Yeni aldığım Arçelik'lerim :)

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
342
1
96
36
İstanbul
$24945_5237_NFI_kapalı_large.webp Sessiz, Yiyecekleri Uzun Süre Taze Tutan, Koku Oluşumunu Engelleyen,A Enerji Sınıfından % 15 Daha Düşük Enerji Tüketimli (A+) Inox No Frost Buzdolabı

Eki Görüntüle 233136 7 kg 1000 Devir Çift Su Girişli A Enerji Sınıfından %20 Daha Tasarruflu Çamaşır Makinesi

Eki Görüntüle 233141 A Enerji, A Yıkama ve A Kurutma Performansı ve Mini 30 dk. Programı ile Hızlı Bulaşık Makinesi

$20367_MD565-S_0180_large.webp Izgara Özellikli Gri Renkli Mikrodalga Fırın (aslında benimki bu değil buna benziyor sitede yok şuan benim aldıgım MD 890)

$27422_S-4310-Fume_1288_web_large.webp Su filtrasyonu ve siklonik toz ayırıcı sistemlerinin birleşimiyle tozlara karşı çifte koruma sağlayan ve uzun süreli azalmayan emiş gücüne sahip Aqualogic elektrikli süpürge. HEPA hijyenik hava çıkış filtresi ile gözle görülmeyen tozları yakalar ve gül kokulu parfüm uygulaması ile etrafa hoş kokuların yayılmasını sağlar.

Bide setüstü aldım bulaşık makinesi ve çamaşır makinesinin siyahları gibi siyahlı hepsini çok begenerek aldım yorumlarınızı bekliyorum canlar :21:

Beyaz eşyada en son tercih edeceğim markadır.. Sen beğenip aldıydan sorun yok. Güzel günlerde kullan. Keşke altına tutarını da yazsaydın diğer arkadaşlara öneri olurdu :71:

Servis ağının fazla olması bana cazip geldiği için Arçelik tercih ettim. Teşekkür ederim :54: Akşama yazarım fiyatları ama toplamda 5,250

güle güle kullan hepsi çok güzel bulaşık makinemiz aynı bende yenialdım çamaşır makinen ve buzdolabından bende alıcam fiyatlarını tek tek yazarmısın acaba. tatlım

güle güle kullan hepsi çok güzel bulaşık makinemiz aynı bende yenialdım çamaşır makinen ve buzdolabından bende alıcam fiyatlarını tek tek yazarmısın acaba. tatlım

Çok teşekkürler canım :54: çamaşır makinem 1,149 / bulaşık 1,219 / buzdolabı 2,000 / süpürge 300 / mikrodalga 300/ setüstü 300 hepsini 5,250 ye bağladık peşin fiyatı bunlar 2,000 peşin 8 ay taksit :54: :69:

Güle güle kullan :) Arçelik çok kaliteli bir marka..Ama şunu anlamıyorum yahu :S Siz bunları aldınız, erkek tarafı ne alacak.Sadece mobilya mı?Farkında mısınız, gün geçtikçe herşey kız tarafına yükleniyor.Yakında düğünü de biz yaparız :27:

Teşekkürler :16:

Yok canım yaa nişanlım aldı bunları biz herşeyimizi ikimiz alıyoruz sonuçta çalışıyoruz ailelerimiz bişey almayacak imkanımız varken onlara yük olmak anlamsız olur :87:

Çok teşekkürler canım :54: çamaşır makinem 1,149 / bulaşık 1,219 / buzdolabı 2,000 / süpürge 300 / mikrodalga 300/ setüstü 300 hepsini 5,250 ye bağladık peşin fiyatı bunlar 2,000 peşin 8 ay taksit :54: :69:

hımmm çamasır makinesi1 369du sanırım 1145 emi düşmüş acaba bayiden aldın demi canım.

tatlım kurutma makinesine gerek yokki alma bence fuzili masraf balkonun varsa misgibi asarsın kurur.

Ben de az önce arçelikten geldim.Bir sürü ürün seçtim.1 yıl bekleyecek istersem ilerde üst modelleri ile değiştirebilirmişim.Ailemde kullanıyoruz yıllardır herşeyimiz arçelik,hiç sıkıntı yaşamadık.Bayi tanıdık kredi kartı kullanmadan elden ödeyeceğim her ay.Toplamı bendekilerin 6.600 tl.Bunun içinde buzdolabı(5840 nf.deri-610 lt iç hacim);8123 E çamaşır makinası(8 kg,1200 devir),6230 HT bulaşık makinası(3 program yeter bana),2770 KT kurutma makinası ve 7380 lcd termosifon var.Yerli,servisi şahane,yedek parça sorunu yok hepsi a sınıfı ürünlerin.11 ay taksit ve 400 tl ye yakın da indirim yaptı.Set üstü ya da mini fırını da hediye koparacağım ;)Tanıdık olunca farklı.Kurutma makinasını da tavsiye ederim.Bakma türkiyede yaygın değil ,ben gibi hijyeni seviyor isen edinmelisin.Şu anda ailemdekini kullanıyoruz 1 yıldır.Pratik ,kolay,içinden çıkan tozları bir görsen şaşarsın.

Back
X