yengem ne yapmaya çalışıyor..

Iyi de neden sustunuz bu zamana kadar

Teyze kızı abi eşi zaten kavga çıksa da kaybedecek birşey yok ki

Sen bunu neden yaptınnnnnn diye gidip bir çıngar çıkaracaktınız

Sadece sizin telden mesaj atsa görümce evlenip gitsin diye uğraşmış diye düşünürdüm de kendi telefonundan mesaja cidden anlam veremedim

Eski bir tanışıklıkları mı var desem ikinizin nişanlısına da atıyormuş

Cidden garip

Eğer cilveli bir kadınsa ne derse desin ne yaparsa yapsın yağ gibi üstüne çıkmayı başarır emin olun
Tek yapmanız gereken dikkatli olmak

Bana kalırsa sende de bir sorun var. Her mesaja yanıt olarak işte bizim ona kötülüğümüz olmadı, benim nişanlımı bıraktı kardeşiminkine yazıyor, abim saf vs. Şeyler yazmışsın. Başka bildiğin bir şey yok mu ? Biraz kafanı çalıştır. Bu resmen sapmışlık. O kadına haddini bildirmeniz gerekiyor. Bu kadar korkak olmayın. Bir kez ağzının payını verirseniz bir daha cesaret edemez. Ve nişanlılarınız ne kadar sadakatli olursa olsunlar, onlar erkek. Şehvet onların zaafları. Bir kadın isterse alır. Hele ki karşısında sizin gibi zayıf kızlar varsa. Unutmayın o evli ve tecrübeli. Bir an önce kafanızı kullanıp sizde ona ne kadar akıllı olduğunuzu gösterin. O sinsilik yapıp ağlıyorsa sizde onun kadar sinsi olup sakin ve soğuk bir şekilde sen bunları yaptın diyin. Sakın bağırmayın. Yoksa sizi bastırmaya çalışır. İsterse kardeşin olsun. Bunu yapıyorsa teyze kızın olması, yengen olması, abinin ve çevrenizin onu çok sevmesi bir şeyi değiştirmez. Abinde giderse gitsin. Salaksa kendine salak. Her koyun kendi bacağından asılır. Hayır anlayamıyorum o kadının suçunu örtünce abin mutlu mu olacak ? Resmen boynuzu geçiriyor abine ? Biraz cesaretli olun. Yoksa ortada ne senin ne de kardeşinin nişanlısı kalır. Unutma! O kadına bunu yaptıran şeytan. Şeytan herkesten tecrübeli ve sabırlıdır. Aynı zamanda dediğim gibi o kadın evli ve cinsel konulara sizden çok daha fazla muhafazakar. İşini bilir. Onun cilvesi pek yok bana kalırsa. Ama çabası dudak uçuklatır. Sana söyleyeyim bacım. Allah'a emanet ol.

Göz koyma olduğunu düşünmüyorum bence kaleyi içten fethetmeye çalışıyor aklı sıra kendini iyi gösterip ilerde tarafına çekecek vays çok uyanık gördüm cilveli yengeyi :21:

enim nisanlimla kesti çok şükür ben nisanlima dedim görmezden gel diye dahada yazmıyor kardeşimin nisanlisinada dün yazmış çocukta şaşırdı kaldı hemen yazıları kardeşime atii hadi bunu atlattık diyelim şimdide eltilerimize yanaşıyor Yemin ederim ki gram kotulugumuz dokunmamis ona

Neden saklıyorsunuz
Abinize ne kastınız var
Nişanlılarınıza yazan kadın başkalarına da yazıyordur
Elden duysa daha mı iyi, günahtır

Bence ailene anlatma. Anladığım kadarıyla yengeniz tehlikeli. İftira atacakta siz ortada kalacakmışınız gibi hissettim nedense. Siz nişanlılarınıza ve onların ailesine sahip çıkın. Nişanlılarınıza onun normal olmadığını alttan alttan işleyin.

Boyle rahat kadinlara hayret ediyorum gorumcemin nisanlisinin telefon numarasinin bende ne isi var hadi var attigi mesajlara nisanlilariniz hic cevap vermeyecek gidip yengenize nisanlilarimiz senin mesajlarindan cok rahatsiz diceksiniz pekte gorusmuceksiniz abinize soyleseniz muhtemelen nisanlilariniz suclanicak bi cilveli olup kocami parmagimda oynatamadim ona yanarim :))
Ama yapicaginiz en guzel sey abinizle konusmaniz kolay olmaz tahmin ederimde bilmesi lazim

Ooooo Fatmagül un yengesi tiplemesi gibi bu ne ya:sinirli:azmis heralde cevresindeki erkeklerle resmen flortlesiyor cok ayip abinize uygun bi dille anlatin gerekir se kanit olarak msjlari gösterin

Yengenızı ve abınıxı karsınıza alıp mesajları gosterın konuşun. Anlatsın kendını sonucta hıc dogru degıl . Eger ki tatmın olcagınız bır acıklama almazsanız evınıze sokmayın.

Yengenize mesajlari gosterin hayirdir amacin ne senin diyin.
Uste cikmaya calisirsa abimede gosterelim bakalim ona normal gelecekmi diyin.
Teyzenizin kiziymis anneniz teyzenize soylesin.yengen cok sevyesiz biri ondan cok cekersiniz siz.

Hemen abinize anlatmayın yenge tehlikeli bence de üste rahatlıkla çıkabilir.

Önce yengeyi tehdit edin bir daha böyle bişeyini yakalarsam seni rezil ederim diyin.

Nişanlılarınıza söyleyin mesajları saklasınlar kopyalarını sizde alın birde numarasını engellesinler.

bunlara rağmen devam ederse abinize anlatın.

Telini alip numaralari silin.
Sen bu numaralari gunaydin mesajlari atip sacma sapan fotolarini gondermek.icinmi aldin diyin.
Annenize soyleyin o teyzenize soylesin ne munasebet yenge mesaj atar bu ne laubalilik

Bir ilgi manyağı daha. Herkesin sevgilisi kocası bana hayran olsun, sağ göstereyim sol vurayım kafasında herhalde.
Abine bence şaka yollu söyle. Kardeşinle ağız birliği yapın. Hem de yengenin yanında söyleyin. Şikayet eder gibi değil de muhabbet eder gibi, yengeyi utandırın, nişanlılarınıza salak salak günaydın mesajı attığını abin bilsin.
Onun dışında yengen nasıl senin telefonundan nişanlına emoji atıyor? Bu kadar umumi kullanmayın telefonu, şifre koyun, sizin adınıza kimse mesaj atmasın. Son olarak nişanlılarınız bu azgın yengeyi bence telefondan engellesin numarasını.

Back
X