- 1 Kasım 2019
- 344
- 263
- 18
- 27
- Konu Sahibi Toprakperii
-
İhtiyacı olan bişey ala bilirsin önemli olan düşünmen ne alırsan al eminim mutlu olacaktırAbim evleneli 1 seneye yaklaştı, ablama yani yengeme güzel bir hediye almak istiyorum acaba ev eşyaşı mı alsam yoksa kıyafet ya da kişisel bir eşya mı alsam.Daha önce ziyarete gittiğimde kıyafet almıştım,ama doğumgünü için baktıkça mutlu olacağı bir hediye olsun istiyorum kendisi 28 yaşında .Tavsiyelerinizi bekliyorumbende öğrenciyim ama para biriktirip bütçe ayırabilirim yeterki güzel kullanabileceği mutlu olacağı bir şey olsun
Ya aslında 200 e kadar olabilir ama acaba annemle birlikte mi alsak diyorum daha güzel bir şey çıkar diye öyle de ayıp mı olur acabaBütçe ne kadar olabilir? 100 200 -500++
O da öyle diyor düşünmen yeter diyor ama ben böyle çırpınınıp duran biriyim sevdiklerimi mutlu etmek için çok uğraşırım.O da öğrencisin diye kabul etmek istemez genelde ne gerek vardı derİhtiyacı olan bişey ala bilirsin önemli olan düşünmen ne alırsan al eminim mutlu olacaktır
Ya ne güzel daim olsun birliğiniz ihtiyacı olan bişey alabilirsin canımO da öyle diyor düşünmen yeter diyor ama ben böyle çırpınınıp duran biriyim sevdiklerimi mutlu etmek için çok uğraşırım.O da öğrencisin diye kabul etmek istemez genelde ne gerek vardı derbirde doğum tarihlerimizin arasında 4 gün var
İnşallah çok uzaktayız ama kargolarım artık gidemezsem teşekkür ederim cümlemize inşallahYa ne güzel daim olsun birliğiniz ihtiyacı olan bişey alabilirsin canım
Rica ederim canım gönlünce olsunİnşallah çok uzaktayız ama kargolarım artık gidemezsem teşekkür ederim cümlemize inşallah
İnşallah benim de görümcem böyle olurAbim evleneli 1 seneye yaklaştı, ablama yani yengeme güzel bir hediye almak istiyorum acaba ev eşyaşı mı alsam yoksa kıyafet ya da kişisel bir eşya mı alsam.Daha önce ziyarete gittiğimde kıyafet almıştım,ama doğumgünü için baktıkça mutlu olacağı bir hediye olsun istiyorum kendisi 28 yaşında .Tavsiyelerinizi bekliyorumbende öğrenciyim ama para biriktirip bütçe ayırabilirim yeterki güzel kullanabileceği mutlu olacağı bir şey olsun
İnşallah canım benim görümcem olmayacak ama seninki inşallah iyi olurİnşallah benim de görümcem böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?