Yengem bana bozulmuş

Yengeyi aşağı göstermeye çalıştıkça çalışıyor ama biz yemiyoruz...ben hikâyenin gerçeğini yazayım:
Evvel zaman içinde bir ailenin bir kızı bir de oğlu varmış ,kız evin tek kızı olmaya ailesinin abisinin sevgisine bağlanmış bir hâlde yaşarken abisi aşık olmuş sonra bu kız o yengeyi ve abiyi kıskanmış, hayal ürünü fantazilerini gelmiş girmiş yazmış konu açmış.
Bu kadar.

once sız kendınız ıcın bır uzmandan destek alında
yengesıne sen tuvalete layıksın gıbı cumlelerle ezıyet eden bır ınsanın acilen destek alması sart
evde yemek yok hemen bana yemek yap yoksa abımı cagırırım dıyen bır ınsanın ben tedavı olması gerektıgını dusunuyorum
once kızıyordum sıze artık kızmıyorum anladım cunku sızı hastalık zor acil sıfalar

Teşekkür ederim konuya benden çok yazdınız göz ardı ediyorum hakaret etmeseydiniz yazdığınız çoğu şey doğruydu

Yuhhh eski konusunu bilmiyodum ozaman hepiniz haklisiniz
Ya kadın bir hata yapmış bu adamla kaçmış. Adam kadını eziyor da eziyor. Baba ise arada kan bağı var deyip oğluna höst sen ne yapıyorsun, demiyor. Kadına ailesi sırtını dönmüş kaçtı diye, kimsesi yok. Kadının da hataları var ama kadının böyle bir adamla sağlıklı kalabilmesi mümkün değil zaten. Gelen vuruyor, giden vuruyor... kadın zaten kocasının korkusundan ne dese yapıyor. Artık kadını nasıl sindirmişse.

tabı tabı buyrun hemen goz ardı edebılırsınız hıc sakıncası yok soylemenıze bıle gerek yoktu
yalnız hakaret nedır bunu sızın cok ıyı bılıyor olmanız gerek
uzman olmaya bıle gerek yok yengenız ıcın kurdugunuz ''sen tuvalet önune layıksın evde yemek yok hemen yap yoksa abımı cagırıcam '' gıbı sozlerle ınsan ezmeye calısan yengesının uzulmesınden zevk alan bırı ıcın herkes aynı seyı soyler olan budur cunku , sıze ıyılık yapıyorum kendınızın farkında degılmıssınız bakın kendınız soyledıgınız yazdıgınız hersey dogruydu dıye yıne dogruyu soyluyorum .

ıyı geceler

Ya kadın bir hata yapmış bu adamla kaçmış. Adam kadını eziyor da eziyor. Baba ise arada kan bağı var deyip oğluna höst sen ne yapıyorsun, demiyor. Kadına ailesi sırtını dönmüş kaçtı diye, kimsesi yok. Kadının da hataları var ama kadının böyle bir adamla sağlıklı kalabilmesi mümkün değil zaten. Gelen vuruyor, giden vuruyor... kadın zaten kocasının korkusundan ne dese yapıyor. Artık kadını nasıl sindirmişse.

Yengem ailesi ile barıştı görüşüyorlar

Bence böyle bir durum yok bile 😌 fantazi bu yazılanlar

Gelmis bide burda bos bos konu acmis allahim yarabbim erkek olunmakla adam olunmuyo iste üzüldüm kadina caresizlik gitcek yeri yoksa katlaniyodur eden bulur ama bunlarda bulur bigun yaptiklarinin belasini

Abimi de seviyor biliyorum
O yüzden düzelir diye bekliyor ya da boşanmak istemiyor
Abinin sevilecek bir yanı yok. Gerçekten yok. Benim abim yengeme senin abinin yaptıklarının yarısını yapmamıştır ama ben içimden gele gele abi diyemiyorum. İyi günümde de, kötü günümde de yanımda istemem. He kardeşiz, bir gün düşer destek olurum ama benden olabildiği kadar uzağa... çünkü ben öyle bir abiyi kabullenemiyorum.

Yengem ailesi ile barıştı görüşüyorlar
Burda beni basta olmak uzere bazilarimi inandirdin kendine yengene yaptiklarin ve abinin yaptiklari bigun senden cikarsa cok gec olucak haberin olsun bugun abin yengene oyle yapar yarin sen evlenir beterini gorursun

Yengeye gercekten bunlari mi yaptiniz? Tuvalet onunde yat dediniz kabul ediyorsunuz?

Birini sahipsiz bulunca boyle davranişlara giren biri kesinlikle iyi bir insan olamaz. Kadinin gidecek yeri yoo diye butun aile araniza alip eziyet ediyorsunuz yazik cidden.

Gerci yengeye de hakediyor diyecegim kendi ailesi sizden daha mi kotu ki evli hala abinle anlamadim.

Abinin sevilecek bir yanı yok. Gerçekten yok. Benim abim yengeme senin abinin yaptıklarının yarısını yapmamıştır ama ben içimden gele gele abi diyemiyorum. İyi günümde de, kötü günümde de yanımda istemem. He kardeşiz, bir gün düşer destek olurum ama benden olabildiği kadar uzağa... çünkü ben öyle bir abiyi kabullenemiyorum.

Ben de abimden uzak bir şehirdeyim çok sık görüşmüyoruz ama işte çıkaramıyorsunuz hayatından o senin abin

Yengeye gercekten bunlari mi yaptiniz? Tuvalet onunde yat dediniz kabul ediyorsunuz?

Birini sahipsiz bulunca boyle davranişlara giren biri kesinlikle iyi bir insan olamaz. Kadinin gidecek yeri yoo diye butun aile araniza alip eziyet ediyorsunuz yazik cidden.

Gerci yengeye de hakediyor diyecegim kendi ailesi sizden daha mi kotu ki evli hala abinle anlamadim.
Cirilla, kadının ailesi kaçtı diye kadına arkasını dönmüş. Hataları var kadının, gerçekten hataları var ama o bir yapıyorsa bunlar üstüne bin katıyor. Enteresan şeyler.

Burda beni basta olmak uzere bazilarimi inandirdin kendine yengene yaptiklarin ve abinin yaptiklari bigun senden cikarsa cok gec olucak haberin olsun bugun abin yengene oyle yapar yarin sen evlenir beterini gorursun
ılk etapta tum gorumce dusmanları sıze satasmaya gelmıs dedıgınızde gucenmıstım
bazı seylerı gorebıldıgınız ıcın maalesef sevındım benım suan sevınmem bıle o yengenın uzgun olmasına neden olsa da ne demıs eskı bır spıker
''gerceklerın gun yuzune cıkmak gıbı bır huyu vardır''

:)

Yalan söyleyip bu kadar kötü yorumu duymak istemem emin olun
İnşallah yaşamam yaşasam bile yengemin durumu değişmeyecek benimle ilgisi yok abimle ilgili çünkü

Önceki mesajımda yazdım ailesi ile barıştı görüşüyorlar

Back
X