Yengemin iğneleyici lafları

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben bir ay önce buun estetiği oldum burnumun içide sorunluydu aslında o düzeltilirken şeklini de değiştirttim .Sorun yeni burnuma alışamamam .Eski halime göre burnum bayağı değişti e yüz ifadem de doğal olarak değişti .Bugün bize misafirliğe dayım ve yengem geldi ne yapacağımı şaşırdım .Karşılarına çıkmamayı düşündüm burnumu farketmesinler diye ama bizde iki üç gün kalacakları için çıkmak zorundaydım diye mecbur çıktım hoşgeldiniz dedim Hemen beni incelemeye başladı yengem saç rengimide değiştirdim onların en son gördüğü zamandan sonra kızıldan bal köpüğünde döndüm. İlk etapta saçlarımı farketti tabi sonra yanında kaldıkça daha dikkatli inceledi beni benim olmadığım bir ortamda yukiik burnumu yaptırdı diye sormuş anneme annemde yok falan demiş saç rengini değişti diye sana öyle değişik gelmiştir demiş benim için yalan söylemek zorunda kalmış.Çünkü bu yengem aşırı dedikodu yapan arkadan konuşan laf taşıyan birisi yoksa ben söylemeyi düşünüyordum ama yengem böyle olunca söylemek istemedik .Şimdi çok kötüyüm hala bizdeler ve yüzlerine bakmak istemiyorum ben ne yapacağım özgüvenim burnum düzeldi diye artacağına iyice yerle bir oldu şu an yanaklarım kızarıyor sürekli. 15 gün sonrada okul başlıyor iş arkadaşlarım öğrencilerim de aynı şekilde davranacak soru yağmuruna tutacaklar beni ve arkamdan konuşacaklar bunları düşündükçe çok strese giriyorum psikolojim alt üst oluyor mideme kramplar giriyor ne yapmalıyım nasıl bir duruş sergilemeliyim sizce :/

Son düzenleme:
Bizim arkdaşlardan biri salt estetik amaçlı yaptırdı öğretmen ve okul vakti yüzünde sargılarla dolaştı . Kimse de yadırgamadı yadırgayan kendi işine baksın. Sen böyle kendini kastıkça tabiki karşındaki insanlara fırsat verdirirsin. Bir sağlık problemin varmış çözmüşsün kime ne.

Utandığınız konu nedir tam olarak anlayamadım ? Kime ne ki sizin ne ameliyatı olduğunuzdan,estetik yaptırdığınızdan. İnsanların ağzına bilerek ve isteyerek laf veriyorsunuz bu şekilde eğilip bükülerek ve ameliyat olduğunuzu saklayarak. Hayır yani göğüs estetiği filan olsa bi nebze anlarım da burun için çok tuhafıma gitti haliniz.

Utandığınız konu nedir tam olarak anlayamadım ? Kime ne ki sizin ne ameliyatı olduğunuzdan,estetik yaptırdığınızdan. İnsanların ağzına bilerek ve isteyerek laf veriyorsunuz bu şekilde eğilip bükülerek ve ameliyat olduğunuzu saklayarak. Hayır yani göğüs estetiği filan olsa bi nebze anlarım da burun için çok tuhafıma gitti haliniz.

Bizim aile öyle işte değişik kız kuzenim oldu burun ameliyatı söyledide estetik olduğunu bütün aile bir araraya geldimi döner döner o konuyu konuşurlar mutlaka o konuyu açarlar ben de bu durumu gördüğüm için söylemekten çekindim estetik kelimesi geçince hepsi aa estetik mi olmuş o der dır dır konuşurlarda ondan :\

Boşver canım ya insanlara bakarsan herşeye bir kulp takmasını çok severler. Bu senin hayatın senin seçimin. Üstelik sağlıkla da ilgisi olan bir durum varsa hiçbirşey senden daha önemli değildir. Üstelik utanılacak bir durum yok ortada. Bu çağda hala estetik ameliyat oldu diye bir insanla dalga geçiliyosa oturup cahilliklerine ağlasınlar. Burun düzelir ama beyni düzelten bir ameliyat yok maalesef :) Gül geç.

acik acik soylemedikce rahat edemezsin. annenizin yalan soylemesi iyi olmamis. ben yer miyim bi de sakliyolar diye dedikodu yapacak.

