- 20 Mart 2016
- 738
- 1.418
- 113
merhaba hanimlar, haftasonu yengemin dogumgunu, abimle yengem 2 yillik evliler, ve yengemle de aramiz iyidir. Abim de gecen gun gorustugumuzde yengemin dogumgunu icin surpriz bir parti hazirlamak istedigini, annemlerin evinde yapmak istegini soyledi. Yani kisacasi yengemin dogumgununde biz annemler ve abimler olucakmis. Sizce yengem boyle bir seyi nasil karsilar? Abim bu surpriz konusunda oldukca hevesli, ama yengem basbasa olmak ister bence. Anneme falan da soylemis abim. Yani plani yapmislar. Ben de abime yeni evlisiniz ozel gunlerinizde basbasa olmaniz daha saglikli olur dedim ama herkesi ayaklandirmis bile abim. Saniyor ki karisi mutluluktan havalara ucacak :) saf iste. Neyse hanimlar, ben annemle konussam mi acaba plani iptal edeyim mi yenge hanim bozuk atmasin sonra, ya da abime sey mi desem siz once bi yemege cikin sen hediyeni ver sonra annemlere gelirsiniz beraber kutlariz mi desem. Hem yengemin ailesini de cagiririz bize o zaman yengem de daha mutlu olur. Hangisini yapayim sizce? Annemle konusup tamamen iptal mi edeyim tum gun abimle yengemin olsun, ya da abimle konusayim yemekten sonra gelin mi diyeyim?