Yengemin dogumgunu

ruveyda13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
738
1.418
113
merhaba hanimlar, haftasonu yengemin dogumgunu, abimle yengem 2 yillik evliler, ve yengemle de aramiz iyidir. Abim de gecen gun gorustugumuzde yengemin dogumgunu icin surpriz bir parti hazirlamak istedigini, annemlerin evinde yapmak istegini soyledi. Yani kisacasi yengemin dogumgununde biz annemler ve abimler olucakmis. Sizce yengem boyle bir seyi nasil karsilar? Abim bu surpriz konusunda oldukca hevesli, ama yengem basbasa olmak ister bence. Anneme falan da soylemis abim. Yani plani yapmislar. Ben de abime yeni evlisiniz ozel gunlerinizde basbasa olmaniz daha saglikli olur dedim ama herkesi ayaklandirmis bile abim. Saniyor ki karisi mutluluktan havalara ucacak :) saf iste. Neyse hanimlar, ben annemle konussam mi acaba plani iptal edeyim mi yenge hanim bozuk atmasin sonra, ya da abime sey mi desem siz once bi yemege cikin sen hediyeni ver sonra annemlere gelirsiniz beraber kutlariz mi desem. Hem yengemin ailesini de cagiririz bize o zaman yengem de daha mutlu olur. Hangisini yapayim sizce? Annemle konusup tamamen iptal mi edeyim tum gun abimle yengemin olsun, ya da abimle konusayim yemekten sonra gelin mi diyeyim?

merhaba hanimlar, haftasonu yengemin dogumgunu, abimle yengem 2 yillik evliler, ve yengemle de aramiz iyidir. Abim de gecen gun gorustugumuzde yengemin dogumgunu icin surpriz bir parti hazirlamak istedigini, annemlerin evinde yapmak istegini soyledi. Yani kisacasi yengemin dogumgununde biz annemler ve abimler olucakmis. Sizce yengem boyle bir seyi nasil karsilar? Abim bu surpriz konusunda oldukca hevesli, ama yengem basbasa olmak ister bence. Anneme falan da soylemis abim. Yani plani yapmislar. Ben de abime yeni evlisiniz ozel gunlerinizde basbasa olmaniz daha saglikli olur dedim ama herkesi ayaklandirmis bile abim. Saniyor ki karisi mutluluktan havalara ucacak :) saf iste. Neyse hanimlar, ben annemle konussam mi acaba plani iptal edeyim mi yenge hanim bozuk atmasin sonra, ya da abime sey mi desem siz once bi yemege cikin sen hediyeni ver sonra annemlere gelirsiniz beraber kutlariz mi desem. Hem yengemin ailesini de cagiririz bize o zaman yengem de daha mutlu olur. Hangisini yapayim sizce? Annemle konusup tamamen iptal mi edeyim tum gun abimle yengemin olsun, ya da abimle konusayim yemekten sonra gelin mi diyeyim?
Sürprizi yaptıktan sonra yemeğe gitsinler akşam sürprizin anlamı olsun

Ailece olacaksa komple herkes olsun bari ailesini de cagirin.
Abiniz herkesi ayaklandirmis zaten. Ama abinize soyleyin basbasa ikinci bir kutlama hazirlasin.

Önce baş başa olsunlar, sonra yengenizin ailesi ve sizlerle bir kutlama olsun, ince düşünceniz içinde ayrıca tebrik ederim.

Önce ailelerle kısa bir kutlama yapılır, arkasından çıkıp eğlenmeye gitsinler mesela.

Abine deki madem cok yapmak istiyor sizde yapin süpriz bastan 2 saat durun sonra abin tutsun karisinin elinde hadi gidiyoruz desin disarda bas basa supriz daha hazirlasin Otel odasi olur yada bir aktivite olur yemek yeme olur imkan varsa araba varsa gunu birlik kacamak olur her sey olabilir boyle daha havali olur.

Bence baş başa olmayı tercih edecektir ama yine de iptal ettirmeyin, herkesin haberi var bu sefer onlar alınmasın.
Yengenizin de ailesini çağırın fakat yine de onlar baş başa da kutlamalı. Öncesinde bir yemek yiyebilirler, sonra oraya gelebilirler.

Ben olsam kayınvalide peder filan istemem kutlamayı .
Eşim de yeltenmez böyle birşeye.
Abiniz planladığına göre yenge için sorun olmaz demektir. Ama belli de olmaz. Erkek fikri işte , belki de hoşlanmayacak gerçekten .

Bence önce sizle kutlayın,yengenizin ailesi de olsun tabii , sonra ayrı bir sürpriz de hazırlasın , alsın dışarı çıksın, ya da öncesinde bişey yapsınlar.
Kızmasın yenge. . Abinizin de hevesi kursağında kalmasın. İkisinin de gönlü olsun.
Ama size de ayrıca tebrik tebrik tebrik.
Artın eksilmeyin :KK66:

Tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin, o zaman ben yarin abimle konusayim, bi plan daha yapsin, artik oncesi icin mi yapar sonrasi icin mi yapar orasina da kendisi karar versin :) tekrar tesekkur ederim Mune Mune hanim konuyu kilitleyebilir miyiz, ben genel dusunceyi ogrenmek istemistim, yeterli oldu fikirler. Donus yapamiyorum sonra yazilanlara. Kilitleyebilirsek sevinirim. :)

Vallahi bir tarafım karışılmaz iki kişinin ilişkisine diyor bir tarafım baş başa olup sonra hem yengenizin ailesi hem siz bir arada kutlamak çok daha mantıklı diyor. Zor bir durum ama sanırım ikincisi daha ağır basıyor. Düşünceniz için tebrik ederim bende.

Back
X