• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem kardesime boşanma davasi açmış

Bu olayin bir benzerini biz yasadik ,kesinlikle kotu kotudur kadin ya da erkek farketmez ,
Kuzenim evlendi maddi durumlari cok cok iyi ama hersey babasinin ustune ,babasinin yaninda isci gozukuyor ,
Kizin ailesi vasatin alti ,
3 ayda ailesinin evine geri dondu ,sebeb kocasi ile kavga etmis neymis adam hali sahaya gidiyormus ,
Tekrar baristirmaya vs calistilar olmadi ,gelin dava acti 250 bin tazminat ,3 bin nafaka ,2 sene surdu ,
Hic bisi alamadi ,bi suru yalanci sahit gosterdiler iftiralar ,
İyi bir avukat tutsun kardesim ,
Ustelik hemen karsi dava acsin ,
15 gunde evi birakip kacmis ,siddet vs yok ortada ,
Siz tazminat isteyin

6 ay boyunca nisanli kaldilar evden gitmesi icin ciddi bir sebep yok para desen kardesim geliri cok iyi mutehitlik yapiyor arabasi var madem kardesimle olmayacakti bebegide aldirabilirdi onun ne gunahi var bebek para danda her seyden onemli ama onun icin umrunda degil
Allah rızası için bu 3. Soruşum ne gerekçe göstermiş dilekçede ne yazıyor tazminat içim eğer buna da cevap vermezsen %100 fake diycem

Hyatım bnce sen karışma. İyi olur kendilerinden kötü olur senden bilirler. Boşkoy.

Kizlar daha önce bu konuyla ilgili baslik acmistim yengem kardesimin evinde sadece 3 hafta kalmisti biz ailece onlari baristirmak icin her yolu denedik ama yengem kardesmi istemiyor bide ustelik bebekleri de oldu kendisi kardesime bosanma davasi acmis bir suru yalan seyler yazmis 200 bin lirada tazminat istemis kardesim bebeginin kendisnden olmayacagini dusunuyor acaba dna testi mi yapmali bide kardesim bosanma davasi acmadan once onunla barismis yuzuk elbise bisuru alışveriş yapmislar sozde eve gelecekmis ama gelmedi yani kandirmis
yengeniz aldatan bi kadınmı bilmemde siz sağlam görümcesiniz.
Aklınızdan gecen şey çok iğrenç bırakında abiniz düşünsün

Allah rızası için bu 3. Soruşum ne gerekçe göstermiş dilekçede ne yazıyor tazminat içim eğer buna da cevap vermezsen %100 fake diycem
Kardeşim icin yok benimle beraber dedeme gelmemis yegenimin hasta oldugunda onu hastaneye goturmemis ailesi ni sevmedigini kendisini sevmedigini suylemis cok komik seyler yazmış buna benzer cok seyler var aksine kardesim onu tekrar eve getirmek her yolu denedi msj larda sbt kardesim onu sevdigini yazmis onu isyemesydi bu kadr ugramazdi kardeşim in hatasi onu cok sevmesi her istegini yerine getirmesi hatta ona araba alacagini bile suyledi oda

Ya bide kiz kardesimle evlendiginde maddi acidan hic katkisi yok 5 bin lira ceyiz parasini bile kardesim verdi mahcup duruma girmesinler ama sim ise 200 bin lira ve ceyizini tv mobilya evdeki alinmis her seyi istiyor yuzsuzlugun son noktasi bosaniyorsan onurlu bi sekilde bosan nisanliyken cok sevdigini suyluyon dugunden 3 hafta sonra sevmediğini suyluyon

Kimse mutlu yuvasindan bebegini de alip gitmez sizde kadinsiniz yapmayin Allah askina yaa madem çocuk kendinden degilmis ne diye barismaya calisiyor sevgili kardesin.

