• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem kardesime boşanma davasi açmış

Kendimle gurur duydum. Abimle yengem ayri ve ben hep yengemi hakli buldum. Hala abimle bayram disinda gorusmem konusmam yengemle en az haftada 1 konusuruz. Bir gorumce olarak turumun tek ornegi oldugumu bu konuyla bir kez daha anladim.
Kendimle gurur duydum. Abimle yengem ayri ve ben hep yengemi hakli buldum. Hala abimle bayram disinda gorusmem konusmam yengemle en az haftada 1 konusuruz. Bir gorumce olarak turumun tek ornegi oldugumu bu konuyla bir kez daha anladim.
Senin yengen iyi biri olabilir bu demek degildir baskalari kötü olmasin sen bizim yaşadık larimizi bilseydin emin ol hak verirdin bütün kadinlar iyidir diye bisey yok

Evet ev kurulmus para harcanmıs aman yazik olmasin bosa gitmesin. Resmen evliyken gitsin baskasiyla imam nikahi yapsin cunku toplum yapisi ahlak duzen ve saygi asla ve asla 3 parca esyadan kiymetli olamaz. Heleki o yeni evlenilecek olan kadina deger vermek mi? Evde eski gelinden kalan esyalar var daha ne degeri? Yeter de artar di mi?
Peki o kadin bir insanin hayallerini 3 haftada biterecek hemde hiç bir sorun yokken hem bosanma davasi acacak evdeki alınan butun esyalardan isteyecek 1 lira eve katkısı yok 200 bin lira para isteyecek bir koca istemedigi kaldi onuda istesin ev hazir mutlu mesut annesiyle beraber yaşar bizde 3 yil bu kadinin yaptigi hatadan dolayi mahkemelerde surunek biraz onurlari olsaydi tek celsede bosardi

Bir görümce konu açmasın zaten, hemmen üstüne çullanılıyor. Ne demek bir kadın gül gibi yuvasını bırakıpta gitmez? Bu mantıkla gideceksek, bir erkekte durup dururken gül gibi karısını aldatmaz, ama yapıyorlar işte! Erkeğin kötüsü olduğu gibi kadının da kötüsü var, kadınlar olarak bayılıyoruz hemen erkek tarafına saldırmaya... Suç her zaman iki taraflı olmayabiliyor, bunu sadece eşler arasındaki ilişki değil, insan ilişkileri olarak değerlendirirsek, kimi zaman hiç bir suçumuz yokken haksızlıklara maruz kalmıyor muyuz? Görümce de bir kadın evet ama anladım ki k.k. kadınları için ne de olsa erkek tarafı ya, hemen bir ön yargı; Ne yılansınız siiz, kimbilir neler yaptınız o gelinee :sopa:
Kaçtır denk geliyorum, görümceler konu açtıklarına bin pişman ediliyor.

Bir görümce konu açmasın zaten, hemmen üstüne çullanılıyor. Ne demek bir kadın gül gibi yuvasını bırakıpta gitmez? Bu mantıkla gideceksek, bir erkekte durup dururken gül gibi karısını aldatmaz, ama yapıyorlar işte! Erkeğin kötüsü olduğu gibi kadının da kötüsü var, kadınlar olarak bayılıyoruz hemen erkek tarafına saldırmaya... Suç her zaman iki taraflı olmayabiliyor, bunu sadece eşler arasındaki ilişki değil, insan ilişkileri olarak değerlendirirsek, kimi zaman hiç bir suçumuz yokken haksızlıklara maruz kalmıyor muyuz? Görümce de bir kadın evet ama anladım ki k.k. kadınları için ne de olsa erkek tarafı ya, hemen bir ön yargı; Ne yılansınız siiz, kimbilir neler yaptınız o gelinee :sopa:
Kaçtır denk geliyorum, görümceler konu açtıklarına bin pişman ediliyor.
Size kısmen hak veriyorum erkeğin olduğu gibi kadının da kötüsü var ön yargılı olmamak lazım. Ama bu konuda ben somut olarak ne oldu bir türlü anlayamadım, hatta konu sahibinin konudaki mesajlarını da üşenmeden okudum.

