama akrebe olan aşkı o kadar büyüktü kii gözü hiç kimseyi görmüyordu...yıllar geçmiş artık karı kocadan farkları kalmamıştı.Birbirlerini kıskanıyorlar,habersiz nefes alsalar sorun yaratıyorladı.Yengeç kadını sevdiğini benimseyen,kıskanan ve açık olalım birazda sıkan yapıya sahipti.Ama erkeğini hiç zorda bırakmaz yeri gelir anne gibi,yeri gelir kardeş gibi,bazen arkadaş,bazen eş,bazen sevgili ve bazende yatağında kraliceydi..
Erkeğin bu hoşuna giderdi içten içe belli etmezdi...yengeçe o kadar güvenirdi ki kendine güvenmezdi o kadar...Yeterki o yapmasın ben kırsam inciltsem o toparlasın derdi korkularından kurtulmak için.!Ayrılıkları ve kavgaları bir o kadar gürültülüydü..Ayrılıklarında yengece baska erkekler yaklasınca akrep çıldırıyordu..Yengeç tabi bu çıldırmalardan hoşlanıyordu ve dahada aşık oluyordu sevdiği adama..Yengeç aşkının ilk zamanları daha ona doymadan bitirmemek için elinden geleni yapar bitmesini istemediği için çabalardı...Erkek doğası gereği silip atar gibi gözükür gizliden takip ederdi.Yengeç azmetti sabretti onu tekrar kendine döndürdü iki kelimesi yetiyordu zaten akrebin dönmesine çünkü ondan beklentisi vardı hayalleri yengeç olmustu.Dışardan soğuk gözüken akrep yengeçle göz göze ağlar birbirlerine aşk itiraf ederlerdi..Romantik ilişkimi arıyorsunuz akreple yengecin aşkı öyleydii...yengeç aşkta güvenlik arardı.Erkeğine güveninin tam bitmesi gerekirdi aşkının bitmesi ve onu bırakabilmesi için..Birde ayrılması için gereken sebebin mantık değil kalbe dokunan zararları geçerliydi yani aldatılmak gibi...Aldatılmak en yıkıcı darbeydi yengeç için...Akrep ilişki sırasında yapmıyordu tabi,erkek bu belkide yapardı ruhu duymazdı yengecin diğer iliskilerde olduğu gibi..Ama ilişkileri boyunca aralara 3.kişiler girmedi...Birbirlerine yetiyorlardı...Hayallerinde hep o masallardaki gibi mutlu ve huzurlu ev vardı.Yengecin aşkla hazırlanmış yemekleri,akrebin tutkulu bakışları evde koşuşturmalar beraber playstation oynamalar,mısır yemeler çekirdek çıtlamalar.Akrep romantik komedi ve komedi filmlerine bayılırdı..Tabi macerada olacak.Ama yengeç isterdi dram olsun ağlayalım beraber..Akrep kırmazdı izlerlerdi ama üstüne söylerdi böyle filmlere gitmeyelim diye...Belli etmezdi herhalde ağlayası gelirdi :) yengeç ona sevdiği yemekleri yapar her buluşmada götürürdü,hiç üşenmez sabah erken kalkar kendinden önce onu arar sorardı....Derken akrep erkeğine bir şeyler oldu garip hissedilemez bir değişim..Sanırım büyüyor ortam görüyordu..Çevre değişince ilişkilere zarar gelir ya o mesele..Yengeç kadını doğasında var zaten her ortamda dikkat çeker her ortama ayak uydurur o zaten bilirdi nerde nasıl davranılacağını ne yapılacağını ortam görsede değişmezdi..Değişmedide ilişkide değişen akrep oldu...Defalarca uyardı bitmesin diye çabaladı...Bunun karşılığında gelen güven kayıpları yengeci psikolojik sorunlara götürdü,depresyonlar ve daha fazlası...Aşkından vazgeçmedi o kadar emeğin karşılığı AYRILIK olamazdı...Ama akrep değişmedi o klasik ben erkeğim sen kadınsın ayrımına devam ederek ilgi alakayı kesti..Kendini işine ve arkadaşlarına verdi..Ve hobilerine...Yengeç uzun bir süre değişmesini bekledi bir gün geçecek sadece biz ikimiz olacağız umuduyla 3 hak verilir normalde belki defalarca şans tanıdı farkında olmadan.Sabretti ama karşılığını alamadı...İlişkide hep ayrılan akrepti..Sonunda yengeç son noktayı koydu.Onu son zamanlarda yıkan parçalayan erkeğe sırtını döndü.Ayrılıyoruz dedi ve dahada devamını getirmedi.Kesin düşünülmüş ve verilmiş bir karar olsa gerek.Ayrıldılar...Ayrılmayla beraber yengecin değeri anlaşıldı galiba..O ilgisiz bırakılan yengeç arkasına bakmadan çekip giderken akrep sinsice ona yaklaşmaya devam ediyordu..
Mutlu sonla başlayan ilişkinin finali mutsuz bitti sebebi akrep erkeğiydi...

demem o ki kızlar yengeç gibi hassas bir bayanın OLGUNLAŞMAMIŞ bir akrep erkeğiyle beraberliği hüzün...

Son düzenleme:
canım diline eline sağlık bende bi yengeç bayanıyım ve 5 yıl akrep erkeğine sabrettim sevgimden şuan ayrıldık elimden başka bişey gelmiyceğini onla olamıycagını anlamam zor oldu yazını okurken kendimi buldum tşk ederim çok güzeldi

canım diline eline sağlık bende bi yengeç bayanıyım ve 5 yıl akrep erkeğine sabrettim sevgimden şuan ayrıldık elimden başka bişey gelmiyceğini onla olamıycagını anlamam zor oldu yazını okurken kendimi buldum tşk ederim çok güzeldi

bende yaşadıklarımı anlattım 4 sene beraberdik ayrıldım en son fakat yine aklımı karıstırıyor kopamıyorum ondan oda benden...

bende yaşadıklarımı anlattım 4 sene beraberdik ayrıldım en son fakat yine aklımı karıstırıyor kopamıyorum ondan oda benden...

Bizde desem yeri kopamıyoruz ayrılık ağzımızdan çıkıo ama gerçekleşemiyor 'o' bambaşka işte bilmiyorum ama bazen çok üzüyor beni saçmaladıgını biliyorum ama o sinirliyken söyledikleri yokmu ahhh sabır diliyorum ikimiz için suan konuşmuyoruz ama biliyorum bi yerden çıkıcak iki üç güne delircem :) VEEE SENİN AĞZINDAN

Yengeç gibi hassas bir bayanın OLGUNLAŞMAMIŞ bir akrep erkeğiyle beraberliği hüzüNNN....

Son düzenleme:
Bizde desem yeri kopamıyoruz ayrılık ağzımızdan çıkıo ama gerçekleşemiyor 'o' bambaşka işte bilmiyorum ama bazen çok üzüyor beni saçmaladıgını biliyorum ama o sinirliyken söyledikleri yokmu ahhh sabır diliyorum ikimiz için suan konuşmuyoruz ama biliyorum bi yerden çıkıcak iki üç güne delircem :) VEEE SENİN AĞZINDAN

Yengeç gibi hassas bir bayanın OLGUNLAŞMAMIŞ bir akrep erkeğiyle beraberliği hüzüNNN....

Gözüm korktu şu anda bu kadar iyi anlaşabildiğimiz bir burç ama karşımdaki insanın değişmesi beni bitirir :43:

Back
X