cinselliğe düşkün olduğu doğru ama yengeçlerde öyle zaten :S doğurganlıgı temsil ettiğimiz icin o yönde de uyumluyuz evlenene kadar beklerdi heralde kabul etseydn
birde ne onla oluyor nede olsuz denecek ilişkilerden biri birbirlerine bağımlı sevgileri gerçekten kuvvetli oluyor bu burçların ay akrebimi seviyorum yatencere kapak ilişkisi.. akrebi en iyi yengeç anlar, yengeci de akrep. hani birbirini uzun süredir tanıyan çiftler derler ya, eşimin/sevgilimin gözüne baktığımda anlıyorum ne diyeceğini diye, akrep-yengeç ikilisinde bu en başından beri oluyor.
birde ne onla oluyor nede olsuz denecek ilişkilerden biri birbirlerine bağımlı sevgileri gerçekten kuvvetli oluyor bu burçların ay akrebimi seviyorum yatencere kapak ilişkisi.. akrebi en iyi yengeç anlar, yengeci de akrep. hani birbirini uzun süredir tanıyan çiftler derler ya, eşimin/sevgilimin gözüne baktığımda anlıyorum ne diyeceğini diye, akrep-yengeç ikilisinde bu en başından beri oluyor.
kızlar akrep burcu bi insan hayatıma girmek üzereydi ama reddetim yengeç ve akrebin uyumu süperdir biliyorum.Ama kafamı akrep işte cinsel hayata düşkündür vs gibi konular çok kurcaladı istemedim ileride bana sorun yaratabileceğini düşündüm yani benden beklentilerinin farklı olabileceğini düşündüm kendimi riske atmak istemedim.Yanlış mı yaptım sizce bu akrep erkekleri nasıldır yaa ?
Yengecin böyle aptal huylarıda var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?