Yengem bana bozulmuş

Konudan anladigim , siz o kadar degrrlisiniz ki abiniz esine bile vermedigi degerli arabasini size veriyor
Abinizin ciddi psikolojik rahatsizligi var , kardese bu kadar baglanma saglikli degil , esini sevmiyorsa deger vermiyorsa bosansin o zaman
Abinizin akli baya bi karismis , siz kardessiniz yeriniz farkli , oburu es onun yeri farkli
Siz de bundan ince ince haz duyup , birde burada sirin sirin anlatip pohpohlanmayi beklemissiniz ama kk kadinlari yemez bu numaralari
Keske o yenge gelip konu acsaydi buraya da ona biraz akil verseydik

Konunun en başında abimin kıskançlıklarından bunaldığımı bu yüzden farklı bir yere atanmaktan mutlu olduğumu yazmıştım.
Böyle bir durumdan mutlu olup pohpohlanmak istemedim hiçbir zaman
Böyle bir şeye ihtiyacım da yok zaten

Konuda ki sana atilan tum cevaplari yorumlari oku bi... bu kadar insan ayni dusuncede ve yapidaysa bence problem.gercekten sende bi olc bic tart kendini

Ne gibi bir problem var bir bende
4-5 saatlik uzaklıkta bir yerde yaşıyorum zaten
Yengemi ne kadar savunsam da abim beni dinlemez ki
Kimseyi dinlemez başına buyruk birisi

Bence önce kocasına bozulmalı. Adamın karısının altında araba yok kardeşine araba veriyor. Kardeş eşten değersiz gözünde. Bir insan eşinin, çocuğunun hiç bir eksiğini bırakmadığı iyi koşullarda bir hayat sunduğu zaman ancak kardeşine vb birşeyler alır. Eşinin de rızası olur. Böyle kocalar evlerden ırak olsun.

Aman ya
Abin karısına değer vermiyor
Arabayı kabul edince suçlu sen oluyorsun
Sorun eşte
Yengen kalkıp sana bozuluyor
Tuhaf ilişkiler

Abime bir şey diyemeyince bana sarıyor buna sinir oluyorum ben de
Senin sorunun abimle bak bana vermeyince arabayı satacakmış
Benim ne suçum var

O zaman sende istemem yan cebime koy ayagi cekecegine direk abi bu yengemle senin ozel hayatin siz ortak mi karar aldiniz da diye sorabilir onlarin beter olan ozel hayatini dah d beter etmeye bilirdin.
Bak ben senin acikca iyi niyetli biri olmadigini yahut bisey yapacakken elini yuzune bulastiran biri oldugunu dusunuyorum. Diger konuda da bu konuda da ayni fikirdeyim.
Senin ki ozel hayatsa o da onlarin ozel hayatiydi 16 yasindaki bi cocuk gibi davranacagina olgun bi kadin gibi daha ilk konusmada abini kisitlayabilirdin

Hanımefendi abim benim sözümü mü dinleyecek?
Arabayı bana da yengeme de vermedi satacağım dedi
Çok dikbaşlı birisidir inatçıdır
İstediğim kadar yengemi savunayım umursamaz ki

Abin sözünü dinlemeyecekse neden arabayı yengeme ver diyosun..ya gerçekten safsin yada tehlikeli birisin.
O arabayi aldin diyelim emin ol hayrini göremezsin