Bizim aile öyle işte değişik kız kuzenim oldu burun ameliyatı söyledide estetik olduğunu bütün aile bir araraya geldimi döner döner o konuyu konuşurlar mutlaka o konuyu açarlar ben de bu durumu gördüğüm için söylemekten çekindim estetik kelimesi geçince hepsi aa estetik mi olmuş o der dır dır konuşurlarda ondan :\

kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ama o kadar dedikoducu kişilerse ve şekli değişmiş diye çok sıkıştıracak olurlarsa şöyle söyleyebilirsin: evet ameliyat oldum ama estetik değil, sağlık problemi bu. burnu kırıp da ameliyat etmek zorunda kaldılar o yüzden şekli değişti.

sağlık problemine de bişey dicek değillerdir heralde :41: koca koca insanlar işi gücü yok burnunla uğraşıyolar aklım almıyo ya onlara ne ki sanki
:19:

Merhaba arkadaşlar ben bir ay önce buun estetiği oldum burnumun içide sorunluydu aslında o düzeltilirken şeklini de değiştirttim .Sorun yeni burnuma alışamamam .Eski halime göre burnum bayağı değişti e yüz ifadem de doğal olarak değişti .Bugün bize misafirliğe dayım ve yengem geldi ne yapacağımı şaşırdım .Karşılarına çıkmamayı düşündüm burnumu farketmesinler diye ama bizde iki üç gün kalacakları için çıkmak zorundaydım diye mecbur çıktım hoşgeldiniz dedim Hemen beni incelemeye başladı yengem saç rengimide değiştirdim onların en son gördüğü zamandan sonra kızıldan bal köpüğünde döndüm. İlk etapta saçlarımı farketti tabi sonra yanında kaldıkça daha dikkatli inceledi beni benim olmadığım bir ortamda yukiik burnumu yaptırdı diye sormuş anneme annemde yok falan demiş saç rengini değişti diye sana öyle değişik gelmiştir demiş benim için yalan söylemek zorunda kalmış.Çünkü bu yengem aşırı dedikodu yapan arkadan konuşan laf taşıyan birisi yoksa ben söylemeyi düşünüyordum ama yengem böyle olunca söylemek istemedik .Şimdi çok kötüyüm hala bizdeler ve yüzlerine bakmak istemiyorum ben ne yapacağım özgüvenim burnum düzeldi diye artacağına iyice yerle bir oldu şu an yanaklarım kızarıyor sürekli. 15 gün sonrada okul başlıyor iş arkadaşlarım öğrencilerim de aynı şekilde davranacak soru yağmuruna tutacaklar beni ve arkamdan konuşacaklar bunları düşündükçe çok strese giriyorum psikolojim alt üst oluyor mideme kramplar giriyor ne yapmalıyım nasıl bir duruş sergilemeliyim sizce :/

sen böyle çekingen oldukça yadırgayan çok olur sen de dik dur biraz ameliyat olurken estetiği aradan çıkardım canım istedi yaptım de o zaman kimse birşey diyemez yengen de dedikoducuyca zaten burnun olmasa başka bişi bulur onu konuşur dik bir duruş sergile kime ne ayol:51:

şimdi nasıl yengeme oldum diyeceğim annem yalancı çıkacak nasıl çark edeceğim bilmiyorum ki evet aynen öyle der ben yer miyim hiç der birde saklıyorlar benden diye söyleyeyim mi oldum diye şimdi

Bence abartiyorsun arkadasim,
Olduysan oldun kime ne,
ilk estetik olan sen degilsin ya,
rahat ol bence :12:

niye saklama gereği duyuyorsun niye geriliyorsun ki anlamadım..

burnumu yaptırdım..de olsun bitsin..

bunun neyiyle dedikodu yapacak..? gidip herkese söyleyecek söylesin..
,yüz kızartıcı bir suç mu işledin de saklamaya çalışıyorsun..

