Yengeç ile Akrep Burcu Uyumu?

pembecikolatam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
142
14
Sevgili akrepler vede yengecler,

Bu iliiski uyumu bilen vede yasiyan var mi? Var ise anlata bilirmisiniz iyi mi kötû mu?

Ve de aranizda ilk cekilim nasil olduu anlatirsaniz sevinirim:)

iki su grubu..
anlaşır bence..
ben oğlağım ama yengeç akrep uyumuna bi kaç kez şahit oldum..

Sevgili akrepler vede yengecler,

Bu iliiski uyumu bilen vede yasiyan var mi? Var ise anlata bilirmisiniz iyi mi kötû mu?

Ve de aranizda ilk cekilim nasil olduu anlatirsaniz sevinirim:)

Eşim Akrep benim de yükselenim Yengeç
yüklesen burcumun özelliklerini daha çok taşıyorum o yüzden ..
Akrep iyi dir hoştur ama fena sokar ve acıtır .. Hiç çekinmeden hem de yengeç de çok kırılgandır ..

burca göre sevgili belirlemeye devam ederseniz en uyumlu burç olsa dahi yürümez bırak ne burcu olursa olsun yanında mutluysan huzurluysan kalbin onu seçiyosa ister akrep olsun ister aslan ne farkeder?

bende hayatıma giren kişileri burcuna göre değerlendiririm

mesela oğlağım ama karşıma çıkan kişiyle olan ilişkiin nasıl olacağını az çok kestirebiliyorum.

mesela terazilirle ten uyumum mükemmel. fiziksel çekim çok fazla ama sosyalleşemiyorum adamlarla
akreplerle başta eğlenceli gidiyo sonra çozutuyolar hıs yapıyolar
balıklar başta pasif oluyolar onların mıymıntılığına katlana bilirsem uzun sürebiliyor, yengeçte keza öyle
yay ve aslanlarla asla duygusal bağ kuramıyorusm anca gezme tozma
başakve boğalarla uzun soluklu ilişkim oluyor. sorumlulğu yüklüyorum onlara ohh kafa mis..

Ben akrep burcuyum erkek arkadaşım yengeç cinsellikte çok iyi anlaştığımız söylenemez hatta hiç bir şey yapmıyoruz :) ama ben burcumun tutkulu özelliklerini hiç taşımıyorum utangacmdr biraz onlada alakalı olabilir

X