• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem kardesime boşanma davasi açmış

Esra210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
666
298
33
40
Kizlar daha önce bu konuyla ilgili baslik acmistim yengem kardesimin evinde sadece 3 hafta kalmisti biz ailece onlari baristirmak icin her yolu denedik ama yengem kardesmi istemiyor bide ustelik bebekleri de oldu kendisi kardesime bosanma davasi acmis bir suru yalan seyler yazmis 200 bin lirada tazminat istemis kardesim bebeginin kendisnden olmayacagini dusunuyor acaba dna testi mi yapmali bide kardesim bosanma davasi acmadan once onunla barismis yuzuk elbise bisuru alışveriş yapmislar sozde eve gelecekmis ama gelmedi yani kandirmis

Bence siz çok karışmayın. Öncelikle kardeşiniz gitsin kendine bir avukat tutsun. Onunla birlikte nasıl hareket edeceklerine karar versinler.

Çocuğun kendinden olmadığından şüpheleniyor ama yine de barışmayı istedi düşündü. Kadın bu kadar sert çıkınca mi aklına geliyor çocuk benden değildir belki demek. Bunlar çok çirkin ithamlar. Eminim ki yengeniz daha kötüsünü kardesiniz icin yazmıştır. Ama yengeye kızıp aradaki çocuğu böyle harcamaya kalkmak çok çirkin.

Bu arada eğer gerçekten böyle bir ihtimal konusunda şüpheleri varsa önce çocuğu gördüğü zaman saç, tükürük falan alıp o şekilde test ettirmeye çalışsın.

Birde yengeyi dinlemek lazım aslında. Kimse kendine güvenmeden 200 bin liralık tazminat davası açmaz kardeşin ne yaptı kıza? 3 hafta içinde hamile kalınmıyor mu? İstesin dna testi ki bebeğin babası kardeşin çıkarsa bide bunun için tazminat öder. birde ne yaptınız bu kızcağıza da karnında çocuğu ile arkasına bakmadan kaçtı? Hiç kusura bakma da kimse karnında çocuğu güllük gülistanlık yuvasını yıkmaz. ne sevmişsiniz görümceliği. görümce görmeyeyim seni ömrümce derler eskiler boşada demezler. Zira ben kardeşimin evliliği eşi hakkında bu kadar keskin cümleler kurmam. bence sende kurma resmen kızı dolandırıcılıkla suçladın namusuna dil uzattın iki dakika da.

Peki ama sorun ne?
Sadece yüzeysel bir şekilde boşanacak, tazminat, bebek demiş geçmişsiniz de boşanmaya giden sorun neydi?
Bana sanki sizin aileniz yapıcı yaklaşmamış, çok karışmış gibi geldi mesela. Çünkü normalde arada hele bebek varsa aileler boşanma olmasın diye ara bulmaya çalışır siz de durum tam tersi bebek bizden değil diyorsunuz. Acaba en başından istemediniz mi? Nişandan beri aileniz çok karıştı sorunlara mı sebep oldu?
Konu ne yani? Sorun ne?

Yenge yalan dolan şeyler yazmış, çocuk da kardeşinden olmayabilir, yav he he! Bu söyledikleriniz bile yeter, o evliliğini nasıl etkilediginizi ve kardeşinizin nasıl biri olduğunu anlamaya... zaten Türkiyede kadınlar boşanmış olmaya çok meraklıdır, hele de çocuğuyla boşanınca, herkes tarafından hoş karşılanır. Yengen de o yüzden öyle yapmıştır...

Kadınlar kolay kolay yuvasını yıkıp baba evine dönmez....
Boşanmayı istiyorsa bazı şeyler canına tak etmiştir.

Mahkemeye sundugu deliller gerekceler ne? Kari koca arasinda neler yasandi bilemezsiniz. Kim hakli kim haksiz tartisilir. O evin kapisi kapandiginda siz disarda kaliyorsunuz herseyden habersiz.
Iki tarafida dinlemek gerek. Kardesim hakli diye hemen hukum veremezsiniz.
Hic kimse kendini karalamaz.
Mesela ben agresif biriyim, ama disarda cok yumusak davraniyorum herkese ve sevecen izlenimi veriyorum. Dilede getirmiyorum agresizliligimi.

Kızlar eskiden şimdide yeni evlenen kadinlari mağdur eden erkekler var ama derdi sırf para olan çocuk yapıp adamı iligine kadar somuren kadinlarda peydah oldu en yakinim kuzenimin 1 sene cikip evlendigi kiz 4 ay boyunca bebek diye tutturdu kuzen ve halamda öyle el üstünde tutuyorlar ki tam prenses gibi hamile kalınca sürekli kavga çıkarıp anasını gitti halamlar en ağır lafları ısıtıp yalvar yakar aldilar kizi en son kiz evine arkadasini cagirdi kuzende ayagindan ameliyatli kendi kalkamiyor yardimla yuruyor ben yatiyorum diyerek içeri geçti onlarda içerde biraz sohbet etmişler k8z çocuğunda ortak arkadaşı şehir dışından içerde kıymet koptu vay sen beni aldatiyosun camlari kirmalar falan kuzen yerinden zorla kalkmış bu tutturmus gidicem diye misafir kız sinir krizi geçirmiş namusu nasıl laf edersin sevgilisi varmış neyse kızın babası anası gelip bir güzel dövmusler kızlarının ağzıyla bir sürü dava açıldı ilk önce maddi olanlar çocuk evlenirken ev aldı halam tüm birikimi verdi gözü o evde davaları bağışlaşın diye dava öncesi kuzene yanasıyor götür buralardan evi sat yarısını bana ver yarisiyla ev kuralım babam için şikayetini geri al kuzen de dava görülşün aynı fikirde olursan olur diyor çocuk okadar iftira o kadar cirkeflige
Mahkemede kiz bir başlıyor anlatmaya kuzen şok sabaha kadar beni dövdü dışarı attı babamları dövdü çocukla ilgilenmedi tek başına doğum yaptım dedi adam ameliyatlı rapor sunmuşlar daha önce kafasına kultabagi fırlatmis k b yani bırakın dövmeyi atakta durması zor çocuğun İzel sigortasını kullanarak tüm muayene ve doğum gerçekleşmiş ama doğum saklı saklı gitti çocuk hastaneye gostermediler şimdide hakim (bayan) önceki raporlar sanki sunulmamis gibi kuzen 5 yıl olaya karışmama kızdan ve çocuktan uzaklaştırma birde para cezası vermiş şimdi o kadar kadın ceza çekti durduk yere bunlara artık göz uymamak çok güzel ama arada böyle gerçekten derdi sadece yuva kurmak olan erkekleride harcamalar lazım çocuğun hayatını bitirdiler bankada çalışıyor oraya bile birsürü iftira yalan haber ucurmuslar yakinda atarlar işten senelerce babasız biryerlere gelmeye çalışmış gencecik cocuk

Yengeyi dinlediniz mi de hemen yargiliyorsunuz? Erkeklerin de hemen agzinda bu laf cocuk benden olmayabilir. Olur pasam he senden degil.
Insallah dna testi yapilir,o cocuk kardesinizin cikar da o yenge bir daha omur boyu gostermez

Yalan dolan derken ne yazmış? Siz kardeşisiniz ama eşken nasıl birisi bilemezsiniz. Onun için yenge haklıysa dna testi ile ekmeğine katmerli yağ sürmüş olursunuz.

Back
X