ayrıca burun estetiği tabii ki seni değiştirecek bir ameliyat..değişime hazır değilmiydin? neden saklıyorsun insanlardan ya da neden utanıyorsun? bana mantıksız geldi..

saklama nedenimi söyledim aile yapımızın estetik meselesini yadırgaması..

ama illa ki öğreniceklerdi..yani burun bu..ki kaldı ki sen yüzümü bayagı değiştirdi diyorsun..mutlaka farkedeceklerdi ki farketmiş zaten yengen..

bazı şeyleri aşmak lazım hayatta..

başkaları ne der? diye düşünürken kendi hayatlarımızı yaşayamaz olduk..kaldı ki bu utanılacak birşey dğil..

bence söyle rahatla..

annemi de başta ben sıkıştırdım sakladı ama düşündüm bu utanıacak birşey değil, herkes yaptırıyor, bende istedim yaptrıdım..bu kadar.....de bitsin sen de rahatla biz de..:27:

Son düzenleme:
sağlık amaçlı olduğunu söyle evet bı operasyon geçirdim ama esteik değil et aldırmım falan gıbı bişi söle zamanla eskı halıne dönecek dıyebılırsın anneın bu yuzden estetikmi sorusuna hayır dediğni söyle

bu çekingenlik bende saç rengımı bıle değiştirdiğimde oluyor insan içine çıkmaya utanıyorum çok saçma ama elde değil işte rahat olmaya çalış

sağlık amaçlı olduğunu söyle evet bı operasyon geçirdim ama esteik değil et aldırmım falan gıbı bişi söle zamanla eskı halıne dönecek dıyebılırsın anneın bu yuzden estetikmi sorusuna hayır dediğni söyle

bu çekingenlik bende saç rengımı bıle değiştirdiğimde oluyor insan içine çıkmaya utanıyorum çok saçma ama elde değil işte rahat olmaya çalış

Aynen ya ben de öyle birisiyim saçım değişsin bir hafta insanlar ne der diye düşünürüm şimdi bununla başa çıkmaya çalışıyorum ha madem böyle biriydin niye estetik oldun diyen varsa ben ifademin bu kadar değişebileceğini hiç ama hiç düşünmemiştim.Sonuç sürpriz oldu benim için.

Son düzenleme:
Aynen ya ben de öyle birisiyim saçım değişsin bir hafta insanlar ne der diye düşünürüm şimdi bununla başa çıkmaya çalışıyorum ha madem böyle biriydin niye estetik oldun diyen varsa ben ifademin bu kadar değişebileceğini hiç ama hiç düşünmemiştim.Sonuç sürpriz oldu benim için.

aslında sen memnunsan gerısını boşver güzel geliyormu burnun aynada

aslında sen memnunsan gerısını boşver güzel geliyormu burnun aynada

eski burnuma nazaran çok küçüldü ucu da kalktı hafif ben memnunum yine olsa yine yaptırırım hiç düşünmeden şu var ameliyatım bir ayını yeni doldurdu ve burun ucum çok şiş yani burnum şiş sert tam olarak normal bir burun gibi değil ve yengemlerde tam gelecek zamanı buldu belki biraz daha otursa farketmez miydi acaba diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Ya arkadaşım kime ne Allah'ını seversen.
Öğrencilerin akrabaların o bu şu kim ne derse desin ne fark eder ki.
Ortada bir şey olmasa da insanlar zaten hep konuşuyor.
Burun senin burnun kendi isteğinle yaptırdın kime ne ya kıslı yanın mı var millete.
Onun bunun ne dediğine bakacak olursan evinin yolunu şaşırırsın benden demesi.
He de geç boş ver herkesi, kendi doğru bildiğini oku.

bence soyleme, sonradan duyar illaki, gelip sorar neden soylemedin diye, anneme ben soyletmedim, malum senin agzinda bakla islanmiyo bir bin oluyo, herkes beni gorunce ogrensin senden duysunlar istemedim dersin, kapagida iyice sIkarsin :P

Back
X