- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen söylemedim ben adet olmuyordum emzirdigimden 55 56 gün geçmişti kimseye demedim hiç şüphelenmedim sonra bu test yapmış bana yazdı hamileyim galiba diye bende hayırmış olsun falan dedim ama test ilk kızından kalmaymjs daha meğersem beni kandırıyormuş bende dedim böyle böyle acaba bende mi hamileyim sonra bu ısrar etti test aldı getirdi yaptım iste silik cıktı değil dedik bende dedim sen hamilesin ben olmak istemiyorum zaten falan bi kaç gün sonra ben kan testi verdim silik de sayılır falan diye ısrar edince hamilelik cıktı o da o günden sonra hamile kalmaya çalıştı iste neyse değişik konular![]()
Hayır tam olarak öyle değil beni denemiş bi kaç öncede adet olmamıştım test kendin yapmıştım yok demistim o zamanda sürekli soruyordu sonra olmayınca sürekli yapmak istemedim dedim düzensiz ondan olmuyorum o da o ay için beni denemiş var mı acaba diye eski testlerinin resmini gönderip tanısanız bi sizede tuhaf biri geliriyi de o zaman, o önce başlamış zaten bebek istemeye
seni beklememiş ki
uğraşmış ancak olmuş
Yorumları okursanız nasıl öğrendiğini yazdım direk söylemedim yaşamadım demek söyle ben ne dersem aynısı yapıyordu canim ne isterse onunda istiyordu bunalmıştım artik keyif almıyordum hastaydım annem yanında söyleme sen gidince o da hemen hasta oluyo diyordu mesela insan ilk hamileliğinde biraz nazlanmak ister dimi bende öyle birşey olmadı onun ikinci olmasına rağmen benden daha çok ilgi istiyorduniye hamile kaldığınızı söylüyosunuz?
bi de hamileliğimi yaşayamadım ne demek? hamilelik bi kişi yaşayınca bitiyo mu? aynı evde değilsiniz ne alaka yani?
Söylemedim zten direk okursanız yorumlarda var. Neyse ben abartıyorum belkide takmıyorum artikHamile kalırsam sağlıkla ilgili ciddi bir şey olmazsa karnım belirginleşene kadar söylemeyi düşünmüyorum insanlara! Ben mi çok ketumum anlamıyorum. Söylemeseydin 2. de. acelen neydi.
Yorumları okursanız nasıl öğrendiğini yazdım direk söylemedim yaşamadım demek söyle ben ne dersem aynısı yapıyordu canim ne isterse onunda istiyordu bunalmıştım artik keyif almıyordum hastaydım annem yanında söyleme sen gidince o da hemen hasta oluyo diyordu mesela insan ilk hamileliğinde biraz nazlanmak ister dimi bende öyle birşey olmadı onun ikinci olmasına rağmen benden daha çok ilgi istiyordu
Annen ilk bebekte yengenin yanında kaldıysa bund da sıra bende benim yanında kalıcak senin annende senin yanında kalsın dersin.... onun söylediklerini görmezden gel hamileliğini istediğin gibi yaşa sonuçta evleriniz farklı görmüyorsunuz birbirinizi bu kadar kafana takmanı gerektirecek bir durum göremiyorum benKızlar beni bilen bilir belki artik çok yoruldum o kadar derdim var ki napicam ben hangisini anlatayım ki yengemi yazmak içimde kaldıkça daha bi sinirleniyorum ben herşeyi kafaya takan bi insanim herşeye üzülen unutmayan bu en çok bana zarar veriyo biliyorum belki de çok kötü düşünüyorsun diyeceksiniz ama yengem ben hamile olunca hemen kendiside hamile oluyo kalmaya çalışıyo ve nasıl beceriyo bilmiyorum ama hemen kaliyo ilk hamileligimde bi keyfini cikaramadim aramizda 40 gun vardi benden 40 gun sonra doğurdu bide kızı var annem kardeşlerim hiç yanına gelemedi bu ayrı bide hamileligimi yaşayamadım ne dersem ne yaparsam aynısını yapiordu hiç zevk istek kalmıyordu bende artik şimdi yine hamileyim ve söylenirim andan beri ayda 4 kez test yapio resmini atiyo bana kendisi benden daha iyi biliyo aslında ama iş olsun iste yinede gözüme sokuyo bu ay hamile kalmış başarmış ben 10 haftalik olucam oda 5 falanmış yani aramız yine aynı ilk oglumdaki gibi gelde sinirlenme ya acelen ne ya neden bu istek neden ben hamile kalınca hemen sende yapmak zorundasın anlamıyorum yapsin yeğenim sonuçta ve ben yeğenlerimi çok severim ama bakmiyorda annem bakıyo çocuklara ayrıca annem kardeşlerim yine gelemez yanıma ve ben aşırı derecede zorlanıyorum artik şuan bile oğlum ayağımda saat 1 den beri yatmiyo artik hayatında olanlar için ne düşünmeliyim bilmiyorum.
