• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem için hediye önerilerinizi bekliyorum

Toprakperii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
344
263
18
26
Abim evleneli 1 seneye yaklaştı, ablama yani yengeme güzel bir hediye almak istiyorum acaba ev eşyaşı mı alsam yoksa kıyafet ya da kişisel bir eşya mı alsam.Daha önce ziyarete gittiğimde kıyafet almıştım,ama doğumgünü için baktıkça mutlu olacağı bir hediye olsun istiyorum kendisi 28 yaşında .Tavsiyelerinizi bekliyorum :KK50:bende öğrenciyim ama para biriktirip bütçe ayırabilirim yeterki güzel kullanabileceği mutlu olacağı bir şey olsun

Evinde Eksik Eşya var ise olur. Ama doğum günü olduğu için kişisel eşya daha uygun Olur.
Parfüm veya bileklik, veya bildiniz ve istediği bişide ola Bilir.

Abim evleneli 1 seneye yaklaştı, ablama yani yengeme güzel bir hediye almak istiyorum acaba ev eşyaşı mı alsam yoksa kıyafet ya da kişisel bir eşya mı alsam.Daha önce ziyarete gittiğimde kıyafet almıştım,ama doğumgünü için baktıkça mutlu olacağı bir hediye olsun istiyorum kendisi 28 yaşında .Tavsiyelerinizi bekliyorum :KK50:bende öğrenciyim ama para biriktirip bütçe ayırabilirim yeterki güzel kullanabileceği mutlu olacağı bir şey olsun
İhtiyacı olan bişey ala bilirsin önemli olan düşünmen ne alırsan al eminim mutlu olacaktır🤗

Altın fiyatları uctuguna göre gümüş bir kolye alabilirsin kullanıp mutlu olabileceği kalıcı birşey.
Mutfak eşyası falan bana Özel bir hediye olarak gelmiyor.Kiyafet zaten riskli bedeni dokusu beğenecek mi begenmeyecek mi vs.
En iyisi takı olarak kolye yada uzun ömürlü kaliteli bir çiçek.

İhtiyacı olan bişey ala bilirsin önemli olan düşünmen ne alırsan al eminim mutlu olacaktır🤗
O da öyle diyor düşünmen yeter diyor ama ben böyle çırpınınıp duran biriyim sevdiklerimi mutlu etmek için çok uğraşırım.O da öğrencisin diye kabul etmek istemez genelde ne gerek vardı der😇 birde doğum tarihlerimizin arasında 4 gün var

O da öyle diyor düşünmen yeter diyor ama ben böyle çırpınınıp duran biriyim sevdiklerimi mutlu etmek için çok uğraşırım.O da öğrencisin diye kabul etmek istemez genelde ne gerek vardı der😇 birde doğum tarihlerimizin arasında 4 gün var
Ya ne güzel daim olsun birliğiniz ihtiyacı olan bişey alabilirsin canım 😍

İnşallah benim de görümcem böyle olur 😍🙈

Back
X