• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem kardesime boşanma davasi açmış

Kiz turk mu? Yaslari kac?
Siz boyle kiza suclu odakli bakiyorsunuz. Ama duzgun cevaplar almak icin objektiv anlatmali, yani kendi kardesinizinde hatalarini dile getirmelisiniz ki bizde duzgun yorumlar yapabilelim.
Cok mantikli yorumlar geldi bakiniz. Hicbir kadin oyle evliliginden uc hafta sonra vazgecmez. Boyle git gelli durumlar yasanmaz. Annesini sucluyorsunuz belkide ama kimsenin icinde olmayan birseyi baskasi tarafindan itilmez. Annesi doldurusa getirse bile doldurusa gelmeyi musait mis kiz demekki.
Ve belkide sizinle ayni zihniyet yapisinda olmadiklari icin aciklama yapmiyorlar sizlere..gereken aciklamayi kardesinize yapmis bikmistir kiz belkide. Aileninde onay vermedigi bir evlilik mis demek ki ailesi o yuzden bukadar rahat.
Sorularimiza niye cvp vermiyorsunuz ayrica?

Belki de Bebek kardeşinden değil ve yengen paravan olsun diye evlendi, en iyisi hiç uzatmadan boşanmak, kardeşin emin değilse DNA testi yaptırsın, Bebek kendisindense sahip çıksın, ama kadın istemiyorsa barışmak için ısrar etmesin artık, herkes kendi yoluna gitsin. Bazen bu tür kadınların ardında başka işler oluyor, kardeşin iyice tanıyarak severek mi evlendi , geçmişini vs biliyor mu.
Zaten artik barisma söz konusu degil haziranda mahkemeleri var kardesim eve gelmesi icin uğraştı kiz gelmez de bitirmiş herseyi mahkemde ne kadar para koparirim derdi var

Walla ailesi hic çaba gustermedi annesiyle konusmak icin aradik tlfonu suratmiza kapatti anneyle kiz arasinda biseyler var biz bilmiyoruz o yuzden supeliniyoruz bisey var suylemiyorlar normal bir durum degil babasi da karismiyor anneyle kiza birakmis cok tuhaf bir aile annem annesini aradi konusalim dedi annesi konusacak bişey tlf suratina kapatti bide onlar kizlarnin ayrılmasından hic uzulmuyorlar kardesimle ilgili olumsuz biseyde suylemiyorlar biz bu aileye çok sasiriyoruz konusmak bile istemiyorlar ne annesi ne babasi biz tamam kizin sevmiyor gel bari anlasarak bosansinlar en az 2 yil mahkeme surer kimse yipranmasin kizinizda gidip kendine bir hayat kursun kardesimle olmadi başka siyla evlenir kimse kimseye mecbur degil
Hanımefendi o kadar kötü bir yazım şekliniz var ki,okurken insanın gözleri ağrıyor resmen.
Tek taraflı bakamayacağım paragöz bi kadın ve aile olsa ortada çocuğu da doğurur her türlü harcamasını yaptırır ailesine de para gönderir 200 bin TL için evliliğini yıkmaz paraya düşkün insan.
Belki üç haftada dayanılamayacak şeyler yaşadı kadın,ve kurtulmak için yol arıyor nefretinden dolayı manevi tazminat istiyordur.
Ya da siz haklısınız diyelim bu parayı dolandırma amaçlı istiyor ve bebek de kardeşinizden değil ; bunu idrak edemeyecek insan var mı her türlü mahkemede ayan beyan ortaya çıkacaktır gerçekler sonuçta dna ile deliller ile.

200bin tl lik dava acti diye okadar para verilmez. Belki 5 belki 10 bine karar verir mahkeme bilemeyiz ama cocuk bizden degil demeniz cok cirkin gercekten. Kari koca arasinda kavga olabilir senin kardesin hakli da olabilir ama sonucta bunlar iliskiye girmisler girmisler degil mi? 1 kere girseler bile yeterli yani cocuk icin. Ki sende 1 yil olmadi evleneli diyosun ve cocuk dogmus. Sonucta tarihler birbirini tutuyor. Sanirim benim basima gelse 2 cihanda elim yakanizda olurdu. Asla hakkimi helal etmezdim.

Yani size gore ayrilmak bosanmak kolay seyler olmayabilir. Burada da okuyoruz kadin diyoki agzimi burnumu dagitti kemiklerimi kirdi yinede bosanmam diyor. 40 gunluk bebegini kocasina dovdurup yine bosanmayani da gorduk. Ama sadece bir hakaretten bir kotu sozden de bosanir gururlu bir kadin. Belki gelin boyle birseye maruz kaldi. Anlatmiyorsunuz!

Annesi bizim bir tanidiga suylemis damadimiz iyi biriydi kizim onu sevmiyor 3 hafta icinde ciddi bisey olmadi olsaydi suylerdim zaten kizda baskasina demis kardesim iyi biriydi ama ben onu SEVMIYORUM demis zaten banada suyledi baska bisey yok siddet yok bide butun evdeki esyalari hepsini birlikte aldilar kadinin eve bir lira katkisi yok normal insanlar olsaydi zaten bu duruma gelinmezdi ayrica kardesim muhendis yani cahil biri degil birazda iyi niyetinin kurbani bence kiz kardesimle evlenmekte hata yapmis sonradan farkina varmis simdi nasil kurtulurum derdinde ailesine kesinlikle demis bu adamla yasamam cunku ne kendisi ne ailesi en ufak bir adim atmamislar barismak icin madem kardesime gelmiyecektin o cocugu niye dogurdun bebek kardesim degildir demiyoruz sadece supelendik bir insan 3hafta da evliligi bitirirmi insanlar birbirine alismalri tanimalari icin zamana ihtiyaçları var bir insani sevmeyince onada gerek kalmaz

