yengenizide davet ettiniz mi? ya da gormeye gelelim coz ozledik hepinizi dediniz mi? bir anne cocuklarini gondermek istemeyebilir. kopamayabilir.. ama gelip gormenize musade etmiyorsa, iş yengenizde degil abinizde biter.
Borcu neden istemisti. Keyfi mi , mecburi mi?
Araba, almak icin istemisti..
Keyfi yani. Anneniz atlasin gitsin evlerine, bir iki hafta misafir olarak kalir. Kovacak degiller ya. Olur da kovarlarsa butun iliskinizi kesin.
Ablacim, annem o kapidan bi kere kovuldu 5 sene önce saten abimle 5 senedir yengeni iki senedir gormuyoruz. Kardesim konusuyodu onada bugün msjla uzulmen beni ilgilendirmez diye msj atınca kardesimle kavga ettiler.
Kardesimde kizinca butun herseyi anlati bugun anneme. Yengemin yabanci dili olmadi icin kardesim yengemle gidip abimdeb gizli ablasina para gonderiyormus abine annene soleme diyormuş. Msnde konuşmalarını bilgisayar otamatik kayit yaptı icin abim gorur diye kardesime nasil silindigini soruyormus abimden neler gizliyirsa artik. Kardesim hepsini bugun anlattı
Yengeni bırak arkadaşım, abine kız sen.
Hadi yengen el kızı, peki abin? Cidden sırf annesi şıkışıktı da borç veremedi diye "sizin üzülmeniz benim umrumda değil" diyorsa o insandan ne hayır gelir? Karısı da onun gibidir zaten. Yoksa senin abin melek miydi de yengemn onu bozdu? Hiç sanmıyorum, abinin kişiliğinin körüklenmesini sağlamıştır o ayrı. Annen için üzüldüm ama onlar gelmiyorsa kendisi onlara gidemez mi ki?
Anneye babaya nasıl reva görülüyor böyle davranışlar bilmem.
Gören duyan da, çocukken işkence etmiş sonra da sokağa atmış sanır.
Borç para istemiş, kadıncağızın da yoktu demekki veremedi.
Ayıp be!
Edepsizler.
Yorumunuz icin tsk ederim
Biz abimlerle 40 km uzaklikta oturuyoruz dedim gibi 5 sene önce para yuzunden kovuldu o kapidan.
Gecen sene onlarin oturdu yerz gitti kardesimle o gece arkadasinda kaldi kafasindaki dusunceme suydu kardesim gider onlari evden alir butun gun annemle birlikte dolanırlar geri aksam birakir diye. Ama yengem vermedi daha once soleseydiniz demis kardesime. Oyuzden annem bida gitmez.
Anneleri vermiyor, peki bu çocukların babaları ne yapıyor? Süs gibi köşede oturuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?