Kardeşim icin yok benimle beraber dedeme gelmemis yegenimin hasta oldugunda onu hastaneye goturmemis ailesi ni sevmedigini kendisini sevmedigini suylemis cok komik seyler yazmış buna benzer cok seyler var aksine kardesim onu tekrar eve getirmek her yolu denedi msj larda sbt kardesim onu sevdigini yazmis onu isyemesydi bu kadr ugramazdi kardeşim in hatasi onu cok sevmesi her istegini yerine getirmesi hatta ona araba alacagini bile suyledi oda
Çok şükür yani
Şiddet yok aldatma yok tehdit cebir yok 200 tazminat alamaz ki

Kiz da kucuk cocuk gibi davraniyormus bi seviyorum dugunden sonrada sevmiyorumlar felan.. Cocuk gelinmi aldiniz nedir yaslarini da soylemiyorsunuz? Belki de kardesiniz aklini celmistir..yani kizi parayla elde tutmaya mi calismis gonlunu baska turlu yapamiyormus mu? Arabalar alicak esyalar vs..bunlari gosteriyor.
Cok karisik durumlar. Ama bence tencere kapak olmuslar. Bence hic karismayin..ortada bebek de varmis..yine barisirlar belki. Zaten bizlerden de dogru cevaplar beklemeyin hic cunku eksik bilgiler veriyorsunuz..haliyle de dogru ve mantikli tahmin yurutemeyiz burdan..belki siz kendiniz de olaylarin ic yuzunu bilmiyorsunuz?

Kizlar daha önce bu konuyla ilgili baslik acmistim yengem kardesimin evinde sadece 3 hafta kalmisti biz ailece onlari baristirmak icin her yolu denedik ama yengem kardesmi istemiyor bide ustelik bebekleri de oldu kendisi kardesime bosanma davasi acmis bir suru yalan seyler yazmis 200 bin lirada tazminat istemis kardesim bebeginin kendisnden olmayacagini dusunuyor acaba dna testi mi yapmali bide kardesim bosanma davasi acmadan once onunla barismis yuzuk elbise bisuru alışveriş yapmislar sozde eve gelecekmis ama gelmedi yani kandirmis
Kimse dolandirmak yada boşanmak kastiyla bebek yapmaz . Hadi oldu bir kaza , niyet belliyse aldirilir. Bence kardeşinin anlatmadığı veya eksik anlattığı birşeyler var . Karşı tarafı dinlemeden hüküm verme ! 200.000 lira tazminata gelince , dayandiracagi sağlam bir sebep olmadan bu kadarına cesaret edemez . Kendisi bilmiyorsa da avukatı uyarır . Dogruyu ogrenmek icin , ikisini bir araya getirip konuşmak gerek . Yalnız kadının yaşadıkları normal şeyler değilse , avukatiyla muhatap edecektir sizi . O evin içinde neler yaşandı bilemeyiz. Kimse küçücük çocuğuyla heyecan peşine düşmez !

Bana anlattıklarınız mantıksız geldi açıkçası.Kardeşinizin mütaahit olması , maddi durumunun çok çok iyi olması onun bir takım hatalar yaptığı gerçeğini değiştirmez.Hata yapmış veya yapmamış olabilir. Konuyu sizde ayrıntılarıyla bilmiyorsunuz sanırım.Şimdi sizin düşündüğünüz gibi düşünürsek kadının gözü parada olsa misal , 200 bin liralık tazminat davası açmış. Ev 300 bin lira diyorsun eşyalara 50-55 bin para verilmiş hatta kardeşiniz de yengenize araba filan alıcakmış. Kadın paragöz biriyse bu ortamda yaşaması daya uygun gibi görünüyor yani saçma bir sebep için boşanıp 200 binin peşine düşmesi düşüncesi bana saçma geldi. Bence kardeşiniz yengenize 3 hafta içerisinde evliliğini bozacak kadar ne yapmış olabilir keşke yengenize bir telefon edip aralarındaki sorunu sorsaydınız.

Kardesimi gecen kurban bayramdan once onun evine barismak icin gitmisti çiçek yuzuk falan aldi ondan sonra beraber disariya cikmislar kiz ona elbise parfum iç camisir yemek yemisler daha sonra kardesime demis iki gun annem de kalayim gelecem sonra git mis bosanma davasi acmis insan da biraz onur var ya sonra kardesim aramis ben gelmiyorum seni sevmiyorum demis bende onunla yarim saat konustum kardesimi istemedigini sevmedigini bu is olmaz dedi kardesime karsi bisey hissetmedigini dedi bende dedim uyleyse ne diye ona umut veriyorsun biseyler aldiriyorsun cevap vermedi

Kardesimi gecen kurban bayramdan once onun evine barismak icin gitmisti çiçek yuzuk falan aldi ondan sonra beraber disariya cikmislar kiz ona elbise parfum iç camisir yemek yemisler daha sonra kardesime demis iki gun annem de kalayim gelecem sonra git mis bosanma davasi acmis insan da biraz onur var ya sonra kardesim aramis ben gelmiyorum seni sevmiyorum demis bende onunla yarim saat konustum kardesimi istemedigini sevmedigini bu is olmaz dedi kardesime karsi bisey hissetmedigini dedi bende dedim uyleyse ne diye ona umut veriyorsun biseyler aldiriyorsun cevap vermedi
Tamam kadın kötü de kardeşiniz neden barışmaya çabalıyor?
Çiçek,yüzük,yemek ne iş?

