Yengemin durumu

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba,
Hep zorda kaldigim konularda size sordum.Çokta yardimci oldunuz.Bu konuyu da size sormak istiyorum.Benim bitane yengem var.amcamın karısı.ama üstümde annem kadar emeği vardır. Ve amcam çok sorunlu l. İçkicinin biri. Bizi de çok kırıyor.Ama yengemi daha çok kiriyo.Havadan nem kapan bi tip. Yengem çok tatlı. Saygıda sevgide kusur etmeyen birisi.Diyorum yenge bosan.diyor ki benim peşimi bırakmaz. Ve benimde canım acayip çok ama çok sikiliyo.Bisy de yapamiyorum yengemi gördükçe. Ñeyapabilirim sizce.

Sadece yengenin yanında ol ve ona değer verdiğini hissettir yeterli , boşanması konusunda yengen istemedikten sonra maalesef yapabileceğin bir şey yok .

Benim de tamamen aynı özelliklerde ve benzer kaderde bir yengem var, amcamın eşi. Onlar istemedikten sonra bir şey yapılamıyor. Ama yengenizin sebebi korkuymuş. Bu konuda yardımcı olun. O sebebi çözmelisiniz. "Boşanmam, dövse de sövse de kocamdır" kafasında olsaydı boşverin derdim. Ama kadının korkuları varmış. Babanızla amcanızın arası iyiyse onlar amcayla boşanma mevzusunu konuşabilir belki. Kadının başına bela olmasın diye.

Benim de tamamen aynı özelliklerde ve benzer kaderde bir yengem var, amcamın eşi. Onlar istemedikten sonra bir şey yapılamıyor. Ama yengenizin sebebi korkuymuş. Bu konuda yardımcı olun. O sebebi çözmelisiniz. "Boşanmam, dövse de sövse de kocamdır" kafasında olsaydı boşverin derdim. Ama kadının korkuları varmış. Babanızla amcanızın arası iyiyse onlar amcayla boşanma mevzusunu konuşabilir belki. Kadının başına bela olmasın diye.
Korku değilde.Amcam belalı bi tip.Ailesini kendi ailesini rahat bırakmaz diye korkuyo. Ki biz küçükken boşanmaya yeltenmiş ama ailesinin evinin camlarını falan kırmış.Cesaretlendiriyorum gel diyorum beraber gidelim diyorum. No'lu çalsa olsun diyorum. Dedigim gibi ailesi için endiseleniyo. Bilmiyorum nasıl olcak

Back
X