Kardesim biryle gorusup konussa ve bosanmadan once evlense imam nikahi bir skinti olur mu kaldi kiz kardesime msj atmis git kendine baska biriyle evlen benden sana hayir yok en az 2 yil bu dava surere 1 yil da 2 ay sonra dolar etti 3 yil kardesim sonucta ev kurmus her sey alinmis o ev bos kalinmaz yeni kanun falan varmis bu sadakat falan artik onemli degilmis dava acildiktan sonra

Kardesim biryle gorusup konussa ve bosanmadan once evlense imam nikahi bir skinti olur mu kaldi kiz kardesime msj atmis git kendine baska biriyle evlen benden sana hayir yok en az 2 yil bu dava surere 1 yil da 2 ay sonra dolar etti 3 yil kardesim sonucta ev kurmus her sey alinmis o ev bos kalinmaz yeni kanun falan varmis bu sadakat falan artik onemli degilmis dava acildiktan sonra

neden boş kalmasın ev, imam nikahıyla oturmayı kabul edecek bir manyak bulursanız neden olmasın ama

Yani kusura bakma da ben seni hiç iyiniyetli görmüyorum, baştan beri bu kadar dahil olman meseleyi bilmen daha dava görülmeden imam nikahlı birini bulma isteğin...sanane yahu, ev boş kalmazmış, kalsın sanane, anlattığın doğru ise kardeşinin ağzı zaten yanmış, birinden kurtulmadan başka kadın bulsak derdindesin

Daha birinden ayrılmadan, yeniden mi evlilik düşünüyorsunuz ?
Ki zira imam nikahı nikah sayılmıyor. .
:duduk:

Ne yani bu dava 5 yil gecse bekleyecek mi millet evlenmeden beraber yasiyor bunu normal giruyolar kaldiki kiz zaten demiş git evlen ne yapacak yas mi tutacak zaten 1 yil icinde 3 hafta kaldi buna evlilk mi sayilir

Tmm da ortada bebek yokmuydu?
Kardesiniz ilk once babalik gorevlerini dusunsun..sizde dusunun sizin yegeniniz sonucta. Boyle bir durumdan sonra kardesinizin hemen evlenmesi saglikli olmaz ilk once bi ic hesaplasmasi yasasin ne yasadim ne oldu vs diyerek. Uzucu ve bir okadarda sacma durumlar icerisindesiniz ne diyelim hakkinizda hayirlisi olsun

derdiniz belli oldu
demek ki kardeşinizin sevgilisi var
inşallah öyle bir avukatları vardır ki o sadakat konusunu sizin aleyhinize cevirir

Ne yani bu dava 5 yil gecse bekleyecek mi millet evlenmeden beraber yasiyor bunu normal giruyolar kaldiki kiz zaten demiş git evlen ne yapacak yas mi tutacak zaten 1 yil icinde 3 hafta kaldi buna evlilk mi sayilir
Abiniz mental yeterlilikte değilmi neden bukadar içine giriyosunuz insanların hayatına.
Bayan olarak yengene sordunmu neden böyle oldu diye.
Resmen kadını iffetsizlikle suçluyosun.
Sizin gibi bayanlar oldukça daha çok boşanma konusu açılır burda.
Bırakın insanları kocaman insanlar evkendikleri gibi boşanmayıda bilirler

200bin tl lik dava acti diye okadar para verilmez. Belki 5 belki 10 bine karar verir mahkeme bilemeyiz ama cocuk bizden degil demeniz cok cirkin gercekten. Kari koca arasinda kavga olabilir senin kardesin hakli da olabilir ama sonucta bunlar iliskiye girmisler girmisler degil mi? 1 kere girseler bile yeterli yani cocuk icin. Ki sende 1 yil olmadi evleneli diyosun ve cocuk dogmus. Sonucta tarihler birbirini tutuyor. Sanirim benim basima gelse 2 cihanda elim yakanizda olurdu. Asla hakkimi helal etmezdim.
Konu sahibi kanımı dondurdu ne iğrenç bi düşünce.
Eğer çocuk onlardanda bu iftiranın 2 cihanda affı olmaz. Allah böyleleriyle karşılaştırmasın

Akıllarında zaten biri vardı galiba, gelin gitti yaşasın yeni gelin
Bizim yasadimizi bir Allah bilir bide biz bu evliliği kurtarmak icin neler yapmadik ki ailece bizi kovdular buyle cirkef insanlar tutulacak tarafi yo ya kadin kötü biri kardesimi kandirmis sizin kardesinize yada aillenizden birinin basina gelseydi buyle dusunmezdiniz maddi manevi bizi zor duruma biraktilar

Bizim yasadimizi bir Allah bilir bide biz bu evliliği kurtarmak icin neler yapmadik ki ailece bizi kovdular buyle cirkef insanlar tutulacak tarafi yo ya kadin kötü biri kardesimi kandirmis sizin kardesinize yada aillenizden birinin basina gelseydi buyle dusunmezdiniz maddi manevi bizi zor duruma biraktilar

Buyle düşünmeyeceğim kesin.
İmam nikahlı eş derdine düşmeyeceğim de kesin

Buyle düşünmeyeceğim kesin.
İmam nikahlı eş derdine düşmeyeceğim de kesin
Suyledim uyle boyle sabahtan beri sivenin nereye ait oldugunu bulmaya calisiyorum cikaramadim gocmenlermiydi egemiydi AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ

Kardesin biriyle yasarsa davada kulanirlar tabiki diyecek baskasini bul saf olmayin ayrica boyle bir evliligede 5yil surmez korkmayin

Evlenmeyi kesinlikle dusunmiyor bizim aile istiyor dışarda gezmesin gece hayatı olmasini istemiyor

Back
X