- Konu Sahibi Afrodita9405
burda konu sahıbının dedıgı , abımın bu yaptıgı seye yengem bozulmus halam aradı bunu soyledı dedıGelin gerçekten gorumcesine karşı çok iyimser yapici ve güleryuzlu mu bir de halaya söylerken nasıl söylemiş acaba. Bizim ailede sorunlar çözülürken sorun kiminle ise onunla konuşulur çözülür. Araya aracı girmesine gerek yoktur. Ben kendimi o gelinin yerine koyuyorum eşimle ve eşimin ailesi ile ilgili sorunu gidip eşimin halasına anlatmak bana çok garip geliyor ve kendime de yakistiramiyorum. Ki gelin eşinin huyunu bilir ve eşinin aile icindeki sorunlarin halaya anlatılmasına karşı nasıl bir tepki vereceğini bilmesi gerekir.
dıyelım kı yengesı aglayarak halaya soyledı kızgın soyledı kızarak soyledı ne fark eder ? arabanız yok esınız yenı araba alıyor belkıde evde konusuyorsunuzdur kendı aranızda arabayı ben kullanıırım dıye sonra bır duyuyorsunuz kı aracı kardesıne vermıs ne derdınız
belkı esı sırf ınat ugruna verdı ne bılıyoruz ? konu sahıbı kendısı dıyor abım cok dık kafalı asla esıne hedıye falan almaz hep benı hedıyelerı bogar dıye kendısı dıyor
sızın hosunuza gıdermı kocanız sıze hıc hedıye almasın hıc ılgı gostermesın umursamasın varsa yoksa kendı aılesı ? kocanızın yakın akrabası sızın dert ortagınız olabılır tıpkı sosyal yasamda yakın arkadasınız oldugu gıbı
kendı ıcındekı sorunlarını esıyle cozebılse zaten halaya anlatmazdı degıl mı ? kadın kımseyle cozemedıgı ıcın halayla dertlesmıs tıpkı bızlerın buraya konu acarak yedı ceddımız hakkında dertlestıgımız tıpkı arkadasımıza komsumuza annemıze kardesımıze dertlestıgımız gıbı