Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz yengecler

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
hey yengecler, burcdaslarim..

bir ben mi varim mutfakla arasi berbat olan.. ??

mutfak haricinde yengec burcunun her özelligini tasidigima inaniyorum ama mutfakta hic ama hic becerim yok =(

belkide tek degilimdir :23:

Bir yengeç burcu olaraktan özellikle kendimi övmek gibi olmasın mutfakta bir şahaneyimdir :1:
Genel de yyengeç burçları hamarat olurlar aslında.Senin yükselen ağır basıyor sanırım :34:

Bir yengeç burcu olaraktan özellikle kendimi övmek gibi olmasın mutfakta bir şahaneyimdir :1:
Genel de yyengeç burçları hamarat olurlar aslında.Senin yükselen ağır basıyor sanırım :34:

yükselenım bazı sıtelerde yay bazılarında oglak cıkıyor yanı yükselen burcum ne bılmıyorum..

mutfak dısında hersey uyuyor bana..her özellıgını tasıyorum tam bır tıpık yengecım..mutfak dısında..

ugrasıyorum, gırıyorum mutfaga ama pek olumlu sonuc alamıyorum:D annemın dedıgınde göre el becerım yokmus, elıme yakısmıyormus ..

yükselenım bazı sıtelerde yay bazılarında oglak cıkıyor yanı yükselen burcum ne bılmıyorum..

mutfak dısında hersey uyuyor bana..her özellıgını tasıyorum tam bır tıpık yengecım..mutfak dısında..

ugrasıyorum, gırıyorum mutfaga ama pek olumlu sonuc alamıyorum:D annemın dedıgınde göre el becerım yokmus, elıme yakısmıyormus ..

Oğlaksa şayet genel olarak bilmiyorum ama kardeşimden bildiğim pek mutfakla araları olmuyor :1:

Mutfak sana yaramıyor anlaşılan :) Doğru bazılarında cidden el becerisi olmuyor belki sende bu durum mutfağa denk gelmiştir :) Ama öğrenirsin daha ya deneye deneye dert etme :34:

bende tembellik olduğu için fazla uğraşmıyorum mutfakla ama yaptığım zaman hep çok lezzetli olur ilk yaptığımda da tuttururum her yemeği :34:
Ama çok sık yapmıyorum fazla yemek de bilmiyorum

bende yengeç burrcuyum yaşım 24 ama daha mutfağa nadir grdim öğrenciyim yıllardır da yurttayım..eve gidincede annem yaptırmıyor aslında ilgim vardı yemeğe ama..

Back
X