• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem kardesime boşanma davasi açmış

orasını okumadım zaten sizden duyuyorum. ben bu insanların hiçbirini anlamıyorum. diğeri de aldatıldıysa bu kadar uzatmadan açsaydı davayı. neden bu kadar bekledi ki??

hayır herşeyin temizi varken neden en pisini çözüm görüyorlar ki?? gitsin açsın davasını boşansın. çocuğun sorumluluğunuda alsın , şayet dna olumlu çıkarsa çocuğu da üzerine yazdırıp gidip evlenip getirsin kimi istiyorsa.

ben üzülüyorum ülkemdeki bu iğrenç durumların hepsine, en önemlisi masum yavrulara.

Burada bir çok aldatma konusu okuduk hepsi birbirinden çok farklı olaylar, kimi hemen boşandı kimi düzelir diye bekledi kimi boşanmadı vs vs. kişi sayısınca durum var.
Diyelim ki para için evlendi ya da dolandırıcı 3 hafta değil daha uzun süre beklerdi yani daha fazla tazminat ve nafaka almak için. Durum çok mantıksız gerçekten. Ayrıca erkekte kusur yoksa bir şey alamaz zaten...

Burada bir çok aldatma konusu okuduk hepsi birbirinden çok farklı olaylar, kimi hemen boşandı kimi düzelir diye bekledi kimi boşanmadı vs vs. kişi sayısınca durum var.
Diyelim ki para için evlendi ya da dolandırıcı 3 hafta değil daha uzun süre beklerdi yani daha fazla tazminat ve nafaka almak için. Durum çok mantıksız gerçekten. Ayrıca erkekte kusur yoksa bir şey alamaz zaten...

işte hergün bir diğerine şahit oluyoruz. şey vardı müge anlıda. izinli günlerimden birinde izledim. kızı her hafta birine nişanlıyorlar. gelen takıları falan kullanıyorlar. damat adaylarının hiçbiri birbirini duymuyor. en son biriyle nikahlıyorlar. düğün olacak kız ortada yok. aile müge anlıya çıkıyor kızımız yok korkuyoruz diye öyle duyuyorlar birbirlerini :D hatta bazı nişanlı tarafları programı arayıp aa bizim oğlanla da nişanlı diyor. ya hu bu nasıl fark edilmez ki ?? yani kadın da adam da normal gelmedi bana.

Ben ve ailem sadece bir defa evine gittim zaten yeni evli olduklari icin rahatsiz etmedik bazilariniz diyor 3 hafta evli kaldıktan sonra gitmisse uzerinden aylar geciyor niye mahkemeye basvurmadiniz kardesim gelir diye dusundu aylarca baba evinde kalip sonra barisan insanlar var kizin ve annesin sakladigi biseyler olabilir normal insan 3 haftada evlilgi bitirmez kaldiki annesi ve kizi kardesimin iyi biri oldugunu suyledigi halde gelin ve ailesi hic bizimle konusmadilar insan sormaz mi bu evlilik niye bitiyor bizde anlam veremedik o yüzden kafamizda supeler oluyor insan ayrilsa bile der gelin cocgunuzu görün der sanki o cocuk kardesimin degil baskasinin bunlar gördüğümüz icin anlam veremiyoruz gelin ve annesi aradigimizda tlf larini acmiyor

Ben ve ailem sadece bir defa evine gittim zaten yeni evli olduklari icin rahatsiz etmedik bazilariniz diyor 3 hafta evli kaldıktan sonra gitmisse uzerinden aylar geciyor niye mahkemeye basvurmadiniz kardesim gelir diye dusundu aylarca baba evinde kalip sonra barisan insanlar var kizin ve annesin sakladigi biseyler olabilir normal insan 3 haftada evlilgi bitirmez kaldiki annesi ve kizi kardesimin iyi biri oldugunu suyledigi halde gelin ve ailesi hic bizimle konusmadilar insan sormaz mi bu evlilik niye bitiyor bizde anlam veremedik o yüzden kafamizda supeler oluyor insan ayrilsa bile der gelin cocgunuzu görün der sanki o cocuk kardesimin degil baskasinin bunlar gördüğümüz icin anlam veremiyoruz gelin ve annesi aradigimizda tlf larini acmiyor
Üff amma uzattın haa.
Bu kadar dert ettiyseniz siz kalkıp gitseydiniz gelin hanımın ailesinin evine. Gidip sordunuz mu gelin hanım neden ayrılmak istiyor diye? Şurda kaç sayfa yazdın boş boş. Lafı ağzında geveleyip duruyorsun. Boşanma sebebi olarak elle tutulur bir şey söyleyebildin mi? Yok.
Sen 3 haftayı küçümsüyorsun 3 haftada ne olacak diyorsun ama 3 haftada neler olmaz ki. Mesela gelin hanım abiniz tarafından aldatılmış olabilir. Abinizin başka bir ilişkisi vardır da gelin hanım da bunu evlendikten sonra öğrenmiş olabilir. Abinizin sapkın cinsel istekleri olabilir. Kadın cinsel şiddet görmüş olabilir. Olamaz mı olabilir. Siz nerden bileceksiniz bunları? Ben kendi abime bile kefil olmam böyle bir konuda. Ne bileyim nasıl bir erkek.

Isinize gelmiyorsa yorum yapmayin sana niye dert oldu COLIN seno siktiysa yazma git baskalarina yaz

İnsan ayrılsa bile çocuğunun peşinde koşar.
Velev ki kardeşinizin çocuğu, bu kadar uzak durmasının telafisi var mı?

İlk şüphelendiğinizde neden DNA testi istemediniz, kaç aydır bekliyorsunuz DNA testi için?