Size kısmen hak veriyorum erkeğin olduğu gibi kadının da kötüsü var ön yargılı olmamak lazım. Ama bu konuda ben somut olarak ne oldu bir türlü anlayamadım, hatta konu sahibinin konudaki mesajlarını da üşenmeden okudum.

Ben tüm yorumları okumadım ne yalan söyleyeyim ama konu sahibi kendini savunmaya çalışmaktan belki de tam olarak anlatamadı derdini, bilemiyorum. Zaten bu tür konular genelde şöyle sonuçlanıyor; konu sahibi gerçekten cazgır biriyse ceza alıyor, konu da dumura uğruyor ya da konu sahibi artık yılmış oluyor, sessiz sedasız konuyu terk ediyor, sonuçta her şey yine havada kalıyor. Belki de o psikolojiyle gidip gelin hanımın ayaklarına yapışıyordur "vay ben sana neler etmişiiim, gel ez bizi, sömür sömürebildiğin kadar, biz görümceler sadece buna layığız" diye :işsiz: ay ben konuyu saptırmiyim daha fazla ya, şimdi ben ban yiyeceğim :halay:

Walla gelin hanim bin pisman olmus hatasini kabul etmis tabii kardesim artik onu kabul etmeyecegini soyledi zamanda duzeltmek icin o kadar caba sarfetik onlar hic bisey yapmadilar simdi burda atip tutan kadinlara diyorum 3 hafta kötü bir kadin eve terkeder ve hakli oldugumuz ispatlandi

Konu sahibi kendi çalıyor kendi oynuyor. Mantığa bak ben demiştim 3 hafta kötü kadın evi terk eder diyor. Bu kafa yapısında birinin haklı olacağını düşünmüyorum hiç. Kurduğu neden sonucu hiçbir mantıksal süzgeçten geçirmeden yazmış.

Konu sahibi kendi çalıyor kendi oynuyor. Mantığa bak ben demiştim 3 hafta kötü kadın evi terk eder diyor. Bu kafa yapısında birinin haklı olacağını düşünmüyorum hiç. Kurduğu neden sonucu hiçbir mantıksal süzgeçten geçirmeden yazmış.
Dogrudur 3 haftada evi terk eden kadin melektir cani sıkılmis evliligi bitirebilir hatta gec devranmis 3 gun kalmaliydi nasilsa hevesini aldi evlilgin kitabını yazar artik cok büyük bir deneyim sahibi olmus.

="Esra210, post: 50722639, member: 793587"]Dogrudur 3 haftada evi terk eden kadin melektir cani sıkılmis evliligi bitirebilir hatta gec devranmis 3 gun kalmaliydi nasilsa hevesini aldi evlilgin kitabını yazar artik cok büyük bir deneyim sahibi olmus.
Ben melektir demiyorum zaten. Ama değişkenler var sonuçta. Siz ise abinizi melek gelini şeytan gösteriyorsunuz. Ve ortada söylenen bişey yok. Abiniz tam olarak ne yapmış?

Walla gelin hanim bin pisman olmus hatasini kabul etmis tabii kardesim artik onu kabul etmeyecegini soyledi zamanda duzeltmek icin o kadar caba sarfetik onlar hic bisey yapmadilar simdi burda atip tutan kadinlara diyorum 3 hafta kötü bir kadin eve terkeder ve hakli oldugumuz ispatlandi

Hiç inanmıyorum tamamen bakın ben haklıyım demek için uydurduğun bir senaryo nasılsa seni de kızı da tanımıyoruz

Hiç inanmıyorum tamamen bakın ben haklıyım demek için uydurduğun bir senaryo nasılsa seni de kızı da tanımıyoruz
Inanma burasi sanal bir yer isteyen istediğine inanir daha yeni bir olayi anlatayim bizim sitede bir adam karisini evde bir erkekle yakaladi adam subaydi

Back
X