Yengem bana bozulmuş

Kimseye daha fazla yazmak istemiyorum çünkü gerçekten daha fazla üzülmek istemiyorum
Şu an çok sevdiğim ve hayatımda olan sevgilimin de ablası var aynı şeyleri ben de yaşayabilirim bunun bilincindeyim
Ama vicdanım rahat evet yengeme karşı abim çok kötü davranıyor ama benimle hiçbir ilgisi yok
Ben olmasam da böyle davranmaya devam ediyor o yüzden lütfen daha fazla yazmasın kimse

Bende hic biri yok 😂 ne yenge ne gorumce bi kaynim var okadar
Canım, bu konu sahibinin ikinci üyeliği, diğer üyeliğindeki hallerini de biliyoruz ondan çatıyoruz. Burada şirin, iyi görümce... diğer konularda yengesinin de haksız olduğu şeyler var ama kadına hep beraber bir pislik gibi davranıyorlar. Eski konuları baştan aşağı okusan... sinirden tırnak kemirirsin.

Canım, bu konu sahibinin ikinci üyeliği, diğer üyeliğindeki hallerini de biliyoruz ondan çatıyoruz. Burada şirin, iyi görümce... diğer konularda yengesinin de haksız olduğu şeyler var ama kadına hep beraber bir pislik gibi davranıyorlar. Eski konuları baştan aşağı okusan... sinirden tırnak kemirirsin.

Orada öyle davranmakla hata ettim kabul ediyorum ama o gün çok sinirliydim
Şimdi ayrı şehirlerdeyiz yengemi görmüyorum bile nasıl üzebilirim

Bende hic biri yok 😂 ne yenge ne gorumce bi kaynim var okadar
Özet geçeyim; abi, yengeyi kaçırmış. Güya yenge ile abi eskiden sevgiliymiş, sonra ayrılınca yenge intihar etmiş abisi de bunu kaçırmak zorunda kalmış. Yersen tabii, böyle bir adam intihar etti diye kız kaçıracak. Konu sahibin ifadeleri, "Yengem abime kaçtı, abim hevesini aldı. Tuvalet önüne layıksın. Evde yemek yok, hemen yap yoksa abimi arıyorum," diye uzaaaaar gider.

Özet geçeyim; abi, yengeyi kaçırmış. Güya yenge ile abi eskiden sevgiliymiş, sonra ayrılınca yenge intihar etmiş abisi de bunu kaçırmak zorunda kalmış. Yersen tabii, böyle bir adam intihar etti diye kız kaçıracak. Konu sahibin ifadeleri, "Yengem abime kaçtı, abim hevesini aldı. Tuvalet önüne layıksın. Evde yemek yok, hemen yap yoksa abimi arıyorum," diye uzaaaaar gider.
Konu sahibi daha bekar karşısına abisi gibi bir eş ve kendisi gibi bir görümce çıktığını hayal ettim ilahi adalet yerini buldu 😊

Abim kaçırmadı kız bize kaçtı
O gün öyle davranmamın sebebi yengemin sadece bir erkekle beni yolda yürüdüğümü görüp aileme yetiştirmesiydi kötü bir şeymiş gibi
Tarafsız anlatın lütfe

Kimseye daha fazla yazmak istemiyorum çünkü gerçekten daha fazla üzülmek istemiyorum
Şu an çok sevdiğim ve hayatımda olan sevgilimin de ablası var aynı şeyleri ben de yaşayabilirim bunun bilincindeyim
Ama vicdanım rahat evet yengeme karşı abim çok kötü davranıyor ama benimle hiçbir ilgisi yok
Ben olmasam da böyle davranmaya devam ediyor o yüzden lütfen daha fazla yazmasın kimse

Abinle yengenin iliskilerini senin duzeltebilecegini dusunmuyorum ben acikcasi. Sen arabayi kabul etsen de etmesen de abin esini saymiyor, sevmiyor ve bu sen biseyleri kabul etmedin diye degismez, direk seninle ilgili degil bunlar, sen degistiremezsin. Ortada siddet vs olmadigi surece onlarin arasindaki meselelerden oturu abinle atişmak ya da arani bozmak zorunda da degilsin.

Kaldi ki herkes kardeşinden, abisinden, ablasindan evliligiyle ilgili firça yemeyi veya akil almayi hoş gorecek diye birsey yok.

Yengen seni kiskanmiyor ayrica, yengen aslinda hakli, abinin yaptigi yanlis ve ayip bence ama abine ses cikartamadigi icin bozuluyorudr haliyle, bunun kiskanmayla seninle yarismayla alakasi yok, abin olmasi gerektigi gibi davranmiyor.

Abinle yengenin iliskilerini senin duzeltebilecegini dusunmuyorum ben acikcasi. Sen arabayi kabul etsen de etmesen de abin esini saymiyor, sevmiyor. Bunu sen degistiremezsin. Ortada siddet vs olmadigi surece onlarin arasindaki meseleden oturu abinle atişmak arani bozmak zorunda degilsin.

Kaldi ki herkes kardeşinden, abisinden, ablasindan evliligiyle ilgili firça yemeyi veya akil almayi hoş gorecek diye birsey yok.

Yengen seni kiskanmiyor ayrica, yengen aslinda hakli, abinin yaptigi yanlis ve ayip bence ama abine ses cikartamadigi icin bozuluyorudr haliyle, bunun kiskanmayla seninle yarismayla alakasi yok, abin olmasi gerektigi gibi davranmiyor.

Haklısınız bu durumun suçlusu ben değilim ki
Abim en başından beri böyleydi
Nasıl değiştirebilirim

O gün öyle davranmamın sebebi yengemin sadece bir erkekle beni yolda yürüdüğümü görüp aileme yetiştirmesiydi kötü bir şeymiş gibi
Tarafsız anlatın lütfe
Kadın aldı bohçasını, öle dümdük geldi bir gün kapıyı çaldı, "Ben size kaçtım," dedi yani.

Yuhhh eski konusunu bilmiyodum ozaman hepiniz haklisiniz

Haklısınız bu durumun suçlusu ben değilim ki
Abim en başından beri böyleydi
Nasıl değiştirebilirim
once sız kendınız ıcın bır uzmandan destek alında
yengesıne sen tuvalete layıksın gıbı cumlelerle ezıyet eden bır ınsanın acilen destek alması sart
evde yemek yok hemen bana yemek yap yoksa abımı cagırırım dıyen bır ınsanın ben tedavı olması gerektıgını dusunuyorum
once kızıyordum sıze artık kızmıyorum anladım cunku sızı hastalık zor acil sıfalar dılerım

Tarafsız anlatın lütfe
Yengenin de hataları var dedim yukarıda zaten ama kadının arkasında kimse yok, gidecek yeri yok gelen vuruyor, giden vuruyor.

Back
X