Yengem bana bozulmuş

Görümcesiyle sorun yaşayanlar bana çatıyor anlamıyorum ki
en cok catan bendım
gorumcem yok
ben gorumceyım

yanı ınsanların ısı gucu yok sırf aıle ıcınde bulundukları ısım yuzunden mı catacak sıze

Bu dediğiniz şeyin ekran görüntüsünü aldım
Bu kadar kolay sorabildiğinize göre size sormalı?
Yazdıklarınız sizce normal miydi bu soruya bu kadar şok oldunuz? Gerçekten çok kolay sordum (eğer ki yalan yanlış şeyler değilse yazdıklarınız) normal değil çünkü.

Yazdıklarınız sizce normal miydi bu soruya bu kadar şok oldunuz? Gerçekten çok kolay sordum (eğer ki yalan yanlış şeyler değilse yazdıklarınız) normal değil çünkü.

O zaman şöyle anlatayım abim bekarlığında çok çapkın serseri bir tipti
Kızları hep kullanırdı biliyorum
Aynı şeylerin bana yapılmasından korktuğu için bana karşı böyle korumacı
Diğer erkekleri kendi gibi sanıyor

Cevap verdim hanımefendi
Peki yengemin bu durumdan kurtulabilmesi ve benim iyi bir görümce olabilmem için ne yapmam gerekiyor söyleyin lütfen
Ya kusura bakma, abilikmiş kardeşlikmiş boş şu anlattıklarınla. Abim beni deli gibi sıkacak, bunaltacak, hayatıma karışacak, yolda bir adamla yürüdüm diye neredeyse namusuma kadar dil uzatacak ben de abim bana çok düşkün, beni çok kıskanır diyeceğim. Direk ruh hastası der -ki kendi abim için diyorum ve mümkün öertebe az görüyorum. Bana uzak allaha yakın- uzak dururum. Kan bağı falan tırıs gelir, tırıs gider. Bırak araba vermesi falan, bayramda şeker verse almam.

Ya kusura bakma, abilikmiş kardeşlikmiş boş şu anlattıklarınla. Abim beni deli gibi sıkacak, bunaltacak, hayatıma karışacak, yolda bir adamla yürüdüm diye neredeyse namusuma kadar dil uzatacak ben de abim bana çok düşkün, beni çok kıskanır diyeceğim. Direk ruh hastası der -ki kendi abim için diyorum ve mümkün öertebe az görüyorum. Bana uzak allaha yakın- uzak dururum. Kan bağı falan tırıs gelir, tırıs gider. Bırak araba vermesi falan, bayramda şeker verse almam.

Zaten aynı şehirde bile yaşamıyoruz artık sadece tatillerde görürüm

Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Yüzüne bile bakmadım evde yemek yok dedim
Hemen şimdi nasıl yapayım bir dur dedi
Farkındaysan abim istediği için burdasın ben seni istememiştim dedim
Eğer yapmazsan abimi arıyorum hemen dedim
Yengeme acıyanlar lütfen son konumu okusun
Bir erkek arkadaşımla yürümemi sanki ayıp bir şeymiş gibi tüm aileme anlatan evde kaos yaratan birine nasıl davranabilirim
Bunu da mı abimin zoruyla yaptı

🥴

E neden ozaman o ben değilim be alakası car yazıyorsunuz?

ilk konunuz olsa inanırdım ama maalesef eğer gerçekten abiniz bunları yapıyorsa sizde gayet bu durumdan memnunsunuz.

aklı başında bir insan olsanız abinize geteken aklı ve cevabı verirdiniz.

O üyeliğimi kapattım zaten iki üyelik kullanmıyorum ki
Değişen hiçbir şey yok ne yazık ki

Abisi oyle bi beddua almis ki konu sahibinin daha once ki actigi konuyu oku :)) tutmuş beddualar

E neden ozaman o ben değilim be alakası car yazıyorsunuz?

ilk konunuz olsa inanırdım ama maalesef eğer gerçekten abiniz bunları yapıyorsa sizde gayet bu durumdan memnunsunuz.

aklı başında bir insan olsanız abinize geteken aklı ve cevabı verirdiniz.

Nerede ben o değilim ne alakası var yazmışım kopyalık gösterir misiniz

O zaman şöyle anlatayım abim bekarlığında çok çapkın serseri bir tipti
Kızları hep kullanırdı biliyorum
Aynı şeylerin bana yapılmasından korktuğu için bana karşı böyle korumacı
Diğer erkekleri kendi gibi sanıyor
Öğretmen olmadığını düşünmek istiyorum 🙏🏻

Back
X