• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem mi haksız sizce ?

Cileklipudingg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
89
24
3
28
Merabalar hanımlar, ben size hayatımızın bir kaç yılını etkileyen bir olayı anlatacağım. Yengemle dayım 10 yıldır evli sanırım. Yani uzun bir süre. İki yıl önce yengem boşanıcam dedi. Büyük tatsızlıklar oldu. Size sormak istediğim farklı aslında. Açıkcası yengem dengesiz bir kadındır. Kalbi çirkin değildir ama dengesizlikleri ve kıskançlıkları vardır. Yüzü de bir o kadar güzeldir. Dayım ise yengemin yanında çirkin kalan bir adamdır. Yengem gezip tozmayı severken dayım ağır abi takılır. Anlayacağınız karakterleri zıttır. Neyse, dayım ve yengem ikisi de öğretmen. Dayım en ufak tatilde köye tıkıştırır kendini. Yengemi zorluyor mu emin değilim ama yılının yarısına yakınını karısıyla ya da yalnız ailesinin yanında telefon bile çekmeyen bir köyde geçirir. Yengem bu durumdan oldukça rahatsızdı. Sonrasında yengemi bir kez dövdü ve bir çok kez küfretti. Böyle baktığımızda suç direkt olarak dayımda. Size katılıyorum hiç bir şey dayağı ve küfrü haketmez. Yengem yeterince olgunluğa erişmiş bir kadın değil. İyi bir anne ya da iyi bir eş değil. Boşanma kararı sırasında dayımla ortak hesaplarındaki 60.000 lirayı gizlice çekti aldı. İkisine ait altınları ve parayı harcadı ve nasıl harcadığı hakkında hiç bir fikrimiz yok. Yine de tüm bu iğrenç olaylar gerçekleşirken ben yengeme hak verdim. Annemden duyduğum kadarıyla, cinsel olarak da dayım isteklerine karşılık vermiyormuş. Tüm ailem yengeme yüklenirken ben kadınlığını bile anlayamadı diyip ona üzüldüm. Sonrasında ani bir kararla kendisi barışmak istedi. Tabi ki rezillikler oldu, dayımı polis kararıyla evden attırdı falan. Çirkin şeyler bunlar. Ben sadece acaba çok mu feminist düşündüm diye soracaktım. Sizce haklı değil mi ?

Merabalar hanımlar, ben size hayatımızın bir kaç yılını etkileyen bir olayı anlatacağım. Yengemle dayım 10 yıldır evli sanırım. Yani uzun bir süre. İki yıl önce yengem boşanıcam dedi. Büyük tatsızlıklar oldu. Size sormak istediğim farklı aslında. Açıkcası yengem dengesiz bir kadındır. Kalbi çirkin değildir ama dengesizlikleri ve kıskançlıkları vardır. Yüzü de bir o kadar güzeldir. Dayım ise yengemin yanında çirkin kalan bir adamdır. Yengem gezip tozmayı severken dayım ağır abi takılır. Anlayacağınız karakterleri zıttır. Neyse, dayım ve yengem ikisi de öğretmen. Dayım en ufak tatilde köye tıkıştırır kendini. Yengemi zorluyor mu emin değilim ama yılının yarısına yakınını karısıyla ya da yalnız ailesinin yanında telefon bile çekmeyen bir köyde geçirir. Yengem bu durumdan oldukça rahatsızdı. Sonrasında yengemi bir kez dövdü ve bir çok kez küfretti. Böyle baktığımızda suç direkt olarak dayımda. Size katılıyorum hiç bir şey dayağı ve küfrü haketmez. Yengem yeterince olgunluğa erişmiş bir kadın değil. İyi bir anne ya da iyi bir eş değil. Boşanma kararı sırasında dayımla ortak hesaplarındaki 60.000 lirayı gizlice çekti aldı. İkisine ait altınları ve parayı harcadı ve nasıl harcadığı hakkında hiç bir fikrimiz yok. Yine de tüm bu iğrenç olaylar gerçekleşirken ben yengeme hak verdim. Annemden duyduğum kadarıyla, cinsel olarak da dayım isteklerine karşılık vermiyormuş. Tüm ailem yengeme yüklenirken ben kadınlığını bile anlayamadı diyip ona üzüldüm. Sonrasında ani bir kararla kendisi barışmak istedi. Tabi ki rezillikler oldu, dayımı polis kararıyla evden attırdı falan. Çirkin şeyler bunlar. Ben sadece acaba çok mu feminist düşündüm diye soracaktım. Sizce haklı değil mi ?
Yengeni haklı görüp ona üzülmüşsün . Anlattığın kadarıyla Yengen biraz daha haklı gözüküyor. Evlilik ortak yaşamdır...

