Allah sabırlar versin ne diyim biz de abimden çok çektik 200 binlik açmadı da 30 bin tanzimat istedi çocuk abimden zaten bı sene evli kaldılar boşandılar. Yapacak bişey de yok
Bu devirde kimseye güven kalmadı kime guvense boş.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabırlar versin ne diyim biz de abimden çok çektik 200 binlik açmadı da 30 bin tanzimat istedi çocuk abimden zaten bı sene evli kaldılar boşandılar. Yapacak bişey de yok
Bu devirde kimseye güven kalmadı kime guvense boş.![]()
Yengen kardeşinle para için evlendiyse ortada belli mecaraya girişmiş dedin belli. 200 binlik para istemiş çocuk kardeşinden olduğu iddia etmiş eğer kardeşin çocuğu nüfusuna aldıysa mecbur çocuğa nafaka oduycekBurda bazilariniz kardesimi ve ailemizi suclayacak seyler yaziyor emin olunki yazdığını z seyler bu olayda yok olsaydi yazardim burdakiler gercekten mantikli yazanlarda var burda alisilmis ya aileler suclu yada erkekler gorumce bunlari hic bir tanesi kardesimin olayinda yok gelin hanim macereye girismis sonra heyecan kalmamis ve gitmis
Ya bu kıza da çok yükleniliyor, niye kimse sahte evlilik olabileceğini düşünmüyor. Hergün haberlerde görmüyor muyuz altınları alıp kaçan , sahte evlilik yapanları, arkasındaki çete gibi insanları. Belki de bu kız hamileliğini paravan etmek için evlenip boşandı kimbilir, bunu sadece DNA testi açıklar. Yada seviyorum sandı sevmediğini anladı ama 3 hafta da kısa bir süre bunun için. Ne diyim kim suçluysa zaten Allah yanına koymaz. İkisi arasında yaşananları bilemeyiz. E Esra210 yapacağınız tek şey DNA testi ile sonuca göre artık hayatınıza devam etmenizKimse boşanmak için evlenmiyor yengen kardeşini sevseydi çekip gidermiydi. Evliliği çocuk oyuncağı mı sandi. Evlilik emek düzen istiyor gerçekten. Bı sürü heba isteniyor. Biri şunu yazmış. Hiç bir kadın yuvasını bozup da kolay kolay babaevine donmez diye.bazilari insan sevmeyince kolay kolay dönmesini biliyor ya?
Ya bu kıza da çok yükleniliyor, niye kimse sahte evlilik olabileceğini düşünmüyor. Hergün haberlerde görmüyor muyuz altınları alıp kaçan , sahte evlilik yapanları, arkasındaki çete gibi insanları. Belki de bu kız hamileliğini paravan etmek için evlenip boşandı kimbilir, bunu sadece DNA testi açıklar. Yada seviyorum sandı sevmediğini anladı ama 3 hafta da kısa bir süre bunun için. Ne diyim kim suçluysa zaten Allah yanına koymaz. İkisi arasında yaşananları bilemeyiz. E Esra210 yapacağınız tek şey DNA testi ile sonuca göre artık hayatınıza devam etmeniz
"Onun ne günahı var" deyip "bebeği aldırabilirdi" demeniz şahane çelişki tebrik ederim.6 ay boyunca nisanli kaldilar evden gitmesi icin ciddi bir sebep yok para desen kardesim geliri cok iyi mutehitlik yapiyor arabasi var madem kardesimle olmayacakti bebegide aldirabilirdi onun ne gunahi var bebek para danda her seyden onemli ama onun icin umrunda degil
Pes yani, ev boş kalmasın diye imam nikahlı eş mi alacaksınız?Kardesim biryle gorusup konussa ve bosanmadan once evlense imam nikahi bir skinti olur mu kaldi kiz kardesime msj atmis git kendine baska biriyle evlen benden sana hayir yok en az 2 yil bu dava surere 1 yil da 2 ay sonra dolar etti 3 yil kardesim sonucta ev kurmus her sey alinmis o ev bos kalinmaz yeni kanun falan varmis bu sadakat falan artik onemli degilmis dava acildiktan sonra
Allasen Elvan ya, eşyalı ev boş durmasın diye kardeşine imam nikahlı kız yamamaya çalışacak zihniyette bir görümceyi sen sever miydin? Bir de bu adamın henüz kabul etmediği bir çocuğu var.Belki de sizi sevmiyordu?
