Yengem bana bozulmuş

en cok catan bendım
gorumcem yok
ben gorumceyım

yanı ınsanların ısı gucu yok sırf aıle ıcınde bulundukları ısım yuzunden mı catacak sıze
Bende görümceyim ve benim de görümcem var. Ne ben gelinimize bunları yaparım ne de görümcem bana yapabilir.
Konu sahibini haksız bulunca hemen damga yiyoruz 😁

Ben de abimden uzak bir şehirdeyim çok sık görüşmüyoruz ama işte çıkaramıyorsunuz hayatından o senin abin
Eşini aldatan hem de bir değil, aynı anda birkaç kişiyle aldatan, iğrenç fantezileri olan ve çoluğunun çocuğunun rızkını başkalarına yediren insan benim abim olamaz. Aklıma geldikçe ben deliriyorum. Boşanacaklar ve o kadar mutluyum ki yengem için.

Bende görümceyim ve benim de görümcem var. Ne ben gelinimize bunları yaparım ne de görümcem bana yapabilir.
Konu sahibini haksız bulunca hemen damga yiyoruz 😁
damgayı vuranlarında gorumcesı yok gorumce de degıl boyle de enteresan bır durum :KK70:

Her yalan söyleyen mitomanik değildir, ancak her söylediği yalana ilk önce kendi inanan ve bu konuda ısrar eden kişide mitomani rahatsızlığı gözlenir. Mitomanik kişilik yapısına sahip olan kişiler olay ve olguları hep abartırlar. Zekidirler, Büyük hayal güçleri vardır ama bu yeteneklerini kötüye kullanırlar, belirli bir amaçları yoktur . Küçük şeyler için bile yalan söyleyebilir. Bu yalanlar nedensiz bile olabilir. Bilinçaltında gerçek olmayan sanal bir kurgu yaratırlar hatta bu kurguya senarist gibi kişiler ve zamansal simgeler eklerler.Kişi yalanları ile sergilemek istediği kişiyi kurgular ve bu sayede karşısındakine gerçekte olmadığı bir kişiymiş gibi görünmeye çalışır. Sanal ortamda örneklerine pek çok rastladığımız bugünlerde gerçeklik algısı karışmış kişiliklere dikkat etmek gerekir.
Genelde kendilerine engel olamazlar ve sonucunu düşünmeden hareket ederler .

Psikoloji de dürtü bozukluğu katagorisine giren mitomani ye sahip kişilikler söyledikleri gerçek olmayan söylemin gerçek olmadığını düşünmezler, ilk önce söyledikleri yalana kendileri inanır ve böylece insanları inandırmaya çalışırlar. Bu psikolojik dürtü bozukluğu en çok mitomaniye sahip kişileri yani kendilerini yıpratır.

Yengem ben de abimden de büyük yaşından dolayı yengem olmasa bile saygısızlık yapmam
Ama o kendinden 8 yaş küçük birini kıskanıyor beni kendiyle yarıştırıyor
Bunu abim farkediyor ve inadına üzerime daha çok düşüyor bunun o da farkında
Abinizin eşinden küçük olması ne alaka konu ile? Şimdi de oradan mı gömeceksiniz "yenge" nizi?

Annem babamdan, eşi de kardeşimden 3 yaş büyük. Gelin benimle yaşıt. Eeee n'oluyor böyle olunca. Bi anlatıversenize!!

Her yalan söyleyen mitomanik değildir, ancak her söylediği yalana ilk önce kendi inanan ve bu konuda ısrar eden kişide mitomani rahatsızlığı gözlenir. Mitomanik kişilik yapısına sahip olan kişiler olay ve olguları hep abartırlar. Zekidirler, Büyük hayal güçleri vardır ama bu yeteneklerini kötüye kullanırlar, belirli bir amaçları yoktur . Küçük şeyler için bile yalan söyleyebilir. Bu yalanlar nedensiz bile olabilir. Bilinçaltında gerçek olmayan sanal bir kurgu yaratırlar hatta bu kurguya senarist gibi kişiler ve zamansal simgeler eklerler.Kişi yalanları ile sergilemek istediği kişiyi kurgular ve bu sayede karşısındakine gerçekte olmadığı bir kişiymiş gibi görünmeye çalışır. Sanal ortamda örneklerine pek çok rastladığımız bugünlerde gerçeklik algısı karışmış kişiliklere dikkat etmek gerekir.
Genelde kendilerine engel olamazlar ve sonucunu düşünmeden hareket ederler .

