aynısının kremi bende var canım yeni aldık bellona real köşe takımı çok rahat oturma bölümü çok geniş üst kumaşı fermuarlı kuru temizleme yapılabiliyor ayrıca beyaz deri olan gövde kısmı çok kolay temizleniyor leke tutmuyor hiç ıslak mendille bile temizleyebilirsin tek kötü yanı yatak olmuyor birde altında sandık kısmı yok nasıl görüyorsan öyle yani ekstra bir özelliği yok yinede tavsiye ederim
kuru temizleme yerine balkonda sabuntozu ile yıkayıp asar kuruturuz ya da silerizben de beğendim.
salona arıyorum kullanışlı bir şey.
kılıflarının yıkanması güzel ama kuru temizleme zor iş.
odam çok küçük zaten 1kişi gelince oturuyoruz kadın kadınaküçük geldi bana açıkçası,biraz kalabalık misfir gelse oturmak problem olur gibi ama tabiki zevk senin.ben tercih etmezdim.
beyaz deri gri kılıflısınımı alsam aslında onu beğendim ama oturma odasına alıcam tek kızımla ben kullanıcam zaten odam çok küçük.sen ne zamandan beri kullanıyosun?
teşekkürler canım yaa ben hala alamadım2 aydır kullanıyorum ve 2 oğlum var 11 ve 6 yaşında vede salon mutfak bir arada düşün yani bendeki cesarete bak şimdilik pişman değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?