"Onun ne günahı var" deyip "bebeği aldırabilirdi" demeniz şahane çelişki tebrik ederim.
Pes yani, ev boş kalmasın diye imam nikahlı eş mi alacaksınız?
Allasen Elvan ya, eşyalı ev boş durmasın diye kardeşine imam nikahlı kız yamamaya çalışacak zihniyette bir görümceyi sen sever miydin? Bir de bu adamın henüz kabul etmediği bir çocuğu var.
Hala olarak üstüne düşen şey yeğeni iken o yeni gelin bulma peşinde.
Bebek doğalı neredeyse 2 ay olacak.Utanmasa çocuk inşallah başkasındandır da nafaka vermez diyecek.
Kızcağız bu aileye üç hafta çok bile dayanmış.
Kardeş kişisi kötü yola düşmeden imam nikahlı birini masraf yapılmış eve oturtmak
Bebek doğalı neredeyse 2 ay olacak.
Gerçekten o bebeği umursayan insanlar bu sürede DNA testi yaptırırlardı. Eğer gerçekten kendi çocuğu, yeğeni ise gidip görmek, ilgilenmek için.
İnsan bebeğin kendinden olup olmadığını anlamak için dört ay bekler mi, nasıl bekler?
Ayıp yani. Ne olursa olsun kendi kanından, canından olma ihtimali olan bir çocuk var ortada. Ya doğru düzgün gidip DNA testini yapıp emin olacaklar, ya da "bizimse bile çocuğa sahip çıkmayı düşünmüyoruz kime ne" diyecekler bitecek.Hele ki böyle bir görümce varken ortalığı ayağa kaldırıp 254221 kere dna testi istenmişti...
Dna testi sonucunun istedikleri gibi çıkmayacağından eminler demek ki...
Çünküm gelin hanım o zaman bana iftira attılar diye tazminatın iki misli katını talep edebilir.![]()
2 anormal insan evlenirse böyle sorunlu evlilik olur. ben iki tarafta da ağır problem olduğunu düşünüyorum. 3 haftada bir kadın neden evini terk ediyor ki?? hiç mücadele yok evliliği kurtarma yok. ha derseniz ki ağır şeyler yaşamış olabilir. o zaman neden hamile kalıyor? bir hap içmek çok mu zor?? sağlık ocağına gidip ücretsiz bir iğne vurulmak çok mu zor??
gelgelelim adam iyise bile o da normal davranmıyor. ya hu 3 hafta da olsa birlikte yaşadığım kadın, nikahım altındaki kadın, soyadımı taşıyan kadın, basıp gidiyor ben aylarca sessiz kalıyorum bir mesaj atıyorum?? olur mu böyle. anında dava açacaktı. çocuk için anne karnında dna testi yaptıracaktı. bunda rencide olunacak bir şey yok. çocuk adamdansa bile yok. 3 haftada basıp giden kadından herkes şüphelenir.
bu olay 2 ucu b.klu değnek. umarım o çocuk arada telef olmaz. aklı başında aile bireyleri çıkarda inş çocuğun hayatı düzenli olur.
aa britney spears var evlenip 5. dk boşanma davasını açanGercekten guvenilmiyor insanlar her sey de bir hayir var sizin abiniz yine 1 yil evli kalmis bizimkisi 3 hafta rekor bizdedir avukutamiz suylemis en erken bosanan kardesimis belki daha neler gorecegiz Allah bilir olan cocuklra oluyor ya babasiz kaliyor yada annesiz
Aldatılmış olması muhtemel.
Eve imam nikahlı bir kadın gelse sorun olur mu diye soruyor konu sahibi.
Kardeşi boşanan bir insan bunu mu düşünür ev eşya mı görür gözü