Yengem arabımı istiyor

Bu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.

Allah Allah abin de bi tuhaf. Ya niye onlara veresin evini. Eşyaları satsan ev boşalsa bile kiraya verirsin. Niye onlara veresin. Onlar ne icmisler cidden merak ettim

Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
neden malını mülkünü bir başkasına verecekmişsin....sen şaka yaptı sandın şakayla karşılık verdin o ciddi sanmış seni...keşke hayır deseydin şimdi abinle kavga eder bu fırsatçı kadın

Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür

Bence aptal da o yüzden böyle birşey düşünüyo..

Bu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.
ii demişsin o kafayla eve kapak attı mı cıkmazlar da daha

Her tayin çıktığında arabayı evi birine mi hibe edeceksiniz? Gideceğiniz yerde arabaya ihtiyacınız olmayacak mı? Bu ne arsızlık ya. Sanki oje istiyor gibi soylemis bide. Bu devirde kim kime bedava ev araba verir? Pes diyorum

Hayat boyu yalnız da olsanız, trilyonlarca kazansanız bile kimseye gelirinizden pay vermek zorunda değilsiniz. Yeğeninize içinizden geleni yapın çocuktur nihayetinde ama yengeye Bi bardak su vermeyin. Cok ayıp Bi sey burdan sinir oldum

manyak mı bu kadın bu ne yüzsüzlük böylee çalışssın alsın kendide oh ne ala memleket sen bi tarafını yırt birşeler sahibi olabilmek için dengesizin biri gelsin istesinn çirkeff karı sakın verme arabayı evi çatlasın kıskançlığından

Bunlar seni (abin,yengen yani) tam soyulmalık görüyor demek ki. Biri evini biri arabanı istiyor. Kendini daha fazla sömürtme bunlara benden söylemesi, kendi hayatına yatırım yap, bırak onlarda nasıl evlenmeyi biliyorlarsa kendi başlarının çaresine baksınlar.

manyak mı bu kadın bu ne yüzsüzlük böylee çalışssın alsın kendide oh ne ala memleket sen bi tarafını yırt birşeler sahibi olabilmek için dengesizin biri gelsin istesinn çirkeff karı sakın verme arabayı evi çatlasın kıskançlığından
Bende kıskançlığının artık başına vurduğunu bu sebepten dolayı da böyle davrandığını düşünüyorum

Ayyyy yengeye gel:sinirli::skandal:
Sinir oldum.
Bence evi tanımadığınız birine kiraya verin.
Onlar kirada mi suan hoş kirada olsalar da böyle birseye hakları yok.
Bence kendiniz kazaniyorsunuz kendiniz yiyin dünyayı gezin. Icinizden geliyorsa yenge hariç gonlunuzden geçerse hediye alırsınız.
Kimsey böyle saçma beklentilere girmesin!! :KK47::ukala:

senin araban senin evin ona ne oluyor satarsin ben manyakmiyim sana koklatacam de Allahalah oda poposunu sıkıp çalışıp yapsaydi

eviniz boş kalırsa bu simsarlar kapıyı kırdırıp eve yerleşirler bile söylemedi demeyin
annenizi de köşeye sıkıştırıp yine çöreklenebilirler eve

Bu nasıl bir edep nasıl bir yüzsüzlük böyle. İnsanlar nekadar arsızlaştı. Konuyu baştan sona okudumadım, sadece ilk mesajı okudum. Nereye gideceksiniz bilmiyorum.
Evi satın arabanıza atlayıp gidin.
Ülke dışı bir yerse arabanızı satın evi kiraya verin.
Ama kimseye zırnık koklatmayın

:KK57::KK57::KK57:
Ne cüret anlamadım.
Sanki giderken arkanızda domatez salatalık bırakıyorsunuz da bozulmasın diye onu verecksiniz.
ilginç şeyler daha neler okuyacağım.
Abinizin fikri nedir acaba ?

Back
X