sanırım trolsun :))Kızlar beni bilen bilir belki artik çok yoruldum o kadar derdim var ki napicam ben hangisini anlatayım ki yengemi yazmak içimde kaldıkça daha bi sinirleniyorum ben herşeyi kafaya takan bi insanim herşeye üzülen unutmayan bu en çok bana zarar veriyo biliyorum belki de çok kötü düşünüyorsun diyeceksiniz ama yengem ben hamile olunca hemen kendiside hamile oluyo kalmaya çalışıyo ve nasıl beceriyo bilmiyorum ama hemen kaliyo ilk hamileligimde bi keyfini cikaramadim aramizda 40 gun vardi benden 40 gun sonra doğurdu bide kızı var annem kardeşlerim hiç yanına gelemedi bu ayrı bide hamileligimi yaşayamadım ne dersem ne yaparsam aynısını yapiordu hiç zevk istek kalmıyordu bende artik şimdi yine hamileyim ve söylenirim andan beri ayda 4 kez test yapio resmini atiyo bana kendisi benden daha iyi biliyo aslında ama iş olsun iste yinede gözüme sokuyo bu ay hamile kalmış başarmış ben 10 haftalik olucam oda 5 falanmış yani aramız yine aynı ilk oglumdaki gibi gelde sinirlenme ya acelen ne ya neden bu istek neden ben hamile kalınca hemen sende yapmak zorundasın anlamıyorum yapsin yeğenim sonuçta ve ben yeğenlerimi çok severim ama bakmiyorda annem bakıyo çocuklara ayrıca annem kardeşlerim yine gelemez yanıma ve ben aşırı derecede zorlanıyorum artik şuan bile oğlum ayağımda saat 1 den beri yatmiyo artik hayatında olanlar için ne düşünmeliyim bilmiyorum.
Anlamıyorsun ki hamileyken annelerdeydim gün içinde sürekli o da orda oluyordu anlamadan bilmeden yorum yapılması da bana çok garip geliyo açıkçası.aynı evde yaşamıyosan dediklerin çok saçma.
canın bişey çekince onun da çekiyomuş. bu nasıl oluyo. arayıp herkese canım x çekti mi diyosun? demiyosan onun nasıl haberi oluyo.
kusura bakma ama bi garipsin.
Nasıl trol anlamadimsanırım trolsun :))
Anlamıyorsun ki hamileyken annelerdeydim gün içinde sürekli o da orda oluyordu anlamadan bilmeden yorum yapılması da bana çok garip geliyo açıkçası.
Evet çok kıskanıyorum ya ben ne diyorum siz neyden bahsediyorsunuz aynı zamanda hamile kalınca annem kiz kardeşlerim hiç yanına gelemiyo herşey nasıl yanlış anlaşılıp böyle yorumlar yapılıyo aklım almiyoKiskaniyor musunuz? Sizde olan ilgi ona kayinca bana biraz kiskanclik bar gibi geldi. Belki kuzenler beraber buyusun istiyordur. Bence fazla yakinmişsınız.
Çok saçma yorumlar bunlar yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen benim derdim bambaşka aynı anda hamile kalmasını tuhaf görüyorum sadeceay devamlı annene gitme o zaman. ya da annendeyken canın bişey çekmesin. ben anlamıyorum gerçekten siz.
yengenizin huyu belli. hem anneme gideyim hem sabah akşam beraber olalım hem yengem yengem gibi davranmasın. karşındakini değiştiremiyosan sne değiştireceksin düzenini. valla garipsiniz ya.
bi de hamileyim ay canım bişey çekti ay canım nazlanmak çekti. tek hamile siz değilsiniz işte gördüğünüz gibi. gidin kocanıza nazlanın.
Haklısınız takacak bi durum yok herşey çok saçma ama ben hala anlamıyorum iste ben hamileyken o niye hemen kaliyo istiyo neyse ya hiç iyi düşünmüyorum ben demek kiAnnen ilk bebekte yengenin yanında kaldıysa bund da sıra bende benim yanında kalıcak senin annende senin yanında kalsın dersin.... onun söylediklerini görmezden gel hamileliğini istediğin gibi yaşa sonuçta evleriniz farklı görmüyorsunuz birbirinizi bu kadar kafana takmanı gerektirecek bir durum göremiyorum ben
Benim eltim hamile kalınca kv sürekli bana hamile değil misin günün geçmedi mi gibi sorular soruyordu ki benim daha hiç çocuğum yok bende hayır düşünmüyorum diyordum sonuçta banane eltimden hem o kadar basit miyim benim hayatım odak noktam onlar değil ki onlara göre hareket edeyim herkesin bi zamanı planı var yani eltimin kızı doğdu 10 aylık oldu ben yeni yeni düşünmeye başladım neticede benim şartların bunu gerektiriyorduBence karnın belli olana kadar söylemeyecektin!
Bizim sülalede de var. Eltinin biri hamile kaldı mı diğer ikisi de hamile kalıyordu. Bu mantıkla çocuk yapanların beyninden şüphe duyuyorum.