yengem ne yapmaya çalışıyor..

Bence sen yengeni al yüz yüze konuşun. Bu ne seviyesizlik. İyi niyet ya da kötü niyet. Yerini bilsin. Sana sormadan resim atmalar ya da senin telefonunda emojiler. Sizi yanlış tanıtyor. Baktın hâlâ aynı abinle konuş. Günaydın diye attığı mesajları göster. Yoksa daha çok rahatsız olursunuz.

Anneme anlattım hemde kRdesimle beraber annem ne dedi biliyor musunuz salak o. Kötü niyetten yapmiyordur kesinlikle dedi anne diyorum fotosunu atmış hala kötü niyetten değil diyor. Bide annem yengemin teyzesi ..
Anneniz bunun doğru bir şey olmadığını kalp kırmadan güzel bir dille söylesin rahatsız oluyorsunuz ötesi var mı. Valla deli dokunmayın oldu istediğini yapsın hiç sevmiyorum bu durum

İnşallah abiniz yakalar bunu.siz deseniz;omur boyu unutulmaz iftira gibi olur.telefonlariniz'a sifre koyun.asla eline alip okumasina izin vermeyin.nisanlilariniz yuz vermesin.cvp bile yazmasin.iyikiiii nisanlilar sizlere soylemis.yarin bir gun o iftira atabilirdi sizi ayirmak icin.o bana yaziyor v.s diye.Allah islah etsin.

Mesajlari abiniz de varken yengenize sorun. Zaten yuz ifadesinden anlarsiniz yalan soyleyip soylemedigini. Cok hos seyler degil bunlar.
Kesinlikle Katılıyorum bu mesaja.baya hesap sorun abinizin yanında.kusura bakmayın ne derler nasıl derler vallahi ben söyleyemem ama belli ki yenge baya ooooyymuş

Valla ne yaparsin bilmiyorum da bi :oha::oha::oha: diyesim geldi. Kadin manyak mi ne. Iyice sacmalamis. Kendini begendirme iltifat ama isteği falan mi var acaba foto atarak dicem ama Günaydın mesajlarına ne demeli ? Taciz ediyor resmen

merhaba arkadaşlar , gerçekten kaç aydır beynimi yoran bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. konu sevgilki yengem benim 3 yengem var bu bahsettiğim en küçüğü aylardır beni deli ediyor resmen , ben nişanlıyım kardeşimde öyle bu yengemde kardeşim ve benim nişanlılarımızla neredeyse yaşıt her neyse asıl konu yengem nişanlılarımıza çok yakın davranıyor tabi yakın davranacak ama bu kadarıda fazla ilk ben nişanlandığımda habire nişanlıma günaydın msjları atıyordu düşünün ben bile atmıyordum o sıralar hadı onuda bosverdim ilk nişanlı olduğumuz zamnlar benim telefonumdan nişanlıma emojiler atıyordu ve ardından hemen siliyordu Allahtan nişanlım söyledi bana bunlar ne diye rezil oldum resmen ilk günlerimiz gitmiş öpücük emojisi atmış ve nişanlımla görücü usulü birbirimizi tanıdık bu arada, ben uyardım nişanlımı görmezden gel falan dedim çok şükür 1 aydır yazmıyor ona şimdide kardeşimin nişanlısına musallat oldu kardeşimin nişanlısı yazıları bile attı okadar samimi konusuyorduki hadi neyse dedik sonra bide ne olsun kendi fotosunu oğlunun fotosunu attı adama tabi bizim bilkdiğimizi bilmiyor ertesi sabahta hemen günaydın msjları atmış Allah aşkına bunun amacı ne ben hiç ama hiç iyi niyet görmüyorum.. zaten hayatımda gördüğüm en pislik yalancı o yengem teyzemin kızı olur bide hep teyzemle konusmalarına sahit oluyorum sürekli ev halkını kötülüyor beraber iş yapsak sadece ben yaptım yorgunluktan ölüyorum diyor herkese gerçekten çok rahatsız oluyoruz bunlar neysede nişanlılarımıza musallat olması bizi korkutuyor amacını çok ama çok merak ediyorum bu durumu abime diyemem yengem inanılmaz cilveli abimde fena seviyor.. lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım.. çok sağolun şimdiden :)
Ruh hastasi yengen abine syle cnm bugun size yarin basklarinida yapabilir

Kardeşinizin nişanlısının telinden siz tersler bi mesaj atın, Ben ailemden olmayan kadınlarla zaruri durumlar dışında görüşmeyi mesajlaşmayı uygun görmüyorum lütfen bana mesaj atmayın, desin. Amacını kötü olmayabilir ama bence gereksiz desin bunun üzerine atamaz heralde mesaj

Eltilere de söyleyin, dedikoducu avarenin teki, muhattab olmayın orda burda sizin hakkınızda konuşur deyin korkutun.

Ben olsam şimdiye kadar şaka ile karışık patlatirdim bombayi herkesin içinde sırf onun yüz ifadesini görmek için yapardım seviyesiz kadın çok kendini bilmeyen hele ki böylesi düşman başına

sizin nişanlilira günaydın yazan başkalarına da yazıyor mudur diye geldi aklıma, düşündüm . fesatlık mi yapiyorum? günahını almak istemem. saf mi ne ? garip .

Back
X