Yengem saçlarımın dedikodusunu yapıyormuş. Saçın dedikodusu olur mu?

İşsiz güçsüz boş insan işte yaa amaaann dinleme sen salla gitsin. Arana mesafe koy, aynı apartmandasınız diye yakın olmak zorunda değilsin. İşim var de, uzak dur. İstediği kadar konuşsun lak lak...

Bu laflari getiren kisi ne kadar ayip yapmis. Size getiren sizden de goturur. Utanmadan nasil laf mi tasiyor?

Yengene açık açık sor. Bazı insanalr kendi düşüncelerini başkası söylüyor gibi sana anltabilir, iftira atabilir.abartıp anlatabilir. En azından artık hakkında konuşmaz. Kulağına geldiğini bilir, söylemediysede sana laf taşıyanın yalanı kötü niyeti ortaya çıkar.

Ay yook boyle yengeler var 🤦🏼‍♀️
Bir tanıdığm var görümcesinin çocuklarından kocasına temizliğine yemeğine eşyasına neler neler konusuyor. Sonra bunun adı dedikodu olmuyor ama. Sey bu arada bu kişi abinizin karısı mı
Eğer amca karısı falanda daha da vahim 🤦🏼‍♀️

Yengen senden hiç haz etmiyor. Ben de görümcemden bazen bende onun sırma gibi uzun bakımlı saçlarına o ne be öyle köylü gibi kısa modern kesse daha güzel olur ama kafası hiç çalışmıyor diyorum neden cunki aşırı aşırısı nefret ediyorum ne kocama dokunsun ne coluguma çocuğuma hatta kapımın önünden geçmesin isterim ama küs olupta her gece yatarken düşünmeyi değil de hiç tanışmıyormuş ya da çok çok uzak akraba gibi kırk yılda bir görüşüp fazla muhabbeti ilerletmeden tatlı tatlı konuşup def olup gitmek isterdim.aaahhh işte hayat şartları. Belki yengenizde öyledir. Başka huyunuza bilebil saçınıza salliyordur. Sakin annene şikayet etme abine söylemeyi aklından geçirme bu sefer saçına yapışır kahvene tükürür demedi deme

Boş insansa olur.. Hayatı sıkıcıysa TV de dizi sezonu gibi serçe parmağı dedikodusu bile yapar... Bakışı görüşü hayat bilgisi bu kadardır.... İçinde kalan yaşayamadığı duyguları tatmin etmek için sarar... Bana saramaz mesela çünkü yetmez.... Sana sarar çünkü en yakınındasın... Ben feci bozarım psikoloğa gider lafımdan mesela😂sen etkilenip ona o tavrı verirsen daha çok sarar.... Çünkü aslında kendi içinde Bi tatminsizlik var.... Hani zamanında bişey yapmadan izleyen kadın yaşlanır da her genci ah bozuk bozuk nesil diye eleştirir çenesine vururya.... O gibi.... Bide Bi insan neyi doluyorsa diline en çok o konuda özgüven eksikliği vardır.... Neyine aldırıyorsun alt tarafı yenge... Yengen gibi bu da saçma Bi terim 😂yengeç 😂neyse anan değil eşin değil baban değil evladın değil.... Sonradan dahil olmuş konuya.... Bu kadar aldırma.... O onun gözü kafası düşünceleri.... Bide bak laf aramızda eleştiri gizli HAYRANLIKTIR yaz bunu kenara.... Bide yenge işlemi uğraşacaksın derdinmi😂😂😂😂😂😂😂 yok kuzum benim yaptığımı yap gül geç gül geç bak ne hale gelecek

Yok artık ne kadar işsiz insanlar ya. Soğuman çok doğal bence bildiğini belli et

S
Merhaba kızlar. Bir yengem var bizimle aynı apartmanda oturuyor şimdiye kadar hep iyi anlaşırdık bir kötülüğünü görmedim. Bugün çok büyük olmasa da sinirimi bozan bir şey öğrendim.

Ben genelde saçlarımı omuzlarımda kullanırım. Daha fazla uzatmam uzun saçın bakımı zor ve kendime yakıştırmıyorum. Yengem de arkamdan saçları uzamıyor sevmiyorum diye yalan söylüyor demiş. (Bu daha önce olmus bir olay)
Şu an saçlarım çok uzadı şehir değişikliği sonra pandemi falan derken saçlarımı kestiremedim. Sürekli arkamdan saçları çok bakımsız hep kırık dolu diyormuş. Bi ara saçlarımın bir tutamını gri yapmak istedim. Saçlarım siyah olduğu için açmam gerekiyordu ben de dışarı çıkmadığımız için saçlarım zarar görmesin diye uzun bir sürece yaymıştım saçlarımı açma işlemini. O sırada açtığım yerin rengi çirkin görünüyordu. Diğer yengemlere saçı çok çirkin olmuş gibi şeyler söylemiş ve bazı hakaret olmasa da kötü benzetmeler yapmış.