3 hafta da ne olmuş? çok ciddi bişeyler olmuşki. kız arkasına bakmadan kaçmış. bence kızı suçlayacağınıza bunları öğrenin.

hadi kız gitti ailesi ne diyor bu duruma? hemen gel kızım mı dediler türk aile yapısı az dayan kızım yeni evlilikte sorunllar olur vs. diye en azından bi sene durdurular yani.

Kardesim bebek icin mucadele etti hata yapti gidip onunla disariya cikti seni sevmeyen biriyle ne diye ugrasiyon o da bebek var diye ugrasti bu kadın bebegi dusundugu yok avukatimizda bu olaya sasirdi acaba bebek kardesinden degil mi ki bunu yapiyor yoksa norma bir kadin bunu yapmaz zaten artik kardesim bu kadar kandirilmis buyle bir kadini hayatta barismaz zaten o da istemiyor olan bebege oldu buyle kadinlar gercekten evlenmemeli

• kardeşimin evi dediğiniz yer evlilik için yenge hanımla, beyefendinin BİRLİKTE kendi dayayıp döşedikleri ev değil mi?
  • kimse 3 haftalık evliyken durduk yerde ayrılma kararı almaz. (hemde daha ilk günlerde hamile kalmış yeni evli bir kadın)
  • eğer böyle bir şüphesi varsa tekrar barışmaya nasıl dayanır ki insan... (allah'tan dna testi varda iftiraya kurban gitmeden çözülecek.)
  • 200.000 tl'lik tazminatı da mahkemeye sunmuş hak ederse alır.
  • sizin de delilleriniz varsa sunun mahkemeye...

Kardesim bebek icin mucadele etti hata yapti gidip onunla disariya cikti seni sevmeyen biriyle ne diye ugrasiyon o da bebek var diye ugrasti bu kadın bebegi dusundugu yok avukatimizda bu olaya sasirdi acaba bebek kardesinden degil mi ki bunu yapiyor yoksa norma bir kadin bunu yapmaz zaten artik kardesim bu kadar kandirilmis buyle bir kadini hayatta barismaz zaten o da istemiyor olan bebege oldu buyle kadinlar gercekten evlenmemeli
Belki de Bebek kardeşinden değil ve yengen paravan olsun diye evlendi, en iyisi hiç uzatmadan boşanmak, kardeşin emin değilse DNA testi yaptırsın, Bebek kendisindense sahip çıksın, ama kadın istemiyorsa barışmak için ısrar etmesin artık, herkes kendi yoluna gitsin. Bazen bu tür kadınların ardında başka işler oluyor, kardeşin iyice tanıyarak severek mi evlendi , geçmişini vs biliyor mu.

3 hafta da ne olmuş? çok ciddi bişeyler olmuşki. kız arkasına bakmadan kaçmış. bence kızı suçlayacağınıza bunları öğrenin.

hadi kız gitti ailesi ne diyor bu duruma? hemen gel kızım mı dediler türk aile yapısı az dayan kızım yeni evlilikte sorunllar olur vs. diye en azından bi sene durdurular yani.
Walla ailesi hic çaba gustermedi annesiyle konusmak icin aradik tlfonu suratmiza kapatti anneyle kiz arasinda biseyler var biz bilmiyoruz o yuzden supeliniyoruz bisey var suylemiyorlar normal bir durum degil babasi da karismiyor anneyle kiza birakmis cok tuhaf bir aile annem annesini aradi konusalim dedi annesi konusacak bişey tlf suratina kapatti bide onlar kizlarnin ayrılmasından hic uzulmuyorlar kardesimle ilgili olumsuz biseyde suylemiyorlar biz bu aileye çok sasiriyoruz konusmak bile istemiyorlar ne annesi ne babasi biz tamam kizin sevmiyor gel bari anlasarak bosansinlar en az 2 yil mahkeme surer kimse yipranmasin kizinizda gidip kendine bir hayat kursun kardesimle olmadi başka siyla evlenir kimse kimseye mecbur degil

Back
X