Yengem bana bozulmuş

Cekil aradan ozamam bidahada konuyu acma canim olan sana olur.. Bende arabami kiz kardesime vericem dedim esime hic sesini cikarmadi basta satip yenisi aliriz diyodu bende satmam. Kardesime vericem dedigimde sesini cikarmadi durumumuz var olmasa zaten oyle bisi yapmam ama bu karari ben veriyosam suclu kardesim deildir mesela

Ben arabayı zorla istemedim gerçekten
Burada zaten süremem
Zamanı gelince kendime alırım abim bana vermeyince satacakmış arabayı ne yapayım ben

Abim ailede en çok babama düşkün peki bu nedir??
Babam hastaneye yattığında yengemi annesinin evine yolladı ben babamla kalacağım diye
Düşünün
Ee yani?? Yukarda yengemin numarasını vereyim yazmışsın halaya anlattı diye yakınıyordun şu platformda kadınla ilgili konuşmuş olmaktan da utanmayacaksın hem seni tanıyan biri de burda senin numaranı insanlara versin nasıl olurdu?

Birincisi haksız yere değil ,kimse olayı 2 taraftan dinlemedi..ikincisi hoşuna giden yengenin seni ve anını kıskanıyor düşüncesi ve gerçekmiş gibi anlatmak seni mutlu ediyor.

Konunun en başında abimin bu kıskançlıklarından bunaldığımı bu yüzden farkli bir şehire atanmaktan mutlu olduğumu yazmıştım keşke siz de tam anlayabilseydiniz

Yengenin telefonunu

Ee yani?? Yukarda yengemin numarasını vereyim yazmışsın halaya anlattı diye yakınıyordun şu platformda kadınla ilgili konuşmuş olmaktan da utanmayacak, seni tanıyan biri de burda senin numaranı insanlara versin nasıl olurdu?

Haksız yere beni yalancılıkla suçladılar peki nasıl doğruluğuna inandırabilirim??

Konuyu bulamadım üyeyide bulamadım. Etiketleyebilirmisiniz

QUOTE="M I N E R V A, post: 62389897, member: 849345"]
Bu konu sahibi o konu sahibi eminim. O konu sahibinin de yengesi abisinden büyüktü. Hatta konu yazım şekilleri bile aynı.
[/QUOTE]
Isabellla diye aratırsanız çıkabilir.

Birincisi haksız yere değil ,kimse olayı 2 taraftan dinlemedi..ikincisi hoşuna giden yengenin seni ve abını kıskanıyor düşüncesi ve gerçekmiş gibi anlatmak seni mutlu ediyor.
Kardes sarma bu kiza manyak olursun yeminle... ben bi ara yazdigi tum senaryolara cevap attim bakti ugrasamiyor koseye sıkıştı hemem küstü bana .. :halay:

Back
X