yengem ne yapmaya çalışıyor..

saranghae_glsn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
274
113
18
merhaba arkadaşlar , gerçekten kaç aydır beynimi yoran bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. konu sevgilki yengem benim 3 yengem var bu bahsettiğim en küçüğü aylardır beni deli ediyor resmen , ben nişanlıyım kardeşimde öyle bu yengemde kardeşim ve benim nişanlılarımızla neredeyse yaşıt her neyse asıl konu yengem nişanlılarımıza çok yakın davranıyor tabi yakın davranacak ama bu kadarıda fazla ilk ben nişanlandığımda habire nişanlıma günaydın msjları atıyordu düşünün ben bile atmıyordum o sıralar hadı onuda bosverdim ilk nişanlı olduğumuz zamnlar benim telefonumdan nişanlıma emojiler atıyordu ve ardından hemen siliyordu Allahtan nişanlım söyledi bana bunlar ne diye rezil oldum resmen ilk günlerimiz gitmiş öpücük emojisi atmış ve nişanlımla görücü usulü birbirimizi tanıdık bu arada, ben uyardım nişanlımı görmezden gel falan dedim çok şükür 1 aydır yazmıyor ona şimdide kardeşimin nişanlısına musallat oldu kardeşimin nişanlısı yazıları bile attı okadar samimi konusuyorduki hadi neyse dedik sonra bide ne olsun kendi fotosunu oğlunun fotosunu attı adama tabi bizim bilkdiğimizi bilmiyor ertesi sabahta hemen günaydın msjları atmış Allah aşkına bunun amacı ne ben hiç ama hiç iyi niyet görmüyorum.. zaten hayatımda gördüğüm en pislik yalancı o yengem teyzemin kızı olur bide hep teyzemle konusmalarına sahit oluyorum sürekli ev halkını kötülüyor beraber iş yapsak sadece ben yaptım yorgunluktan ölüyorum diyor herkese gerçekten çok rahatsız oluyoruz bunlar neysede nişanlılarımıza musallat olması bizi korkutuyor amacını çok ama çok merak ediyorum bu durumu abime diyemem yengem inanılmaz cilveli abimde fena seviyor.. lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım.. çok sağolun şimdiden :)

Eğer ahlaksız bi kadınsa abinizin evli kalması hoşunuzamı gidecek? Sonradan pişman olmayacak mısınız?

kardesınızle bırlıkte abınıze konusun ve kardesınde sende yazıları msjları kanıtları gosterın
ustu ortulmemelı

Bence yenge iyi niyetli değil.
Neden nişanlınızın numarası yengede?

Yenge mesaj atına, neden bana mesaj atıyorsun diye soramıyor nişanlı?

Normal değil yaptıkları konuşun bence ört bas etmeyin.. Gerekirse abinize telefon dan başka birşey gösterme bahanesiyle mesajları görmesini sağlayın... Yazık adama böyle eş olurmu

Mesajlari abiniz de varken yengenize sorun. Zaten yuz ifadesinden anlarsiniz yalan soyleyip soylemedigini. Cok hos seyler degil bunlar.
mesajında kardeşim damat gibi kelimelerde geçiyor ardındanda fotosunu falan atıyor oğluyla abim o kelimelere kanabilir abim kılıbık gibi bişey çok kötü şeyler olur hatta olan bana olur

Yengenizin ,bu gune kadar farkedilmemis psikyatrik bir sorunu olabilir ,bipolar gibi ,
Yakin tanidigim bir bayana gore tum erkekler onu begeniyor ona asik,ona asiliyor ,karsi taraf iftiraya ugruyor bu durumda ,
Hep o calisiyor ,o yoruluyor,
Hersey o yani ,
Abinizle konussaniz bir doktora gitseler iyi olur ,
Allah kolaylik versin ailenize

Psikopat mı ne? Pislikten kargaşadan besleniyor heralde bunu biran önce aile meclisine açık edip konuşun ya tedavi olsun ya da yollayın annesine evladıyla ilgilensin o halde bu nedir??

Back
X