Bu kadar görümce düşmanına ne deseniz haklı çıkamazsınız. Boşverin daha karışmayın bence. Yenge kendi problemini kendi çözsün.
Arkadasim kimse gorumce düşmanlığı yapmiyor bende gorumceyim ve bekar evinde kalirken bi aksam abim elinde posetlerle bana geldi bunlar ne dedim sana alisveris yaptim dedi (sagolsun dusunmus kardesini yapmis) ama ben calisan bi kadinim maasim abime gore iyi bekar olsan kbul ederdim lakin evlisin istemem dedim geri cevirdi en iyi 1 hafta trip atti sonra gecti gitti.
Bu abi de sagolsun bacisini dusunmus ama bacisi zaten kendi degimi ile kucuk bir yerde yasiyormus.
Ki öğretmen kendisi maasiyla alabilir.
Ve abinin hunharca onem verdigi arabayi karisina vermez ama bacisina verebilirmis.
Konu sahibi aile icinde sorunlari anlayabilecek bir kadin ki bu kiyaslamadan da ne tur bi sorunlu aile bagi oldugu belli kari koca arasinda.
Evet arabayi kabul edip etmemek kendi insiyatifinde, ama insan biraz dusunceli olmak zorunda.
Yahut birisinden agir bir hediye alirken bile cekiniriz kabul edemem diye bile cevap verebiliriz.
Bunlar nezaket ve dusunce ornegidir.
Gorumce yahut gelin düşmanlı degil.

Abin sözünü dinlemeyecekse neden arabayı yengeme ver diyosun..ya gerçekten safsin yada tehlikeli birisin.

Bende daha once ki yorumum da bunu yazdim ya biseyi eline yuzune bulastiran ya da fena biri diye...
E Elifimuratim konu sahibin diger konusunu okursaniz anlayacaksiniz beni.

Kabul etmedim zaten hanımefendi tehlikeli biri de değilimdir
Hayatımda görümcemin yapmaktan çok daha önemli işlerim var size de tavsiye ederim

Hayatımda görümcemin yapmaktan çok daha önemli işlerim var size de tavsiye ederim
Bana ne tavsiye ediyorsunuz?konuyu açan sizsiniz..benim tavsiyemi istemiş biri bana ne tavsiye ediyor merak ettim

Bence sende okuluna ve öğrencilerine odaklan ozel yasamina odaklan kandirilma,insanlarin arasını bilerek yahut bilmeyerek acmaya musait adimlar atma, mutlu huzurlu ol.

Bende daha once ki yorumum da bunu yazdim ya biseyi eline yuzune bulastiran ya da fena biri diye...
E Elifimuratim konu sahibin diger konusunu okursaniz anlayacaksiniz beni.
Diğer konusunu okumama gerek kalmadı arkadaşım tahmin edebiliyorum.yine herkes bu minik kızımıza yüklenmiştir. Kızımız istemeden hep olayların merkezinde buluyor kendini..nasil doğru tahmin edebilmismiyim

Arkadasim kimse gorumce düşmanlığı yapmiyor bende gorumceyim ve bekar evinde kalirken bi aksam abim elinde posetlerle bana geldi bunlar ne dedim sana alisveris yaptim dedi (sagolsun dusunmus kardesini yapmis) ama ben calisan bi kadinim maasim abime gore iyi bekar olsan kbul ederdim lakin evlisin istemem dedim geri cevirdi en iyi 1 hafta trip atti sonra gecti gitti.
Bu abi de sagolsun bacisini dusunmus ama bacisi zaten kendi degimi ile kucuk bir yerde yasiyormus.
Ki öğretmen kendisi maasiyla alabilir.
Ve abinin hunharca onem verdigi arabayi karisina vermez ama bacisina verebilirmis.
Konu sahibi aile icinde sorunlari anlayabilecek bir kadin ki bu kiyaslamadan da ne tur bi sorunlu aile bagi oldugu belli kari koca arasinda.
Evet arabayi kabul edip etmemek kendi insiyatifinde, ama insan biraz dusunceli olmak zorunda.
Yahut birisinden agir bir hediye alirken bile cekiniriz kabul edemem diye bile cevap verebiliriz.
Bunlar nezaket ve dusunce ornegidir.
Gorumce yahut gelin düşmanlı degil.

Kardeşi sonuçta canı kanı. Ona içinden geldiği için bir hediye alamayacaksa neden kardeşler? Bence eşi de kendi kardeşine yapabiliyorsa aynısını ne mutlu ki onlara kardeşleri hayatlarında önemli yerdeler.

Back
X