Bunların dışında bulduğum stajı kücümsemeler, KPSSye girmedim diye zaten atanamazdı o yüzden ben bu mesleği sevmiyorum diyor falan diyormuş. Bu arada ben üniversiteye girerken YÖS ile girmiştim. YÖS Türkiye’deki üniversite sınavından çok çok daha kolay hakkınızı yiyemem. Ama önümde böyle bir fırsat olduğu için kullanmak istedim. ve yengemin benimle yaşıt bir kızı var. Bana dedimişti ki ‘Benim kızım o sınava girse seninkinden daha iyi bölümler kazanırdı.’ aynen bu cümleyi kurmuştu yüzüme ben o sıra takmamıştım ama bu olayları birleştirince sinir olmaya başladım.

Aynı apartmanda yaşıyoruz ben aşırı soğudum ama nasıl davranacağımı bilemiyorum ben mi abartıyorum acaba
Yengenizi ve size bunu anlatan kişiyi umursamayin. Dedikodular çözümü olmayan boş işler bırak o kendini yedin

Ay yook boyle yengeler var 🤦🏼‍♀️
Bir tanıdığm var görümcesinin çocuklarından kocasına temizliğine yemeğine eşyasına neler neler konusuyor. Sonra bunun adı dedikodu olmuyor ama. Sey bu arada bu kişi abinizin karısı mı
Eğer amca karısı falanda daha da vahim 🤦🏼‍♀️
Kuzenimin eşi

Merhaba kızlar. Bir yengem var bizimle aynı apartmanda oturuyor şimdiye kadar hep iyi anlaşırdık bir kötülüğünü görmedim. Bugün çok büyük olmasa da sinirimi bozan bir şey öğrendim.

Ben genelde saçlarımı omuzlarımda kullanırım. Daha fazla uzatmam uzun saçın bakımı zor ve kendime yakıştırmıyorum. Yengem de arkamdan saçları uzamıyor sevmiyorum diye yalan söylüyor demiş. (Bu daha önce olmus bir olay)
Şu an saçlarım çok uzadı şehir değişikliği sonra pandemi falan derken saçlarımı kestiremedim. Sürekli arkamdan saçları çok bakımsız hep kırık dolu diyormuş. Bi ara saçlarımın bir tutamını gri yapmak istedim. Saçlarım siyah olduğu için açmam gerekiyordu ben de dışarı çıkmadığımız için saçlarım zarar görmesin diye uzun bir sürece yaymıştım saçlarımı açma işlemini. O sırada açtığım yerin rengi çirkin görünüyordu. Diğer yengemlere saçı çok çirkin olmuş gibi şeyler söylemiş ve bazı hakaret olmasa da kötü benzetmeler yapmış.

Bunların dışında bulduğum stajı kücümsemeler, KPSSye girmedim diye zaten atanamazdı o yüzden ben bu mesleği sevmiyorum diyor falan diyormuş. Bu arada ben üniversiteye girerken YÖS ile girmiştim. YÖS Türkiye’deki üniversite sınavından çok çok daha kolay hakkınızı yiyemem. Ama önümde böyle bir fırsat olduğu için kullanmak istedim. ve yengemin benimle yaşıt bir kızı var. Bana dedimişti ki ‘Benim kızım o sınava girse seninkinden daha iyi bölümler kazanırdı.’ aynen bu cümleyi kurmuştu yüzüme ben o sıra takmamıştım ama bu olayları birleştirince sinir olmaya başladım.

Aynı apartmanda yaşıyoruz ben aşırı soğudum ama nasıl davranacağımı bilemiyorum ben mi abartıyorum acaba
Bu lafları hangi iki yüzlü şahıs taşıyorsa ona pek de güvenme.

Yengen senden hiç haz etmiyor. Ben de görümcemden bazen bende onun sırma gibi uzun bakımlı saçlarına o ne be öyle köylü gibi kısa modern kesse daha güzel olur ama kafası hiç çalışmıyor diyorum neden cunki aşırı aşırısı nefret ediyorum ne kocama dokunsun ne coluguma çocuğuma hatta kapımın önünden geçmesin isterim ama küs olupta her gece yatarken düşünmeyi değil de hiç tanışmıyormuş ya da çok çok uzak akraba gibi kırk yılda bir görüşüp fazla muhabbeti ilerletmeden tatlı tatlı konuşup def olup gitmek isterdim.aaahhh işte hayat şartları. Belki yengenizde öyledir. Başka huyunuza bilebil saçınıza salliyordur. Sakin annene şikayet etme abine söylemeyi aklından geçirme bu sefer saçına yapışır kahvene tükürür demedi deme
Midemi bulandırdın.İçinde bunca kötülüğü nasıl tutuyorsun.Uzak dur o insanlardan

Yenge manyak da lafı taşıyan daha ayrı bir boyuta geçmiş manyaklıkta 🤦🏼‍♀️ dedikodunun böylesi manyaklık bana göre.

Yalnız yenge size sağlam takmış saçınıza kadar konuştuğuna göre 🤭

Bu kadar kin tutmayın ya yazık kendinize zarar. Ne demek ablası annesi eşime dokunsunlar istemiyorum. Görümcemin olanca kötülüğünü görmeme rağmen eşime sarılıp boynundan ensesinden abartarak öpmesi bile rahatsız etmemişti beni. Anneyi ablayı abiyi kıskanmak çok saçma ve çok çirkin. Küs olduğumuz dönemlerde bile oğlumuzu da al ziyaret et, görsünler çocuğu haklarıdır derdim.

Ya ben çok safım ya siz çokkk kötüsünüz.

Back
X