- 28 Ekim 2010
- 475
- 205
- 83
- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
fakülte okuyan nette takılamıyor mu ?
Gelin çalışmayıp evde oturacak demişsin de sadece evde küçük çocuğuna bakıyor, eşiyle birlikte çalışmıyor olabilir, ama aynı şekilde görümce de çalışmıyor ki canım.
Kayınpederin taktığı altın alınmış olsa bile, o altın ona alınmış ve bir şekilde yerine konması gerek.
Eğer altınları verilip, usulen de olsa araba alınacağını bilse bu kadar tepki vermezdi belki de. Hiç kimse durup dururken kıskanç gelin damgası yemek istemez.
Elbette net e takılabilir ama Tıp fakültesi okuyan üstelik son sınıfa gelmiş TUS a hazırlanan birisinin çok pardon ama buralarda dedikodu yapmaya zaman bulabilmesi size normal geliyorsa diyecek bi şeyim yok..
Beni bağlamaz ne yapıp yapmadığınız ben düşüncemi söylerim kendi açımdan noktayı koyarım..dedikodu yapmıyorum hanımefendi , sorunumu çözmeye çalışıyorum, ve evet bir derdim var o yüzden buradayımm..utanmasanız konu fake falan diyeceksiniz. sabahtan akşama kadar dedikodu yapmadığımı üyelik tarihimden ve mesaj sayımdan anlayabilrsiniz
Beni bağlamaz ne yapıp yapmadığınız ben düşüncemi söylerim kendi açımdan noktayı koyarım..
Elbette net e takılabilir ama Tıp fakültesi okuyan üstelik son sınıfa gelmiş TUS a hazırlanan birisinin çok pardon ama buralarda dedikodu yapmaya zaman bulabilmesi size normal geliyorsa diyecek bi şeyim yok..
ne altınmış arkadaş.. allah ben dahil hiçbir hemcinsimi düğünde takılan altınlara muhtaç etmesin
çocuk kendisinin tabikide bakıcak . çalışmıyor sonuçta . arkadaş kötü birşey demek istemedi . rahat bir hayatı var hala sorun çıkarıyor demek istiyor bence haklı . sonuçta artık kadınlar çalışıyor evlerine katkıda bulunuyor sonra geliyor evine evine çocuğuna bakıyor . yani bu tip kadının yanında ev hanımı olmak hazırcılık kusura bakmasın kimse . bide bana araba almalılar deyip üste çıkmaya başlıyor ben olsam susar otuurdum şükür ederdim halime .
Tıp fakültesinde okuyan bir genç kızsın üstelik TUS gibi ağır bir sınava hazırlandığını söylüyorsun.
Ama maşallah ne kadar bol vaktin var ki kk da senin konumunda bir insan için saçma olacak bir konuda konu açıp tartışmaya vaktin var.
Benim de var üniversite de okuyan kızım; bırakın buralara takılıp dedikoduya vakit ayırabilmesini inanın duş alacak vakti olmuyor çoğu zaman..
Konuyla alakası yok ama aklıma takıldı işte..
Ev hanımı olunca ailesinin bütçesinde söz hakkı olmuyor mu, susup oturmak mı gerekiyor? Eşiyle kayınpederi ortak bir işte çalışıyor ve kazançları ortak. Onların hanelerine giren para da eşinin ailesinin olduğu kadar, kayınpederin evine giren parada da onların söz hakkı var demektir. Ama aylık düzenli bir maaşa tabidir abisi o zaman durum farklılaşır.
Üstelik kendi altınlarından yardım yapmış. Arkadaş da demiş hala o altınlar bile tam olarak verilmediğini bu durumda sorun çıkması muhtemel.
ne altınmış arkadaş.. allah ben dahil hiçbir hemcinsimi düğünde takılan altınlara muhtaç etmesin
Arkadaşım diğer konuna biraz göz attım.
Ailenin istemediği bir evlilik yapan ablan varmış.Sana tanınan imkanlar onada tanılıyor mu merak ettim.
Yoksa onunda mı itiraz hakkı yok.
Bu arada abinizin evde her olanı biteni ailesinin avucuna yazması hiç etik değil.
bende bişey merak ettim sizinle ilgili pardon da tıp fakültesi öğrencileri hayatlarını ders çalışarak mı geçiriyor? hiç mi nefes almıyor gezmiyor dolaşmıyor bu insanlar? sizin dediğiniz şey ancak sınav dönemlerinde başımıza geliyor bir öğrenci olarak söylüyorum. özel değilse kızınız ne okuyor da bu kadar yoğun!?
hayır nefes almıyolar hiç ya benim gördüklerim doktor değildi heralde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?