Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler yeni aldığım abiye elbisem sizce nasıl?

kızlar yorumlarınızı bekliyorum her türlü yoruma açığım çok kötü berbat bile diyebilirsiniz eğer beğenmediyseniz benim için sorun olmaz en azından yorum yapın

rengini beğendim ama taşları benim tarzım değil üzerinizde nasıl durduğuda çok önmli tabi ama çok hoş bi rengi var güle güle giyin =)

Saten sanırım biraz parlak bi kumaş ama renk güzel umarım esmer değilsindir yoksa boğar seni güle güle kullan

valla ben beğenmedim ne o öyle yandan absürd yelpaze gibi üst kısmı çok düz hareket katalım derken batırmışlar düz olsa daha iyiymiş, ay abiye arasan dükkanlarda hep bu tarz bu ara nedense düzgün bişe çıkmıyor bayadır oldum olası sevmedim türevlerini, kumaşıda kütük gibi oluyor bunların,şöyle tek omuz ince dekolte hafif taş ne bilim daha elegan bişey baksaydın keşke...

ayy kız abartmadım dimi sen demişsin ya her tür yoruma açığım açtım ağzımı yumdum gözümü mazur gör valla dost acı söyler

Son düzenleme:
rengini beğendim ama taşları benim tarzım değil üzerinizde nasıl durduğuda çok önmli tabi ama çok hoş bi rengi var güle güle giyin =)

teşekkür ederim
hmm yarın üzerimde de çekip koymaya çalışırım

Saten sanırım biraz parlak bi kumaş ama renk güzel umarım esmer değilsindir yoksa boğar seni güle güle kullan

teşekkür ederim evet saten kumaş beyaz tenliyim

yok yok abartmamışsın herkes fikrini yazmakta özgür
giydiklerimden en iyisi buydu diğerleri çok sadeydi üstelik göğüslerim küçük olduğu için hemde göğüs kafesimçok kemikli olduğu için en iyi bu oldu çok elbise denedim ama iyi durmadı bu yüzden bunu tercih ettim

yandaki yelpaze gibi duran detayı bende beğenmedim

hmmm :44:

Son düzenleme:
canım bnce rengi herşeyi çok hoş zaten yılın trendlerinden ama bu tarz abiyelerde fit olmak ayrı bi önem arzediyo bence

canım bnce rengi herşeyi çok hoş zaten yılın trendlerinden ama bu tarz abiyelerde fit olmak ayrı bi önem arzediyo bence

teşekkür ederim
fit olmak derken vücudun iyi olmasından bahsediyosun sanırım :) benim vücudum çok iyi sayılmaz ama 75-63-92 vücud ölçülerim boyum 1.66 kilom 50 :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…