yengem ne yapmaya çalışıyor..

Yengeni al karsina konus bu ne sacmalik boyle!? Psikolojik olarak sorunlu degilse belli ki kasitli yapiyor. Buna goz mu yumacaksin? Hala devam ederse abine soyle.
şu zaman kjadar okadar çok hatasını ona söyledimki tamam deyip tekrarladı bunu söylesem o üste çıkmaya başlar zaten profesör olmuş hemen ağlıyor abim dayanamaz yemin edri m

Bu ne ya boyle abin cok sevdigi icin soylemelisin bence ne mal oldugunu anlasin.
Ve soyleyin yaptiklarini bildiginizi de anlasin. Oyle kotu niyetli yalanci birisine herseyi yapmak mubah.

Nişanlılarınız terslesin kardeşinle ikiniz karışmayın. Olmazsa tehdit etsinler abine söylemekle.

Eğer ahlaksız bi kadınsa abinizin evli kalması hoşunuzamı gidecek? Sonradan pişman olmayacak mısınız?
ben bunları annemle paylaştım , abime söylesemde nafile abim hemen kanar ona zaten küçğk olayda hemen ağlıyor bide böyle birşey dersem düşünemiyorum abim alır eşyasını falan ayrılır gider

Al ekran görüntülerini eline,
Al yengeni abini bi arada karşına,
Sor hesabını :süslü:

Ayrıca da bugün nişanlınıza mesaj atan
Yarın kocanıza neler yapmaz, potansiyel var belli ki:işsiz:

ben bunları annemle paylaştım , abime söylesemde nafile abim hemen kanar ona zaten küçğk olayda hemen ağlıyor bide böyle birşey dersem düşünemiyorum abim alır eşyasını falan ayrılır gider

İyi madem söylemeyin bekleyin bir skandala imza atarsınız ailecek,o zaman abiniz size teşekkür eder

Nişanlılarınız terslesin kardeşinle ikiniz karışmayın. Olmazsa tehdit etsinler abine söylemekle.
bakın mesaj atıyor nasılsın damat diye yada kardeşim diye ardındanda foto atıyor inanın niyetini anlayamıyorum ki karışmaya korkuyorum bide tüm sülaleye söyler bu sefer olan bize olur teyzemin kzıı olduğu için. bide sülalede çok sever

O zaman nişanlılarınızı tembihleyin yenge onlara yazdığı zaman neoldu niye mesaj atıyosun diye sorsunlar. Sonuçta onların ne bir bağı ne de bir yakınlığı var problem çıkmaz.

Aile büyüklerinize anlatın durumu. Nişanlılarınız da engellesin kadını, belki bir şeyler anlar.

Al ekran görüntülerini eline,
Al yengeni abini bi arada karşına,
Sor hesabını :süslü:
mesajlara ilk kardeşim damat gibi kelimelerle başlıyor sonrada fotosunu atıyor oğluyla abim bu kelimelere kanacak kadar salak biri bide üste çıkarsa onun değil bizim adımız çıkar görümceler pek sevilmez zaten insnalar bize bulaşır

mesajlara ilk kardeşim damat gibi kelimelerle başlıyor sonrada fotosunu atıyor oğluyla abim bu kelimelere kanacak kadar salak biri bide üste çıkarsa onun değil bizim adımız çıkar görümceler pek sevilmez zaten insnalar bize bulaşır
Her şeye kafanızdan bi zorluk yazıyorsunuz. Evet, aile yapınız zor biraz anladım ama gerçekten rahatsızsanız bi yolunu bulmanız lazım. Nereye kadar yani?

Ben olsam ekran görüntülerini çeker bunlar ne ne yapmaya calisiyorsun sen diye yuzune karsi sertce soylerim. Bu ne seviyesizlik burdan okurken sinirlerim bozuldu haddini bilmesi lazim duzgunce konusmaktan anlamaz boyle insanlar

Ben olsam ekran görüntülerini çeker bunlar ne ne yapmaya calisiyorsun sen diye yuzune karsi sertce soylerim. Bu ne seviyesizlik burdan okurken sinirlerim bozuldu haddini bilmesi lazim duzgunce konusmaktan anlamaz boyle insanlar
cümleye ilk kardeşim damat nasıl gidiyor diye başlamış sonrada fotosunu atmış oğluyla hemen savunmaya geçer bide hemen ağlaması yokmu üste çıkar abimin kulanağına gider sevgili abimde saf salak bişey gözü ondan başkasını görmüyor canıma tak etti yemin ederim

bakın mesaj atıyor nasılsın damat diye yada kardeşim diye ardındanda foto atıyor inanın niyetini anlayamıyorum ki karışmaya korkuyorum bide tüm sülaleye söyler bu sefer olan bize olur teyzemin kzıı olduğu için. bide sülalede çok sever
Tüm sülale duyarsa onun rezilliğini duyar. Onun korkması lazım asıl. Neden siz korkuyorsunuz? Sizin erkekler nasıl konuşacağını bilirse sorun olmaz.

Ben anlamadim siz nasil bir ailesiniz ya ! Sende bi garipsin arkadasim. Ne soyleseler aglar abin gider falan diyorsun. Damat desin kardes desin. İkisi de el. Ya ben bu ulkeyi anlamiyorum. Bir tarafts kizlar okulda erkek ark konustular diye olduruyorlar vahsice. Bir tarafta yenge artik hangisi tutarsa kanca atiyor citir cerezlik soyleyemeyiz sulale bizi suclar. Bi gariplik yok mu sence savunmalarinda ? Ilk mesaj attiginda ne alaka yenge demedin mi herkesin icinde sormadin mi? Varsin aglasin kendini kessin. Zikkimin gibi abi yengem kocama mesaj atmasin demediysen sende de sorun var kusura bakma.

Telefon numarasi engeleniyor nisanlinz engellesin yengenizi söyleyin mesajlarda gitmemis olur.

Back
X