Cinsellikleri annenizin kulagina kadar nasil gelmis? :oha:Bu bilginin ortalikta bulunma sebebi dayinizin terbiye yoksunlugu sanirim. Dovmesi falan da affedilemez bir sey. Yenge her turlu hakli. Bir de yengenizin iyi bir es ve iyi bir anne olmamasina siz karar veremezsiniz,cok yanlis.

Cinsellikleri annenizin kulagina kadar nasil gelmis? :oha:Bu bilginin ortalikta bulunma sebebi dayinizin terbiye yoksunlugu sanirim. Dovmesi falan da affedilemez bir sey. Yenge her turlu hakli. Bir de yengenizin iyi bir es ve iyi bir anne olmamasina siz karar veremezsiniz,cok yanlis.
Söyleyen yengem efendim. Dayım kati soğuktur bu konuda konuşmaz.

kadina hak vermek icin feminist olmaya gerek yok. cinsel hayat ailenin dilinde, para pul dillere dusmus, sen olgun bi kadn degildi gibi ahkam kesme hakkini kendnde gormussun vs. dayin bi koyune gitsin kadini da rahat biraksin.

Yengen hakli, ohh iyi yapmış paraları çatır cutur yemiş. Kadınlara iyi anne,iyi eş olması gerektiğinin dayatilmasina uyuz oluyorum. Önce dayin iyi koca olsaymis.

Ortak hesaptaki parayı harcaması iyi olmuş. Hep erkekler mi oturacak paranın üstüne.

Geçen gün ablam anlattı. Ev alıcaklar kısmetse. Orda duymuş. Bi adam karısını boşayacakmış üstünde de iki ev varmış. Adam karısına birşey vermemek için gitmiş bir evi başkasının üstüne yaptırmış.

Sonra adam boşanmış ama evi verdiği kişi evi vermemiş ve üstüne oturmuş.

Bir yanım ohhhhh olsun. Karısına çok gördü evi ama elaleme yar oldu. Gerçi üstüne oturan kişinin de öteki tarafa kul hakkıyla gitmesi!!!!

Yine de ohhh olsun. Karısına çektiren herkes beter olsun!

Sizde de yenge haklı!

Acaba aynı şeyleri yaşayan siz anneniz teyzeniz olsa anneniz ne düşünürdü?
Yada kim ne hakla bir kadının anneliğini sorgular. Yılın yarısını eşinin istemediği bir köyde geçiren baba ne kadar iyidirr.
Yenge iyi yapmış baş şeker olsun.

Biraz karisik yazmissin acikcasi. Yengenin guzelligi konuyla alakasiz ( ama bence sen dayina yakistirmadigin icin yaziyorsun bunu) oradan para yemeye, oradan dayaga, oradan baska yere gecmissin. Belli ki sen de daha kimden yana olacagina karar verememissin cunku dayini bence savunuyorsun ve yer yer hakli goruyorsun ama sonra yengenin hikayesini dinliyorsun hopp fikrin azicik degisiyor:) Bence sen hic karisma bu islere; seninle alakalari yok ne halleri varsa gorsunler.

Feminist düşünmek ne demek? Tabi ki feminist düşüneceğiz. Tüm insanlar eğer birazcık eşitliğe ve vicdana inanıyorsa feminist düşünmeli zaten. O evde olanı siz bilemezsiniz. Kim bilir neler yaşandı o evde. Kadının arkasında durun.

Yazık 2 öğretmen... dayak, kültürsüzlük, vizyonsuzluk, rezalet gırla.
Öğrenci yetiştiriyorlar gelecek nesile....

yengen haklı bence ailen taraflı davranıyor nefret ederim ne yaparsa yapsın suç bulunmayan aile bireylerinden :kahve:

Şu karı koca arasındaki cinselliğin akrabaların diline dolanması da en nefret ettiğim şeylerden.
Ne ayıp ya

Back
X