Psikoloji de dürtü bozukluğu katagorisine giren mitomani ye sahip kişilikler söyledikleri gerçek olmayan söylemin gerçek olmadığını düşünmezler, ilk önce söyledikleri yalana kendileri inanır ve böylece insanları inandırmaya çalışırlar. Bu psikolojik dürtü bozukluğu en çok mitomaniye sahip kişileri yani kendilerini yıpratır.
sımdı sızı de hakaret ettı gerekcesıyle goz ardı eder
dogruyu soyleyenı goz ardı edıyor
psıkolojı kısmına gırınce hakaret olarak algılıyor

Abinizin eşinden küçük olması ne alaka konu ile? Şimdi de oradan mı gömeceksiniz "yenge" nizi?

Annem babamdan, eşi de kardeşimden 3 yaş büyük. Gelin benimle yaşıt. Eeee n'oluyor böyle olunca. Bi anlatıversenize!!
Eski mesajlara bakınca en az 10 kez bunun tekrarlandığını görebilirsiniz, ha bi 10 kez de “yengem abime kaçtı” cümlesini.

ılk etapta tum gorumce dusmanları sıze satasmaya gelmıs dedıgınızde gucenmıstım
bazı seylerı gorebıldıgınız ıcın maalesef sevındım benım suan sevınmem bıle o yengenın uzgun olmasına neden olsa da ne demıs eskı bır spıker
''gerceklerın gun yuzune cıkmak gıbı bır huyu vardır''

:)
Kusura bakma canim..
Ama baksana nasil acincak gibi yazmis 😂 gecmisi bilmedigim icin tabi dogal olarakk üzüldüm haline ama tabiki yengenin hali daha kötü hersey yaptiginin bedelini oder bigun

Yahu kiz sayko biri dogrulanmaya evet denmeye onaylanmaya ihtiyac duyan biri siz bunu yapmadiginiz surece size delice saldiracak kabullenmeyecek yahut goz ardi edecektir.
BENI DE goz ardi etti isterseniz konusmalarimi daha onceki sayfalarda da okuyabilirsiniz.
Kiz kesinlikle karakterini kabullenmiyor kendini iyi niyetli biri olarak adlediyor

Bence konu gerçek, bu toplumda hastalıklı ağır abiler, fesat gelin ve görümceler var. Ben bir abinin kız kardeşine araba almasına asla olamaz diye bakmam. Olabilir, bazen ailelerde erkeğe daha çok emek verilir, para harcanır, kız ihmal edilir, düşünceli abiler bunun eksikliğini ömür boyu tamamlamaya çalışır ya da abinin durumu çok iyidir tüm aileye kol kanat germiştir eyvallah derim. Gelin olsam asla sesimi çıkarmam ancak burda sürekli ezilen, ekonomik dahil şiddetin her türlüsünü gören bir evin kadını var, önceki konulardan da belli o kadına gün yüzü göstermeyen kocanın yanında bir de görümce ve ailesi var. Bu sebeple o para size helal olmaz. O kadar iddialı konuşuyorum. Bir adamın öncelikli görevi kendi ailesidir, onların geçimidir.bunu ihmal edip kız kardeşine fos erkeklik taslayan adamcıklara hukuki yaptırımlar da uygulanabilir. Konuda böyle güçlü eş yok ama çok pis bilendiğim bir görümce var. Konu sahibi eğer gerçekten böyleyseniz size çok samimi söylüyorum kendi kuracağınız aileden bir hayır göremeyeceksiniz. Çok yakınen şahidim.

Eski mesajlara bakınca en az 10 kez bunun tekrarlandığını görebilirsiniz, ha bi 10 kez de “yengem abime kaçtı” cümlesini.
Son mesajına kadar sustum. Zaten başka bir konuda kan beynime sıçradı, sonunda patlayıverdim vallahi.

Bekarlıgında sevgililerini sizin tabirinizle kullanmış, evlendiği kadına eş diye sahip çıkmamıs. Kardeşine güya sahip çıktığını zanneden, zihniyeti bozuk bir adamla evli kalan yengeyi de bir an evvel kurtarsın Allah abinizden. Eski üyelikte ki konulari da hatırlayınca yengeye de kızıyorum. Bu adamla niye evli kalıyor yahu?

Sizde, masum değilsiniz kesinlikle umarım görümceniz size güzel! görümcelik yapar.

Back
X