- 3 Temmuz 2016
- 45
- 32
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi de sen bir kere evini abine kaptırdığında onlar bir kere yerleştiğinde bir daha onları oradan çıkaramazsın sakın öyle bir şey yapma evi de dağıt, eşyaları da sat, olmadı eşyalı kiraya ver. ama abine sakın sakın verme. akraba ile ticaret olmaz. ölene kadar evi geri alamazsınBu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.
eşyalı kiraya versin çok daha kolay ve iyi veririyi de sen bir kere evini abine kaptırdığında onlar bir kere yerleştiğinde bir daha onları oradan çıkaramazsın sakın öyle bir şey yapma evi de dağıt, eşyaları da sat, olmadı eşyalı kiraya ver. ama abine sakın sakın verme. akraba ile ticaret olmaz. ölene kadar evi geri alamazsın
valla abine acıdım böyle manyak bir karısı var. ya sen telefon açıp söylesene ben şaka yaptım anlamıyo musun. gideceğim yerde araba lazım olmayacak mı sanki diye. ay şaka gibi
Gitmeden önce yengenin evinin önünde kornaya çal kaydır felan arabayıCanı çeksin
Abi de ayni zaten o da evi istiyor. Komiklik derecesinde uyaniklar. Kizcagiz yuvasini dagitiyo, etini kemigini paylasiyorlar resmen hep birlikte.
yok artık bu ne saçmalık ya rica ederim böyle bir şey yapmayın . kesin bir dille ben bunlara alın teri döktüm sen de çalış al diyeceksin.Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
Minyatür bi araba alın bari. Bu ne yüzsüzlükBoşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
Zaten satsam da satmasam da asla vermem rüyasında görür ancak. Benim kızdığım benim ne kadar zor şartlarda çalışıp kazandığımı bile bile nasıl vicdanın el eriyo da istiyosun. Benim çalıştığım yere gelip ayyy burda çalışılır mı deyip giden kendisiydi. İşte ben o beğenmediğin yerde çalıştım da aldım evi arabayı. Çok sinirleniyorum yaa hadsiz. Yüzüme söylemiyo ki şöyle güzelce bir benzetsem kendisiniBazı insanlar haklarıymış gibi başkalarının emeğine göz dikebiliyor.. Ben sizin yerinizde olsam dişimi gösterirdim. Ki daha evvel başıma buna benzer farklı bir olay geldi bir akrabamız göz koymuş.. anında kıyameti koparttım , kiraya verdim eşyalı ve sonrasında da sattım kurtuldum
Yapabileceğiniz en güzel şey abinizle yengenizi karşınıza alıp konuşmak ben şaka yaptığınızı sanıp o şekilde olur dedim ama kusura bakmayın burdan gidecek olsam bile kiraya verip gelir getirmesini istiyorum ya da satıp gittiğim yerden ev alıcam kirada olmak istemiyorum demelisiniz.. Baktınız ki olmuyor kiraya verin ve kiracınızı da bu konuda uyarın.. Ya da bizim gibi satın kurtulun![]()
Zaten satsam da satmasam da asla vermem rüyasında görür ancak. Benim kızdığım benim ne kadar zor şartlarda çalışıp kazandığımı bile bile nasıl vicdanın el eriyo da istiyosun. Benim çalıştığım yere gelip ayyy burda çalışılır mı deyip giden kendisiydi. İşte ben o beğenmediğin yerde çalıştım da aldım evi arabayı. Çok sinirleniyorum yaa hadsiz. Yüzüme söylemiyo ki şöyle güzelce bir benzetsem kendisini
Zaten satsam da satmasam da asla vermem rüyasında görür ancak. Benim kızdığım benim ne kadar zor şartlarda çalışıp kazandığımı bile bile nasıl vicdanın el eriyo da istiyosun. Benim çalıştığım yere gelip ayyy burda çalışılır mı deyip giden kendisiydi. İşte ben o beğenmediğin yerde çalıştım da aldım evi arabayı. Çok sinirleniyorum yaa hadsiz. Yüzüme söylemiyo ki şöyle güzelce bir benzetsem kendisini