DNA testi nasil yapacagiz iletisimiz yok bide aile kavgasi cikar bu ailenin bazi akrabalar i hapiste adam oldurmekten ancak avukat aracigiyla yapariz onuda mahkemede suylerizde yinede aile kavgasi cikmasindan olaylarin büyümesinden korkuyoruz

DNA testi nasil yapacagiz iletisimiz yok bide aile kavgasi cikar bu ailenin bazi akrabalar i hapiste adam oldurmekten ancak avukat aracigiyla yapariz onuda mahkemede suylerizde yinede aile kavgasi cikmasindan olaylarin büyümesinden korkuyoruz

Çocuk bizden değil lafı kulaklarına giderse olay çıkmaz mı

Ne yani, kardeşiniz kendisinden olmama ihtimali olan çocuk için senelerce nafaka ödemeye razı mı?

Gecenlerde muga hanimin programı nda öldürülen bir adamin bebegi kendisinden olmadigi ortaya cikti kadin bildigi halde yine dogurmus maalesef buyle kadinlar da var bizim olaymizda da gercekten tuhafliklar var yoksa normal biri olsaydi iletişimi koparmazdi bosansa bile cocuk hakinda konusurdu evlenmek kadar bosanmak ta dogaldir gercek elbet bir gun ortaya çıkar

Gecenlerde muga hanimin programı nda öldürülen bir adamin bebegi kendisinden olmadigi ortaya cikti kadin bildigi halde yine dogurmus maalesef buyle kadinlar da var bizim olaymizda da gercekten tuhafliklar var yoksa normal biri olsaydi iletişimi koparmazdi bosansa bile cocuk hakinda konusurdu evlenmek kadar bosanmak ta dogaldir gercek elbet bir gun ortaya çıkar
gerçekler kendiliğinden ortaya çıkmaz ki.
burada babalık davası söz konusu.
DNA testi talep ediceksiniz mahkeme kanalıyla.
kardeşinin hiç mi şüphesi yok?

Arkadaşım sen emin misin %100 bu çocuk başkasından diyebiliyor musun?

Gerçek bir gün ortaya çıkar ne yaa nasıl çıkacak ortaya,kesin bilmediğin bir konu için günlerdir burda iftira atıyorsun hiç mi korkmuyosun kul hakkından, madem öyleydi adam neden barışmaya çalıştı hediyeler aldı, barışırsak çocuk benden olmasa da kabulüm mü dedi, yoksa barışmadı diye mi siz böyle bir iddia attınız ortaya

O konuda kadın tecavüz raporu alıp kadın sığınma evine yerleştirilmeyi talep etmiş, üstelik bebek kimden emin değilim tecavüe uğradım da demiş. Ne kadar çok günah almayı marifet sanan bir kadınaınız yazıklar olsun sizin gibi kadınlara

Bebekleri oldu mu olacak mı anlamadım ben. 3 hafta da bebek mi olur muş. Yoksa önceden birliktelikleri varmıydı zaten.

O konuda kadın tecavüz raporu alıp kadın sığınma evine yerleştirilmeyi talep etmiş, üstelik bebek kimden emin değilim tecavüe uğradım da demiş. Ne kadar çok günah almayı marifet sanan bir kadınaınız yazıklar olsun sizin gibi kadınlara
Geçen gün zap yaparken görmüştüm, çocuk kendini doktor gösteren adamıymış galiba.

kusura bakmayin ama bebek uygun sürede dünyaya gelmiş ve sizin elinizde dna testine zorlayacak delil bile yok
mahkemeden talep bile etseniz hakim reddeder
abiniz de bunun gayet farkında

Kardesim biryle gorusup konussa ve bosanmadan once evlense imam nikahi bir skinti olur mu kaldi kiz kardesime msj atmis git kendine baska biriyle evlen benden sana hayir yok en az 2 yil bu dava surere 1 yil da 2 ay sonra dolar etti 3 yil kardesim sonucta ev kurmus her sey alinmis o ev bos kalinmaz yeni kanun falan varmis bu sadakat falan artik onemli degilmis dava acildiktan sonra

Gelin bir tuhaf çünkü evi terk etmiş ama aylar sonra boşanma davası açmış. Şiddet vs olsa daha önceden açar, darp raporu alır, aldatma varsa ispatlar ve iyi para koparırdı. Bunca zaman beklediği için ben de olayın abinizden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Anlamadığım ortada bir çocuk var ve çocuğun hatrına uzlaşma yolunu seçmemesi, size haber vermemeleri, bi çaba göstermemeleri.

Kardeşiniz desem o da ayrı problem. Çocuk var ortada ve çocuğu için mücadele bile vermiyor. Siz desem aradık açmadılar bilmem ne diye olayı geçiştiriyorsunuz. Ya farkında mısınız bilmem ama o çocuk kardeşinin, senin yeğenin, ananın babanın torunu. Ama ne gelin çocuğum babasız büyümesin derdinde ne de siz çocuğa ne olacak derdinseniz. İnsan çocuk doğdu diye gider, görelim der, neye benzedi, ne yer ne içer, nerelerde bakılır?? Karşı taraf telefonunuzu açmadı vaah vah. Gidin evlerine dayanın, çocuğu göreceğiz diyin, onlar sıkıysa göstermesin polise gitseniz tıpış tıpış gösterir. Ama sizin derdiniz kardeşinin evinin boş kalmaması. İmam nikahlı kadın bulmak, tazminat bilmem ne..

Ne siz ne de o aile normal. Çocuğa cidden kahroldum be. Koskoca adamlar kadınlar ortada minicik masum bebe varken nelerle uğraşıyor.

Back
X