Merhaba arkadaşlar ben bir ay önce buun estetiği oldum burnumun içide sorunluydu aslında o düzeltilirken şeklini de değiştirttim .Sorun yeni burnuma alışamamam .Eski halime göre burnum bayağı değişti e yüz ifadem de doğal olarak değişti .Bugün bize misafirliğe dayım ve yengem geldi ne yapacağımı şaşırdım .Karşılarına çıkmamayı düşündüm burnumu farketmesinler diye ama bizde iki üç gün kalacakları için çıkmak zorundaydım diye mecbur çıktım hoşgeldiniz dedim Hemen beni incelemeye başladı yengem saç rengimide değiştirdim onların en son gördüğü zamandan sonra kızıldan bal köpüğünde döndüm. İlk etapta saçlarımı farketti tabi sonra yanında kaldıkça daha dikkatli inceledi beni benim olmadığım bir ortamda yukiik burnumu yaptırdı diye sormuş anneme annemde yok falan demiş saç rengini değişti diye sana öyle değişik gelmiştir demiş benim için yalan söylemek zorunda kalmış.Çünkü bu yengem aşırı dedikodu yapan arkadan konuşan laf taşıyan birisi yoksa ben söylemeyi düşünüyordum ama yengem böyle olunca söylemek istemedik .Şimdi çok kötüyüm hala bizdeler ve yüzlerine bakmak istemiyorum ben ne yapacağım özgüvenim burnum düzeldi diye artacağına iyice yerle bir oldu şu an yanaklarım kızarıyor sürekli. 15 gün sonrada okul başlıyor iş arkadaşlarım öğrencilerim de aynı şekilde davranacak soru yağmuruna tutacaklar beni ve arkamdan konuşacaklar bunları düşündükçe çok strese giriyorum psikolojim alt üst oluyor mideme kramplar giriyor ne yapmalıyım nasıl bir duruş sergilemeliyim sizce :/
Son düzenleme: