Gelin bir tuhaf çünkü evi terk etmiş ama aylar sonra boşanma davası açmış. Şiddet vs olsa daha önceden açar, darp raporu alır, aldatma varsa ispatlar ve iyi para koparırdı. Bunca zaman beklediği için ben de olayın abinizden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Anlamadığım ortada bir çocuk var ve çocuğun hatrına uzlaşma yolunu seçmemesi, size haber vermemeleri, bi çaba göstermemeleri.
Kardeşiniz desem o da ayrı problem. Çocuk var ortada ve çocuğu için mücadele bile vermiyor. Siz desem aradık açmadılar bilmem ne diye olayı geçiştiriyorsunuz. Ya farkında mısınız bilmem ama o çocuk kardeşinin, senin yeğenin, ananın babanın torunu. Ama ne gelin çocuğum babasız büyümesin derdinde ne de siz çocuğa ne olacak derdinseniz. İnsan çocuk doğdu diye gider, görelim der, neye benzedi, ne yer ne içer, nerelerde bakılır?? Karşı taraf telefonunuzu açmadı vaah vah. Gidin evlerine dayanın, çocuğu göreceğiz diyin, onlar sıkıysa göstermesin polise gitseniz tıpış tıpış gösterir. Ama sizin derdiniz kardeşinin evinin boş kalmaması. İmam nikahlı kadın bulmak, tazminat bilmem ne..
Ne siz ne de o aile normal. Çocuğa cidden kahroldum be. Koskoca adamlar kadınlar ortada minicik masum bebe varken nelerle uğraşıyor.